Az én kis családom 73-77. rész tartalma

Az én kis családom 73-77. rész tartalma

 

 

2020.03.02., Hétfő 16:00 - 73. rész

Filiz elmondja Zeynepnek, hogy az anyja meghalt, ami nagyon megviseli a kislányt, ezért Tülay felajánlja, hogy náluk maradhat, és a legnagyobb meglepetésére Tufan nagyon élvezi a pótapaságot. Hikmet és Rahmet első munkanapja a pizzériában nem alakul túl jól; megvádolják őket, hogy pénzt loptak a kasszából, így most még nagyobb adósságot kell letörleszteniük. Cemil elújságolja Filiznek, hogy kiderült, Asim gyújtotta fel Esra házát, de még nem tudták elkapni. Filiz jól kijön az új főnökével, Ömerrel, Baris viszont gyanakszik rá, és megpróbálja figyelmeztetni a lányt, hogy legyen óvatos vele. A gyémánttolvaj banda becsempészi a főnökük életét kioltó pisztolyt Cemil járőrautójába, így most őt vádolják a bandavezér meggyilkolásával, és belső vizsgálat indul ellene. Az Elibol gyerekek mind beleegyeznek, hogy Fikri elváljon az anyjuktól, és elvegye Seymát, Müjde viszont ultimátumot ad az anyjának.

2020.03.03., Kedd 16:00 - 74. rész

Rahmet az öccse kedvéért elmegy a Namik által szervezett illegális bokszmeccsre, és úgy megveri az ellenfelét, hogy az majdnem belehal, de szerencsére, Baris kihúzza őket a pácból. Filiznek azt hazudják, hogy Rahmet a pizzériában szerezte a sérüléseit, mert verekedés tört ki, amikor pénzlopással vádolták őket. Mivel Fikri nem hajlandó lemondani a házassági tervéről, Müjde hadat üzen neki, ami nagyon felzaklatja Seymát. Filiznek lelkifurdalás van amiatt, hogy Cemilt gyanúsítják a gyilkossággal, úgy érzi, hogy ők tehetnek a kálváriájáról. Seyma megtalálja a mosógép mögött Yeliz véres pólóját, és elmeséli Filiznek, hogy egyszer egy telefonbeszélgetésben Yeliz valamilyen főnököt emlegetett, de nem tudja, hogy miről volt szó pontosan. Nem sokkal később betörnek Seyma házába, és teljesen felforgatják, amitől a nő hisztériás rohamot kap.

2020.03.04., Szerda 16:00 - 75. rész

Ömer próbálja kiszedni Zeynepből, hogy hol vannak a gyémántok, és egy pszichológust is beszervez, hogy beszédre bírja. Fikri a gyerekek Shükranra nézve terhelő tanúvallomásával felszerelkezve a nő távollétében elválik, hogy el tudja venni Seymát. Tülayék elhatározzák, hogy megpróbálják örökbe fogadni Zeynepet. Barist meglátogatja az apja. Namik egyik bunyósa súlyosan megsérül, és Barist hívja, mert orvosi segítségre van szükség. A bunyósok tanyáján Baris felismeri Ömer egyik emberét.

2020.03.05., Csütörtök 16:00 - 76. rész

Tufan elmegy Yeliz régi házához, hogy Zeynep apja után tudakozódjon. Murat első alkalommal nem tudta szóra bírni Zeynepet, ezért azt mondja Filiznek, hogy többször kell találkozniuk. Baris nagy erőkkel nyomoz Ömer után. Még az üzletbe is betör, hátha nyomra bukkan, de Filiz rátalál, és megint összevesznek. Asim felbukkan, hogy elkapja Hikmetet, de a fiúnak szerencséje van, és megmenekül. Müjde házassági szerződéssel teszi próbára Fikrit és biztosítja be az anyját, és Fikri zokszó nélkül aláírja.

2020.03.06., Péntek 16:00 - 77. rész

Fikri Tufan kávézójában akarja tartani az eljegyzési partit, természetesen ingyen – és meg is győzi Tufant, hogy ez neki is jó lesz így. Asim továbbra sem száll le Hikmetről, ezért Filiz elhatározza, hogy Ömer tanácsára bentlakós iskolába küldi, Ankarába. Rahmet, hogy megszerezze a pénzt az iskolára, verekedni megy Namikhoz, de olyan erős ellenfelet kap, hogy Baris, akit orvosi ügyeletbe hívtak oda, átvállalja a meccset. Müjde nagyon nem akarja, hogy az anyja hozzámenjen Fikrihez, így minden eszközzel az esküvő meghiúsulásán dolgozik. Ömerék bandája elrabolja Zeynepet, de Baris meglátja őket, és utánuk megy, hogy kiszabadítsa a kislányt.