Az én kis családom 83-87. rész tartalma

Az én kis családom 83-87. rész tartalma

 

 

2020.03.16., Hétfő 16:00 - 83. rész

Filiz Ömerrel Ankarába indul, előbbi, hogy meglátogassa Hikmetet, utóbbi elvileg üzleti ügyben, de Baris véleménye szerint a főnöke inkább így próbál közeledni a lány felé. De nem jutnak messzire, mert Fikret miatt az igazgató váratlanul berendeli Filizt az iskolába. Seyma is felbátorodik utazások terén, és befizet egy hajóútra, de az indulás napján kisebb baleset éri. Nem úgy Barist és Hülyát, akik a nő felelőtlensége miatt sokkal súlyosabbat szenvednek.

2020.03.17., Kedd 16:00 - 84. rész

A balesete után Baris életmentő műtéteken esik át. Szerencséjére felépülhet. Ömer továbbra sem mond le a gyémántokról, megszervez egy újabb házkutatást Filizék házában, de ismét csak nem lelik a köveket. Fikret Ayse ösztönzésére az iskolarádión át magánszámot ad elő, amivel ismét a kicsapatását kockáztatja. Az igazgató még utoljára elnézi neki. Rahmet és Mujde viszonya is kezd elmérgesedni. A lány féltékeny a fiúra, miután az megkörnyékezi Muzit. Seyma állapota is visszaesik, miután balesetet szenved az utcán.

2020.03.18., Szerda 16:00 - 85. rész

Fikri Seyma ajtaján kopogtat, de hasztalan. Seyma nem engedi be, Müjde pedig kicseréltette a zárat. Filiz Baris kórházi ágya mellett tölti az időt. Cemil tudomást szerez a balesetről, ezért bemegy a kórházba, hogy kikérdezze Barist. Így Filiz is megtudja, ki az a barát, akivel a fiú balesetet szenvedett. Ömer Filiz távollétében a segítségét ajánlja a gyerekekkel, és elviszi Zeynepet sétálni. Megkéri a kislányt, hogy egyengesse az útját Filiz szíve felé. Fikret kicsapása megint egy hajszálon múlik a csínytevései miatt. Ayla újabb rohamot indít a fia visszahódítására.

2020.03.19., Csütörtök 16:00 - 86. rész

Fatma, Ayla és a munkatársak beszólásai feltüzelik Cemilt, ezért odamegy éjszaka Filizékhez, hogy engedjék be. Rahmet és Tufan kezeli a helyzetet. Baris szeretné rendezni a viszonyát Filizzel, meg is kéri a kezét, de ehhez a lánynak még el kell válnia. Tufan meglepetésből Baris házába szervezi az esküvőt Tülay-jal, hogy Barish is ott tudjon lenni. Fikret elhatározza, hogy eltávolítja Cemilt a nővére közeléből, és Ayséval akarja végrehajtani titkos tervét. Fikri elájul Seyma küszöbén, így nyer bebocsátást a házba, majd üzletet ajánl Müjdének. Ayla és Servet összefog a fiuk visszaszerzésére.

2020.03.20., Péntek 16:00 - 87. rész

Baris összeveszik az apjával, amiért ki akarja lakoltatni Filizéket. Filiz rohan a rendőrségre Fikret legújabb stiklije miatt. A két gyereket elengedik, de Aysét kidobják otthonról, így ő is Filizék házában köt ki. Servet és Ayla tovább dolgozik Baris visszaszerzésén, így másnap kora reggel hivatalos úton kilakoltatják Filizéket és Barist. Tufan valamit titkol Tülay előtt.