Éjjel-nappal Budapest 1668-1672. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1668-1672. rész tartalma

 

 

2019.12.16., Hétfő 19:00 és 22:30 - 1668. rész

Evelin örül annak, hogy ma eltölthet egy csajos napot Alessziával, mert a Dávid féle ügy miatt ki akar kicsit kapcsolódni. Ám Alesszia kap egy feladatot Stefitől: át kell vennie egy kortárs festményt, amit ajándékba kapott egy mecénásától. Evelin véletlenül tönkreteszi a képet. Alesszia rögtön pánikba esik, hogy Stefi ki fogja rúgni, vagy élete végéig fizetheti a kép árát – ám Evelin kitalálja, hogy fessék újra a képet, hiszen Stefi még nem is látta a festményt.

Lali mindent bevet, hogy meghódítsa álmai nőjét, Noémit. Végül a lány nővérének gáncsoskodása ellenére sikerül mindkettőjüket rávennie arra, hogy eljöjjenek az albiba egy vacsorára. A fiú a rá váró feladattól iszonyúan beparázik, és Gábort és Nikit hívja segítségül, akik végül Lalival együtt egy igazi ünnepi vacsorát rittyentenek, amit a vendégek nagyon dicsérnek. Lali boldog, és úgy véli, a legjobb úton halad afelé, hogy meghódítsa álmai asszonyát. Ám kiderül, hogy a lány undorítónak találja a fiú vadászgörényeit, sőt fél is tőlük.

Bence frusztrált, mert nem tud szabadulni az érzéstől, hogy miatta halt meg Marci, ezért akaratlanul, de megbántja Rozinát. Mivel nem tud magával mit kezdeni, hogy fájdalmát enyhítse, bemegy a tetoválószalonba dolgozni, de rögtön összekap Emillel. A tetoválószalonban újra találkozik és így rendesen megismerkedik Nadinnal. Nadin, amikor megtudja, hogy Bence azért feszült, mert nemrég halt meg az öccse, ismét megkínálja az ütős anyaggal, amitől Bence elbódul. Nadin, akinek bejön Bence, elhívja a fiút egy bezárt színházba, ahol le is fekszenek egymással.

2019.12.17., Kedd 19:00 és 22:30 - 1669. rész

Amikor Alesszia túlkölti magát, megint szembesül vele, hogy az életmódját nem tudja finanszírozni a fizetéséből, ismét fizetésemelést kér Stefitől, de megint nem jár sikerrel. Amikor Stefi meghúzza a hátát, nem fogadja el a lány felajánlott gyógytornász segítségét. Alesszia később rájön, mekkora összeget költ Stefi egy kóklernek tűnő gyógymasszőrre, betelik nála a pohár, és kérdőre vonja a főnökét.

Bence reggel a színházban ébred, és komoly bűntudata van Rozina miatt, akinek hazudott és megcsalta. Bence sietve elindul haza. Hazaérve az aggódó Rozina szembesíti őt azzal, hogy hazudott neki. Veszekszenek, mivel Bence nem akarja bevallani, mit is csinált valójában.

Lali napja szinte tökéletesnek indul: úszik a szerelmi mámorban Noémivel. A lánnyal együtt véletlenül összetalálkozik Csocsesszal, aki meghívja őket a mai fellépésére. A fellépés előtti hangpróbán Noémi hanyagolja Lalit, míg végül eltűnik Csocsesszal a backstage-ben. Lali magába roskadva megy haza, ahol megjelenik Virág, Noémi nővére, hogy elvigye a húga pénztárcáját, amit ott felejtett. Lali olyan nagyon szomorú, hogy Virág megsajnálja őt.

2019.12.18., Szerda 19:00 és 22:30 - 1670. rész

Reggel, miután Marci temetése lezajlott, a gyászoló család és barátok a T.É.R.ben gyűlnek össze, hogy emlékezzenek a fiúra. A csendes, szomorú összejövetelen Bence nem bírja sokáig, és lelép. A házba menekül, ahol rajzolással próbálja kiadni magából a fájdalmat. Ez végül nem jön össze neki, és Nadinnál keres menedéket.

Lali reggel nem igazán tud örülni, amikor Csocsesz felbukkan az albérletben, és felveti, hogy dolgozzanak együtt. Lali ebbe csak akkor megy bele, amikor Csocsesz megesküszik, hogy semmi nem volt köztük Noémivel. Lalinak lelkiismeret-furdalása támad, amiért letámadta a lányt, mert azt hitte, hogy az bepróbálkozott Csocsesznél. De miután Csocsesz megesküszik, hogy semmi ilyen nem volt, felkeresi a lányt, hogy bocsánatot kérjen, és újrakezdik Noémivel. Amikor ott áll Csocsesz stúdiójában, és a legújabb, általa írt slágert énekli, a mennyben érzi magát.

