Éjjel-nappal Budapest 1684-1688. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1684-1688. rész tartalma

 

 

2020.01.13., Hétfő 21:30 - 1684. rész

Alesszia teljesen elképed, amikor Anasztáz új asszisztense vissza akarja kapni tőle az Anasztáztól kapott ajándékokat. És mindennek tetejébe még Alesszia kedvenc táskáját is! Alesszia azonban megmakacsolja magát. Az ajándék az ajándék. Ám végül Alesszia összeszorított fogakkal visszaadja a táskát. Alesszia Evelin felbujtására vissza akarja szerezni a táskát, ezért betörnek Anasztáz lakásába, hogy visszaszerezzék Alesszia jogos tulajdonát. Alesszia véletlenül balesetet okoz, a kutya miatta súlyosan megsérül.

Kata ledöbben, amikor Ákos bejelenti, hogy ma újra elmegy edzeni, ráadásul a srác még mindig haragszik rá, amiért pénteken leleplezte őt az edzője előtt. Ákos impulzívan azzal válaszol Kata szemrehányására, miszerint az egészségével játszik, hogy a lány egyszerűen nem tudja megérteni őt, mert neki nincsen saját álma.

Roland totál fel van villanyozódva, amikor kap egy ajánlatot, hogy vegyen részt egy bártender-programban Londonban. Amikor azonban mesélni akar erről Borinak, és szexin meglepi a lányt a zuhany alatt, akkor a lány teljesen kiakad, és majdnem behúz egyet Rolandnak, mivel az akaratlanul is a Dáviddal történtekre emlékezteti őt. Roland számára világossá válik, hogy Bori még mindig nem tette túl magát azon, hogy majdnem megerőszakolták - nem számít, milyen erősnek mutatja magát. Roland számára világos, hogy meg kell védenie Borit. Anélkül, hogy mesélne az ajánlatról Borinak, úgy dönt, hogy elutasítja azt. Amikor Bori később meg akarja lepni Rolandot a bárban, akkor ott megtalálja a félig kitöltött dokumentumokat a programhoz. Rájön, hogy Roland milyen áldozatot hozna az érte érzett szerelemből.

2020.01.14., Kedd 21:30 - 1685. rész

Alessziának nagyon rossz a lelkiismerete, mert az ő hibájából sebesült meg Anasztáz kutyája, ráadásul arról is hazudott, hogyan történt a baleset. Később csodálkozva látja, ahogy Anasztáz megjelenik nála, mert senki máshoz nem tud fordulni, egy kis lelki támaszért. Alesszia együttérzően bátorítja őt, és végül mind a ketten megkönnyebbülnek, amikor megkapják az állatklinikáról a telefont, mely szerint a kutya túl van az életveszélyen. Alesszia azon tűnődik magában, talán mégis tartozik Anasztáznak az igazsággal.

Dávid kihasználva Joe távollétét, nap mint nap újabb összegeket emel le a DJ sportfitnesz számlájáról. Ám Joe arról értesíti, hogy felépül, így hamarosan újra munkába tud állni. Dávid felismeri: ha tönkre akarja tenni Joe-t, komolyabb lépést kell tennie. Elhatározza, hogy felvesz egy nagyobb jelzálogkölcsönt a teremre.

Máté és Tekla reggeli közben a jövőbeni terveikről beszélgetnek. Máté szponzorokat keres a Crazy Retro Festival-hoz, és talál is, amit meg akar ünnepelni Teklával. Máté sugárzik a boldogságtól, ám mikor hazaér, Teklán látszik, hogy valami nincsen rendben. Máté addig faggatja Teklát, míg elmondja, hogy úgy érzi, készen áll egy újabb beültetésre. Máté megbeszéli Andorral, hogy lecsíphessen egy kisebb összeget a szponzoroktól kapott pénzből erre a célra.

2020.01.15., Szerda 21:30 - 1686. rész

Dávid reggel még mindig azon ügyködik, hogy Joe aláírását a kölcsönszerződésre hamisítsa, és így szedje el Joe pénzét. Ám számos sikertelen kísérlet után belátja, hogy kénytelen lesz magától Joe-tól kicsalni az aláírást. Beállít Joe-hoz, amikor viszont Niki és Evelin majdnem meghiúsítják a tervét, akik súlyos szemrehányásokat tesznek Joe-nak, amiért Dávid megjelent az albérletben. Végül Dávidnak az utolsó pillanatban mégis sikerül megszereznie Joe aláírását a dokumentumra.

