Az én kis családom 63-67. rész tartalma

Az én kis családom 63-67. rész tartalma

 

 

2020.02.17., Hétfő 16:00 - 63. rész

Filiz teljesen kiborul, amikor Yeliz elmeséli neki, hogy mi történt az apjukkal, és amikor azt is megtudja, hogy Yeliz az anyagi helyzetéről és Zeynepről is hazudott nekik, azt mondja, egy percig sem maradhat tovább a házukban. Yeliz nagyon fél, hogy megvádolják Fikri veséjének ellopása miatt, ezért felajánlja Cemilnek, hogy megszabadítja Baristól, ha segít neki megúszni a börtönt. Baris a kórházban úgy beszél Filizzel, mint egy vadidegennel, hiába próbálja a lány megmagyarázni neki a Cemillel való a helyzetet. Esra igyekszik megértetni Hikmettel, hogy nekik nem lehet közös jövőjük, de a fiú nem akarja elhagyni, ezért nem mozdul a háza elől.

2020.02.18., Kedd 16:00 - 64. rész

Yeliz megpróbálja elérni, hogy mégis maradhasson az Elibol házban, de Filiz hajthatatlan. Yeliz ekkor Seymához megy, és ravaszsággal ráveszi, hogy befogadja őt és Zeynepet. Hikmet nem hajlandó elmozdulni Esra háza elől, ezért a nő végül beengedi, de igyekszik rábeszélni, hogy menjen haza. Eközben Filiz borzasztóan aggódik, hogy nem tudja, merre van az öccse, és Cemil segítségét kéri, hogy megtalálják. Rahmet rájön, hogy Hikmet Esránál van, de amikor megpróbálja hazaparancsolni az öccsét, a két fiú ismét összeverekszik. Tülay magára akarja hagyni Ferdát, amíg dolgozni megy, de a nő addig nyafog, amíg végül magával viszi. Ám a kiruccanás egyáltalán nem úgy sül el, ahogy Ferda elképzeli.

2020.02.19., Szerda 16:00 - 65. rész

Fikri továbbra is kórházban. Az állapota viszont már válságos. Napjai lehetnek hátra, ha nem kap sürgősen új májat, de donor egyelőre nem akad. Filiz éjjel-nappal a kórházban van, ahol Cemil igyekszik tartani benne a lelket, míg a gyerekekről főképp Tülay és Rahmet gondoskodik. Hikmet is előkerül. Esránál vendégeskedett, de Filiz eléri őt, és mikor a fiú megtudja, hogy Fikri állapota egyre kilátástalanabb, ő is bemegy hozzá a kórházba, ahogy a legtöbben, hogy végső búcsút vegyen tőle…. Felcsillan viszont a remény, ugyanis meghal egy beteg, aki alkalmas lenne donornak, csakhogy a hozzátartozói hallani sem akarnak a szervátültetésről.

2020.02.20., Csütörtök 16:00 - 66. rész

Baris közbejárásának hála, Fikri megkapja a donorszervet. A műtét sikerül, így a gyógyulás útjára léphet. Filiz megorrol Barisra, mert úgy érzi, a fiú a régi barátnője és immár mentora felé kacsintgat újra. Yeliz szökni próbál a gyémántokkal, annak során a társát Akifot megsebezi, talán meg is öli, de a megbízóik rátalálnak, és mert a lány nem hajlandó elárulni, hova tette a köveket, megkínozzák, és véletlenül meg is ölik. Ezelőtt a lány elmondja Zeynepnek, hogy a macit, amit Seymától kapott semmiképp ne adja vissza, mert az jelenti a jövőjüket, abban vannak a gyémántok. Filiz megelégeli, hogy Hikmet Seymánál van, ezért beszél a nővel, közli vele, hogy mondjon le róla, és küldje a haza fiút, különben feljelenti a rendőrségen.

2020.02.21., Péntek 16:00 - 67. rész

Egy tévériporter keresi fel Fikrit, hogy interjút készítsen vele. Seyma aggódik amiatt, hogy Yeliz még mindig nem jelentkezett, ráadásul Zeynep játékmackója is bepiszkolódott, de nem tudja elvenni tőle, hogy kimossa. Filiz mindenütt keresi Fikrit, aki egyszer csak megjelenik a tévében. Filiz és Hülya összekapnak a kórházban, ezért Filiz hazaviszi az apját, ráadásul Baris-sal is csúnyán összevesznek. Tufan magnós szerenádot ad Tülaynak, hogy menjen haza, de ő hajthatatlan. Napközben mégis az ő nyakába szakad Ferda gondja, és egyre kevésbé bírja… Baris egy részeg éjszaka után Hülyánál köt ki.