Alesszia miután tegnap elhatározta, hogy nem fog többet éhbéréért dolgozni Stefinek, reggel határozottan elé áll és választás elé állítja. Vagy fizetésemelést kap, vagy felmond. Az ultimátum visszafelé sül el, ezért Alesszia megpályáz egy állást Anasztáznál.

2019.12.19., Csütörtök 19:00 és 22:30 - 1671. rész

Tamásnak kezd elege lenni mindenből: nem úgy alakulnak a dolgok a fesztivállal, ahogy eltervezte, miközben Flóra is egyre labilisabb a hormonkezelés miatt. Amikor aztán a fodrászatban tanúja lesz Szofi és Flóra összekapásának, komolyan elgondolkodik azon, hogy ideje volna új lapot nyitni az életükben. Aznap találkozik egy régi barátjával, Mátéval, aki épp Angliából költözött haza. Mivel Máté üzleti lehetőségek után kutat, Tamás be akarja vonni a start up-ba, amiből nagy megdöbbenésére viszont Valter kiszáll. Máté nem esik kétségbe, annyira tetszik neki a fesztivál ötlete, hogy más partnerrel, de meg akarja csinálni. Tamás annyira lelkes lesz attól, hogy ilyen jól mennek a dolgok, hogy azt is felajánlja Máténak, hogy Máté ideiglenesen költözzön az ő lakásába.

Bella magán kívül van, mikor reggel egy klub előtt véletlenül meghallja a saját zenéjét. Gyorsan fény derül rá, hogy Chegga a városban van, és új felfedezettjével, Dalmával énekelteti el Bella dalát egy versenyen. Bella felháborodva gondolkodik, hogy mitévő legyen, és ő maga is jelentkezik a versenyre, hogy megakadályozza Dalma fellépését. A terve balul sül el, mivel Chegga befolyásosabb a vártnál, így Bellát és Milánt már az ajtóból elküldik.

Lali túl akarja tenni magát a Noémi miatt érzett szerelmi bánaton, és a barátaira szeretne összpontosítani. Joe számára van is egy különleges ajándéka: egy üvegből készült kis motor. Ám amikor Virág dühösen azzal vádolja a fiút, hogy kihasználta a húgát, Noémit, véletlenül összetöri az ajándékot. Miután Lali közli vele, hogy Noémi volt az, aki ki akarta használni őt, és nem fordítva, Virágot furdalja a lelkiismeret, így aztán segít Lalinak beszerezni egy új ajándékot.

2019.12.20., Péntek 19:00 és 22:30 - 1672. rész

Flóra reggel már nagyon izgatott, mert aznap lesz a mesterséges megtermékenyítése. Előtte még be kell ugrania Tivadar helyett egy külsős sminkelésre, ráadásul Szofival együtt kell dolgoznia. Amikor már visszafelé tartanak a közösségi autóval, és Szofi egy pillanatra megáll, váratlanul bezáródnak a kocsiba. Flóra pánikban és a hormonok hatása alatt azt vágja Szofi fejéhez, hogy szándékosan zárta be, aki ezt felháborodva visszautasítja. Végül a közösségi autó technikai ügyfélszolgálatának munkatársa szabadítja ki őket, és kiderül, hogy valószínűleg az elektronika hibája okozta a problémát. Szofi nagyvonalúan el is viszi Flórát a klinikára, hogy ne késse le az időpontját.

Dávid reggel a Dj Sportfitnesz előtt összefut egy Bori által vezetett csoporttal, akik ellene tüntetnek, és zaklatással vádolják őt. Tehetetlenségében rájuk hívja a rendőröket, hogy azok elzavarják a csapatot. Ám megérkezik Joe is, aki szívesebben venné, ha rendőri közbelépés nélkül oldanák meg a problémát. Bár Bori Dávid kirúgását követeli, Joe ebbe nem megy bele, mire Dávid megkönnyebbül, hogy Joe hisz neki.

Bellához reggelizés közben váratlanul betoppan Chegga, aki egy meglepő ajánlattal áll elő. Ha Bella őszintén elnézést kér a pécsi árulásáért, akkor ő kész arra, hogy ismét együtt dolgozzanak. A lányt az ajánlat nagyon megzavarja, mert nem tudja, nem rejlik-e valami csapda mögötte. Nem szeretne megalázkodni a férfi előtt. Végül meggyőzi magát, és bízik abban, hogy Cheggával folytathatják ott, ahol valamikor abbahagyták. Amikor azonban megtapasztalja, hogy Chegga milyen lekezelően beszél Dalmával, alaposan beolvas a férfinak.