Reggel Bence nagyon izgul, mert elszánta magát és arra készül, hogy bemenjen a tetováló szalonba, és még egy esélyt kérjen Vandától. A fiú tart a megmérettetéstől, de Rozina lelket önt belé. A tetováló szalonban Vanda helyett Krisztiánnal találkozik, aki valóban ad is neki egy esélyt, a fiú mégis kudarcot vall. Annyira feszült, hogy remeg a keze, így Krisztián végül leállítja, mielőtt még helyrehozhatatlan hibát követne el.

Máté reggel meg tudja győzni egy cég képviselőit, hogy szponzorálják a fesztiváljukat. A tárgyalás olyan sikeres, hogy több pénzt ajánl a cég, mint amennyiről előzetesen szó volt, így Máté kétszer akkora közönségről kezd el ábrándozni, mint korábban. Cactusnak nem tetszik igazán, hogy Máté ilyen volumenben gondolkozik és ultimátumot ad Mátééknak.

2020.01.16., Csütörtök 21:30 - 1687. rész

Bencének tegnap éjszaka kimosták a gyomrát. Teó és Karola nem várnak tovább, pszichológushoz viszik Bencét. Bence próbálná megmagyarázni a helyzetet Rozinának, aki tegnap rajtakapta őt a drogozáson, de a lány elzárkózik ez elől. Rozina szemrehányást tesz Karolának és Teónak is, akik korábban már tudtak róla, hogy Bence drogozik, de nem szóltak neki. Bence azonban nem akarja elfogadni, hogy a drogozással tönkretette a kapcsolatát, és igyekszik elbagatellizálni a történteket. Teó az, aki felnyitja a fia szemét, hogy kapja össze magát, beszéljen a legőszintébben Rozinával. Bence megpróbál mindent megtenni, hogy kibéküljön Rozinával, de minden hiába.

Norbi és Ákos egy véletlennek köszönhetően megtudja, hogy Dzseninek szerelmi bánata van. Nekiállnak kutakodni, mert ki akarják deríteni, hogy ki törte össze a lány szívét, de egy csomó Dzsenit és Gábort ábrázoló fotón kívül másra nem bukkannak. Dzseni végül rajtakapottan beismeri, hogy ő bizony Gáborba szerelmes, amit a fiúk először poénnak tartanak, és ezzel nagyon megbántják a lányt. Mikor azonban Norbiék Kata által ráébrednek arra, hogy Dzseni abszolút komolyan beszélt, végighallgatják a lányt.

Máté reggel nyomás alatt van, mert 24 órán belül le kell foglalni egy helyszínt a fesztiválnak és Tekla hormonkezelése is elkezdődött, amitől a lány hangulata elég kiszámíthatatlan lett… Máté úgy dönt, magával viszi Teklát a helyszínbejárásra, úgy legalább együtt lesznek. A szabadban megkívánják egymást, de a gazda rajtakapja őket. Tekla megpróbálja menteni a helyzetet, de csak ront a dolgon.

2020.01.17., Péntek 21:30 - 1688. rész

Rozina még mindig kivan Bence miatt, de tartja magát, és igyekszik kerülni Bencét, bár ez teljesen kikészíti. Bence is teljesen maga alatt van, rajzolni próbál, de már az sem megy neki. Az elvonási tünetei is egyre erősödnek, de Teó előtt próbálja tartani magát. Karolának közben sikerül rábeszélnie Rozinát, hogy adjon még egy utolsó esélyt a fiúnak, beszéljen vele, mert látja, hogy Bence egyre mélyebben van. Rozina ezért úgy dönt, bemegy a T.É.R-be, és megtörténik a tisztázó beszélgetés. Bence próbál őszinte lenni Rozinával, de a Nadinnal való félrelépését elhallgatja.

Alesszia elszörnyed, mikor Anasztáz ügyvédjétől megkapja az irreálisan magas kártérítési követelést. Evelin felbujtására Alesszia még egyszer szeretne beszélni Anasztázzal, hátha eláll ettől a rettenetes összegtől. De mikor Anasztáz makacsul és gonoszan viselkedik vele szemben, Evelin Alesszia segítségére siet, de messze túllő a célon. Ráadásul ezzel akaratlanul is még jobban felmérgesíti Anasztázt, így Alessziának oda minden reménye, hogy valahogy kikeveredhet az egészből.

Mátéra és Andorra borzasztó nagy nyomás nehezedik, mivel a fesztivál szervezése sokkal összetettebb, mint gondolták és sok pénzt is igényel. Máté Andor megkerülésével elindítja a „Cracy Retro Fesztivál” jegyértékesítését, hogy pénzhez jussanak, meg sem várva, hogy megkapják az önkormányzat engedélyét. Ezen összekapnak, ami az egész napra rányomja a bélyegét, és abban csúcsosodik ki, amikor véletlenül benn rekednek egy toi toi vécében, amit a fesztiválra akartak kibérelni.