Éjjel-nappal Budapest 1689-1693. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1689-1693. rész tartalma

 

 

2020.01.20., Hétfő 21:30 - 1689. rész

Tekla lesokkolódik, amikor Máté szponzora, Félix meglesi őt a hálószobában. De tekintettel a vőlegénye üzleti érdekére, semmit sem mond erről Máténak. Ez azonban oda vezet, hogy később Teklának el kell kísérnie Mátét és Andort egy vacsorára Félixszel. Amikor azonban Félix ott is gátlástalanul nyomul rá, Teklának végül elege lesz, és ott akarja hagyni a vacsorát. A ledöbbent Máté tudni akarja, hogy mi ütött Teklába, aki végül bevallja Máténak, hogy Félix mit tett.

Evelin reggel kelletlenül hagyja magát meggyőzni, amikor Joe ügyvédje megegyezést szorgalmaz Anasztázzal, hogy Evelin és Alesszia épp bőrrel megússzák, hogy miattuk megsérül Anasztáz kutyája. Az Anasztázzal való találkozás során Evelin először még elviseli a férfi arroganciáját és úgy akar eljárni, ahogy az ügyvéd tanácsolta. Ám, amikor Anasztáz továbbra is lekezelő megjegyzéseket tesz, Evelin dühösen összeveszik vele, és semmisnek nyilvánítja a megállapodást.

Bence igyekszik összeszedni magát és időt hagyni Rozinának, ahogy a lányt kérte, ám amikor Rozina bejelenti, hogy elköltözik, Bence teljesen maga alá kerül. Még egy utolsó utáni békülést megpróbál kikényszeríteni, de Rozina elutasítja. Bence bemegy a T.É.R.-be pultozni, de mindent összekavar, ezért Teó inkább elengedi. Eközben Karola meggyőzi Rozinát, hogy egyelőre ne költözzön el.

2020.01.21., Kedd 21:30 - 1690. rész

Dávid azt hiszi végre célt ért a tervében, hogy tönkreteszi Joe-t, mikor úgy néz ki, hogy megkapja végre a DJ Sport fitneszre a banki hitelt. Ám az öröme nem tart sokáig, mikor váratlanul megjelenik a DJ Sport fitneszben Joe, munkára készen. Dávid attól tart, hogy lebukik, ezért úgy dönt, hogy Joe kávéjába erős hashajtót kever, hogy még legalább egy napot nyerjen, míg megkapja a pénzt a banktól.

Mikor Norbi megtudja, hogy nem sikerült a nyelvvizsgájának írásbeli része, kiborul, mert így nem sikerül teljesíteni az apjával kötött egyezség ráeső részét. Igaz, hogy a szóbeli vizsgán még menthetné a helyzetet, de kevés esélyt lát rá. Norbi elkeseredik, mert attól tart, hogy az apja anyagi támogatása nélkül vissza kell mennie Bajára, ahol viszont csak púp lenne az apja hátán. Norbi így bulizással próbálja meg elnyomni a fájdalmát, de a barátai átlátnak a szitán.

Miután Karola előző nap sikeresen vette rá Rozinát a maradásra, Bence úgy érzi, mégis van még egy kis esély kettőjüknek, és újból harcolni próbál a szerelméért. Rozina azonban attól fél, hogy Bence megint be fogja csapni őt, és képtelen újra összejönni vele. Mikor Bence annyira zaklatott lesz, hogy kilép egy autó elé, és majdnem elütik, Rozina nagyon megijed.

2020.01.22., Szerda 21:30 - 1691. rész

Joe frusztrált, mivel ma kell búcsút vennie Dávidtól. Amikor Joe önzetlenül úgy dönt, hogy végkielégítésként mégis több pénzt ad Dávidnak, döbbenten állapítja meg, hogy a betegsége alatt lenullázták a céges bankszámlát. Feszülten kérdőre vonja Dávidot és reméli, hogy ez csak egy pénzügyi hiba vagy félreértés. Ám Dávid nem bírja tovább elfojtani a Joe iránti sértettségét, bevallja, hogy meglopta Joe-t és gúnyolni kezdi őt.

