Az én kis családom 68-72. rész tartalma

Az én kis családom 68-72. rész tartalma

 

 

2020.02.24., Hétfő 16:00 - 68. rész

Baris és Hulya megállapodnak abban, hogy csak barátok maradnak. A lány ugyan többet szeretne, de látszólag hiába. Baris ugyanakkor az apjával is megegyezik, hogy visszafizet neki minden pénzt, amit ,,ráköltött”, miután eddig azt hitte, hogy az édesanyja támogatta. Kiderül, hogy neki saját vagyona nincs, minden ingó és ingóság Serveté. Hikmet meglepi Esrát egy halom műszaki cikkel, amit Rahmnet nevében vásárolt neki. A nő nem nézi jó szemmel, és a pereputtyával együtt végleg elküldené maga mellől Hikmetet, de a fiú egyelőre marad. Asimnak is szemet szúr, hogy a volt neje, milyen ,,új életre” készül, legalábbis ő szerint, és elhatározza, hogy azt nem engedi, inkább végez velük valamilyen módon.

2020.02.25., Kedd 16:00 - 69. rész

Asim rágyújtja Esra házát a nőre és Hikmetre. A szomszédság azonnal a segítségükre siet, és Baris valamit Rahmet hősiesen ki is menti a párocskát. Mindketten enyhébb füstmérgezést kapnak, így néhány napra kórházba kerülnek. Jobblétük után Filiz ismét parancsba adja Esrának, hogy szakítson az öccsével, aki ezúttal engedelmeskedik, és szó nélkül eltűnik. Hikmet ezt persze zokon veszi, de semmit sem tehet ellene. Ferda továbbra is Tufanéknál rontja a levegőt, amit Tülay már nagyon nehezen visel. Fikri ellenben egyre jobban viseli magát, olyannyira, hogy minden figyelmeztetés ellenére nekivág, hogy letesztelje az új máját. Filizékre rátörnek a maffiózók, Yeliz gyémántjait keresik rajtuk, de persze ők még csak nem is hallottak róluk. Hikmet nem bírja ki, hogy ne lássa Ersát, ezért felhívja egy találka reményében, de hiába.

2020.02.26., Szerda 16:00 - 70. rész

Rahmet megtudja, hogy Hikmet komoly összegű hitelt vett fel az ő nevében, ami miatt bármikor megjelenhetnek náluk a végrehajtók. Azonnal el akarja mondani Filiznek, de az öccse megkéri, hogy adjon neki egy hét haladékot, ami alatt megpróbálja előteremteni a pénzt. Mivel nincs jobb ötlete, úgy dönt, hogy autólopásra adja a fejét. Filiz azt mondja az apjának, hogy nem lakhat otthon, ha folytatja az ivást, mire Fikri úgy határoz, hogy visszaköltözik Sheymához. Tülay véletlenül rájön, hogy Ferda tud járni, és pokolian dühös lesz, amiért napokig átverte őket, ezért azonnal ki is hajítja a házból. Ferda azonban elmegy Tufanhoz a kávézóba, és megpróbálja visszakönyörögni magát.

2020.02.27., Csütörtök 16:00 - 71. rész

Fikri csalódottan veszi tudomásul, hogy Seyma sem hajlandó engedni, hogy alkoholt igyon, ezért elmegy Tufan kávézójába, ahol egy tévéstáb várja, hogy interjút készítsen vele a csodás felépüléséről. Fikri nagyon élvezi a hirtelen jött népszerűséget, és azon gondolkodik, hogyan lehetne pénzre váltani a dolgot. Cemil óvintézkedéseket tesz arra az esetre, ha ismét betörne a gyémántokat kereső bűnbanda, ennek ellenére Filiz egyedül van otthon, amikor megjelenik a banda főnöke. Hikmet és Rahmet munkát vállal egy pizzériában, hogy előteremtsék a tartozást, Hikmet viszont ismét az Esrával közös életét tervezi. Miután a nő ismételten kosarat ad neki, úgy dönt, hogy véget vet az életének…

2020.02.28., Péntek 16:00 - 72. rész

Fikri lehozza Hikmetet a tetőről. Ott nem árulja el, de mélyen érinti, hogy a fiú nem az ő gyereke. Azonnal Seymához siet, és megkéri a kezét. Müjde hevesen ellenzi a házasságukat, úgyhogy Seyma két tűz közé kerül, Fikrinek pedig az esküvő előtt még el is kell válnia Shükrantól. Filiz és Baris megint összevesznek. Ráadásul Hülya elkeseredésében elmondja Filiznek, hogy lefeküdt Barissal. Rahmet rábeszéli Filizt, hogy engedje meg nekik, hogy éjszakánként dolgozzanak Hikmettel, de lelkifurdalása van, amiért hazudnak a nővérüknek. Zeynep nem akar enni, hiányzik neki az anyukája. Filiz új főnöke, Omer meglepően jól fogadja Filiz hektikus időbeosztását a testvérei miatt.