Remények földje 8-12. rész tartalma

Remények földje 8-12. rész tartalma

 

2020.01.13., Hétfő 16:45 - 8. rész

Yilmazt átszállítják az isztambuli börtönbe, ugyanis ott fogják tárgyalni az ügyét. Hünkar asszony ügyvédje szerint Yilmaz akár halálbüntetéssel is fizethet tettéért, de ha szerencséje van, akkor 30 év szabadságvesztésre ítélik. Züleyha teljesen maga alatt van, és ráadásul a kunyhókhoz is száműzik őt, aminek Gaffurék felettébb örülnek. Azonban a jókedvük csak addig tart, míg Demir úr haza nem ér… Gülten leleplezi Yilmaz és Züleyha titkát.

2020.01.14., Kedd 16:45 - 9. rész

Nagymama nagyon örül annak, hogy – Demirnek köszönhetően – Züleyha újra a villában van. Yilmazt értesítik, hogy látogatója érkezett: Demir úr az, hogy elmondja neki, felfogadja mellé Isztambul legjobb ügyvédjét. Ha szerencsével járnak, 15 év fegyházbüntetéssel megúszhatja Yilmaz a tettét. Demir elviszi randevúzni Züleyhat, hogy megmutassa, milyen életet tud felkínálni neki, ugyanis kész elvenni a lányt feleségül.

2020.01.15., Szerda 16:45 - 10. rész

Demir arra kéri Züleyha-t, hogy legyen a felesége. A lány el akar menni, de Hünkar asszony megfenyegeti: vagy hozzámegy Demirhez és elhiteti vele, hogy a gyermek, akit a szíve alatt hord az övé, vagy elmehet, viszont akkor Yilmaz lógni fog. Saniye-t és a többi szolgálót hidegzuhanyként éri a hír az eljegyzésről. Yilmaz azt hiszi, hogy szerelme elfelejtette őt, miközben Züleyha a kényszeresküvő küszöbén képes a csatornába ugrani érte.

2020.01.16., Csütörtök 16:45 - 11. rész

Sermin gyanút fog, nem érti, hogy Züleyha miért nem a Párizsból rendelt ruhát viseli az esküvőn, ezért mindent tűvé tesz, hogy megtalálja a ruhát. Gaffut túl jól érzi magát az esküvőn, ami Saniye-nek természetesen nincs ínyére. Hünkar asszony gondoskodik arról, hogy a szolgálók azt higgyék, Züleyha megtartotta ártatlanságát a nászéjszakáig. Yilmaz nem érti, hogy szerelme miért nem válaszolt ezidáig egyetlen levelére sem. Demir elviszi újdonsült feleségét nászútra: körbeutazzák Európát és rengeteg kelmét vásárolnak Züleyhanak. Veli váratlanul feltűnik a Yaman birtokon…

2020.01.17., Péntek 16:45 - 12. rész

Hünkar apró pénzen megveszi Veli hallgatását és megtiltja neki, hogy újra eljöjjön hozzájuk, a fiú azonban nem utazik el Adanaból. Gaffur jószolgálatáért nem kevés pénzt kap asszonyától. Demir és Züleyha megérkeznek a nászútról, miközben Yilmaz egyre nagyobb galibákba keveredik a börtönben. Demir megtudja, hogy a felesége állapotos, aminek roppant mód örül – nem úgy, mint egyesek. Yilmazt elviszik a kihallgatására, ahol az ügyvédje nem jelenik meg. Az ítélet nem más, mint halálbüntetés…