Dzseninek rossz kedve van, mivel Gábor megszakította vele a kapcsolatot. Időközben a lány már belelovalta magát abba a gondolatba, hogy a szüzessége a legnagyobb szégyenfoltja és ettől mindenképpen meg kell szabadulnia, hogy valaha is igazi kapcsolatban tudjon élni. Ám ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mivel igazából senki mással nem akar lefeküdni, mint Gáborral. Norbinak fáj, hogy szenvedni látja Dzsenit, így számba veszi a lehetőségeket.

Karesznek szabadnapja van, és egy bulis napot tervez Milánnal. Milánnak eleinte nincs kedve ehhez, mivel szerelmi bánatban szenved, de végül mindketten rájönnek, hogy mennyire hiányzott nekik egy valódi haveri nap. Ám nem számolnak Orsival, aki akaratlanul is átalakítja és ezzel tönkreteszi a tervezett programjukat. Különösen Kareszt bosszantja, hogy a szuper pasis napjuk nem úgy zárul, ahogy eltervezték.

2020.01.23., Csütörtök 21:30 - 1692. rész

Dzseni és Norbi kissé zavartan és feszülten viselkedik egymással, miután előző nap eldöntötték, hogy Norbi elveszi Dzseni szüzességét. Amikor kiderül számukra, hogy aznap üres a pecó, megbeszélik, hogy délután megvalósítják a tervüket. Amikor azonban éppen nekiállnának a dolognak, Ákos és Kata rajtakapja őket, akik igyekeznek visszatartani mindkettőjüket az elhatározásuktól: ez tönkreteheti a barátságukat! Dzseni és Norbi dacosan kidobják a barátaikat, bár magukat is elfogja a kétség a tervükkel kapcsolatban.

Reggel Milán és Orsi szánakozva nézik, hogy Karesz mennyire örül Mesi egymondatos levelének. Ez megerősíti bennük a tegnap esti elhatározást és spontán bulit szerveznek a hajóra, Orsi meghívja a kórházi ápoló gyakornok társait, hogy Kareszt becsajoztassák. Miközben Milán taxizik, megismerkedik egy Mesihez hasonló kedves lánnyal, Lucával, akit szintén elhív a lakóhajós bulira. Karesz meglepődik, a spontán bulin, bár próbál ellazulni Orsi lányismerősei közt, de nem igazán sikerül. Amikor Luca betoppan a hajóra, Karesznek megtetszik a lány, mert Mesire emlékezteti, de miután Karesz csak Mesiről beszél neki, Luca közli vele, hogy előbb le kéne zárni az exével való kapcsolatát, mielőtt flörtölni kezdene. A buli közben már tetőfokára hág, Karesz bocsánatot szeretne kérni a lánytól, ám ekkor meglátja, hogy Luca el akarja tenni Karesz néhány holmiját.

2020.01.24., Péntek 21:30 - 1693. rész

Andrénak leesik az álla, mikor meglátja magát egy impotencia-kampány óriásplakátján. Roland azonnal rászáll. André lázasan igyekszik tenni az image-ét rontó plakát ellen. De rájön, hogy a fotó összes jogáról lemondott, amikor L.A.-ben fotózták, és ezért nem tehet semmit.

Lali reggel pánikba esik, mivel Virág, ígérete ellenére, csak online tartja vele a kapcsolatot, és már hosszú ideje nem találkoztak. Niki és Tamara türelemre intik Lalit, de ő nem bírja tovább. Aggódva felkerekedik és elmegy a lányhoz, mert mindenképpen tudni akarja, hogy mi a helyzet. Kiderül, hogy Virágnak egy továbbképzésen kellett részt vennie, azért nem jelentkezett. A lány hirtelen elhatározással elhívja Lalit táncolni, ahol egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ám amikor a szerelmes Lali többet akar, Virág arra kéri, hogy lassítson, ne siessék el a dolgot. Lali végül meghívja a lányt az T.É.R.-be, az esti koncertjére, ahol belead apait-anyait a fellépésbe. De Virág egyszer csak eltűnik, és Lali már attól tart, hogy a mulatós énjével elűzte a lányt.