Rózsák harca 31-35. rész tartalma

Rózsák harca 31-35. rész tartalma

 

 

2020.03.09., Hétfő 21:00 - 31. rész

Elvira megtalálja Alessandro gyűrűjét Veronica ágyában, ezért rögtön Aurorához rohan, hogy figyelmeztesse. Aurora elbizonytalanodik Alessandroval kapcsolatban. A Monforte család nem akarja, hogy továbbra is Edoardo vezesse a céget, ő azonban nem hagyja magát. Ráveszi az anyját, hogy küldje el Matteot a birtokról. Ruggero megpróbálja kiszabadítani Violát, de nem jár sikerrel. Aurora felmegy a rejtélyes padlásra, azonban Veronica rájön, hogy titokban ott járt.

2020.03.10., Kedd 21:00 - 32. rész

Kiderül, hogy Cesare tudja, hogy Edoardo ölte meg Amedeot, így arra is fény derül, hogy a fia is benne volt a gyilkosságban. Marzia megcsalja Mancinit Flippoval. Ruggero tovább fenyegeti Laurát és most már az ügyvédet is és még Edoardot is felkeresi. Matteo megkéri az apját, hogy hadd maradjon nála. Elvira és Veronica közt egyre jobban elmérgesedik a viszony.

2020.03.11., Szerda 21:00 - 33. rész

Aurora megtudja, hogy Edoardo keze benne volt Amedeo halálában. Edoardo Cesaret is meg akarja ölni, amiért eljárt a szája. Marzia és Antonio szakítanak. Elena és Elvira összebarátkoznak. Veronica és a rejtélyes pap Ruggero ellen szervezkedik. Aurora és Alessandro között egyre nő a távolság.

2020.03.12., Csütörtök 21:00 - 34. rész

Matteonak megtetszik Laura, azonban a nő próbál ellenállni, hiszen Alfredo nagyon rendesen bánik vele. Edoardo segít abban, hogy Alessandro legyen az elnök, azonban Aurorát bepereli rágalmazásért és meg is fenyegeti. Elena és Elvira nagyon közel kerülnek egymáshoz. A pap segít Violának, hogy meg tudjon szökni a kórházból, azonban ez egy csapda, Violát felrobbantják.

2020.03.13., Péntek 21:00 - 35. rész

Aurora felpofozza Liviát, emiatt pedig az eddiginél sokkal jobban összevesznek Alessandroval. Ottavia infarktust kap, az orvosok nem ígérnek semmi jót. Matteo el akarja csábítani Laurát, aki belemegy a játékba. Antonio Marzia miatt féltékeny Filippora, Alessandro pedig Aurora miatt.