Az én kis családom 78-82. rész tartalma

Az én kis családom 78-82. rész tartalma

 

 

2020.03.09., Hétfő 16:00 - 78. rész

Ömerék bandája elrabolja Zeynepet, hogy kiszedjék belőle, hol vannak a gyémántok, a kiszabadítására siető Barist pedig leütik, és meg akarják ölni. A tervük azonban dugába dől, mert Baris megszökik, és értesíti Filizéket Zeynep elrablásáról. Zeynep felismeri Ömerben az apját egy fényképről, amit még Yeliz mutatott neki. Fikri és Seyma az eljegyzésre készülődik éppen, amikor betoppan Sükran, és Fikri vele megy.

2020.03.10., Kedd 16:00 - 79. rész

Sükran leitatja Fikrit, és a pár nagyon jól szórakozik a régi szép idők emlékére, miközben Seyma siratja az illúzióit, és elhatározza, hogy megfizet nekik azért, hogy semmibe vették az érzéseit. Filiz és Baris együtt próbálja kitalálni, hogyan tűnhetett el Zeynep. Baris Namikhoz fordul segítségért. A kislány közben nem is érzi annyira rosszul magát az apukájával, Ömerrel, a gyémántok lelőhelyéről azonban egyelőre nem szól semmit. A rejtekül szolgáló játékmackó egy ideig Cücünél, a csavargónál van, majd Fikri magához veszi. A gyerekek nem fogadják kitörő lelkesedéssel Sükran visszatérését.

2020.03.11., Szerda 16:00 - 80. rész

Seyma elmegy Fikrihez és Sükranhoz, hogy megkérdezze, miért játszottak vele, de Fikri másnaposan horkol, úgyhogy csak Sükrannal találja szembe magát. Zeynep jól elvan Ömernél, és végül a gyémántok rejtekhelyét is elárulja. Ömer megkéri, tartsa titokban, hogy ő az apja, és ravasz tervet eszel ki a mackó és a kövek megszerzésére. Barist is csapdába csalják; egy Namikra küldött razzia kapcsán letartóztatják, és a bunyósokkal együtt beviszik a rendőrségre. Fikri faképnél hagyja Sükrant abban a reményben, hogy eljegyzi és feleségül veszi Seymát.

2020.03.12., Csütörtök 16:00 - 81. rész

Barist a bíróság felmenti az ügyében. Fikri visszakönyörögné magát Seymához, de az asszony és a lánya együttes erővel elzavarja. Seymát megviseli a szakítás, ezért ,,világgá” megy. Messzire azonban nem jut, mert Mujde ráakad, és megvigasztalja. Tufan meglepetés bulit szervez, ahol újfent megkérné Tülay kezét, mert az előző feleségétől immár hivatalosan is elvált. Baris sejti, hogy ki akarta befeketíteni, és figyelmezteti is Filizt Ömer okán, de a lány ismét semmibe veszi.

2020.03.13., Péntek 16:00 - 82. rész

Megülik Tufan és Tülay második eljegyzését. A buli jól sikerül, mindenki elégedetten távozik. Baris és Filiz ismét kissé közelebb kerülnek egymáshoz, de azért még tartják a három lépés távolságot. Ömer is egyre inkább közeledik Filiz felé. Ráveszi, hogy utazzon vele Ankarába, így egyúttal Hikmetet is láthatná. A lány kapva kap az alkalmon. Fikretnek egyre inkább tetszik Kiraz egyik osztálytársa, Ayse. Mindez nyilván feltűnik a többieknek, de egyelőre ráhagyják. Fikri megjelenik Barisnál, hogy a fiú háza továbbra is az ő tulajdona, és önkényesen beköltözik.