Maria 11-15. rész tartalma

Maria 11-15. rész tartalma

 

 

2020.01.20., Hétfő 22:00 - 11. rész

A fiatal pár nászútra utazik a tengerpartra. Brenda feltett szándéka, hogy megpróbálja visszahódítani Luis Fernandót, ezért ugyanabban a szállodában száll meg. Sikerül elhitetnie Sorayával, hogy viszonya van a férjével. Maria elhatározza, hogy tanulni fog, és dolgozik Don Fernando cégénél, hogy ily módon viszonozza mindazt, amit érte tett. Luis Fernando elhatározza, hogy visszautazik a fővárosba. Soraya kénytelen követni.

2020.01.21., Kedd 22:00 - 12. rész

Soraya elpanaszolja az anyósának, hogy Luis Fernando megcsalta Brendával. Maria hallani sem akarja Luis Fernando magyarázkodását, és azt mondja neki, hogy már nem szereti. A fiú bosszúból azt mondja, hogy csak szórakozni akart vele. Don Fernando rosszul érzi magát, ezért Maria bemegy hozzá az irodába. Soraya el akarja hitetni a családdal, hogy egy baleset következtében elvetélt.

2020.01.22., Szerda 22:00 - 13. rész

Luis Fernando el akar válni Sorayától, de a lány hallani sem akar róla, pedig napról napra egyre jobban elmérgesedik a viszony közöttük. Luis Fernando minden éjszakát a kaszinóban tölt. Maria eközben bejár Don Fernando irodájába, és gondoskodik arról, hogy mindig időben bevegye a gyógyszereit. Don Fernando elhatározza, hogy fizetést ad Mariának. A lány a szegénynegyed lakóira szeretné költeni a keresetét.

2020.01.23., Csütörtök 22:00 - 14. rész

Vladimir rájön, hogy a bátyja egy játékbarlangban tölti az éjszakáit, és alaposan összevesznek emiatt. Carlota kihallgatja a beszélgetést, és mindent elmond Sorayának. Medina elmegy Don Fernandóhoz, hogy ellenőrizze a fia aláírását, de csak Mariával tud beszélni. A lány nagyon megijed a váltók láttán, és ráveszi Victoriát, hogy beszéljen a fiával.

2020.01.24., Péntek 22:00 - 15. rész

Mariának sikerül rávennie Luis Fernandót, hogy bemenjen az apja cégéhez dolgozni. Soraya havi ellátmányt kér Don Fernandótól, de méltánytalannak találja a folyósított összeget, ezért hatalmas botrányt rendez. Lupe benyit Calixta szobájába, és észreveszi, hogy Soraya dadája fekete mágiával próbál hatni Luis Fernando érzelmeire