Az én kis családom 88-92. rész tartalma

Az én kis családom 88-92. rész tartalma

 

 

2020.03.23., Hétfő 16:00 - 88. rész

Servet megfenyegeti Barist, ha sokat akadékoskodik, durvább dolgok is történhetnek Filiz családjával. Seyma a sarkára áll, és megkéri Fikrit, hogy távozzon. Filizék a holmijuk pakolásával foglalatoskodnak. Müjde végre elnyeri Rahmet bocsánatát. Fikri próbálja visszanyerni Seyma bizalmát, de a virágokkal melléfog. Ömer tovább keresi Sükrant, és segíteni akar Filizen, úgyhogy fejleszteni készül a tisztító üzletet. Tülay és a gyerekek az utcán terítenek kibővült és utcára került családjuknak. Ebbe az idillbe csöppen be Ayla, hogy hazavigye a fiát.

2020.03.24., Kedd 16:00 - 89. rész

Filiz és Baris talál egy házat, amit bérbe is vennének, ám amikor híre megy, hogy Filiz férjes asszonyként Barissal mutatkozik, a környékbeliek nem szívesen látják őket, így a ház tulajdonosa sem, és nem adja ki nekik az ingatlant. Egy nagy zivatarban Filizék szinte minden holmija elázik, és tönkre megy. A lány egyre nehezebben viseli a számkivetettséget, Baris ezért elmegy az apjához, hogy bocsánatot kérjen tőle, és alkalmazkodjon hozzá cserébe azért, hogy Servet visszaadja az Elibol családnak a házat. Meg is beszélik, hogy Baris az apjánál fog dolgozni bizonyos feltételek mellett, köztük, hogy Filizt elfelejti egy életre, és a béréből vonják majd a tartozását, amikor is betoppan Fikri egy táskányi pénzzel, és közli Servettel, hogy megvásárolja a gyermekeinek a lakást, ahol eddig éltek.

2020.03.25., Szerda 16:00 - 90. rész

Fikri kifizeti Baris apjának a ház árát, de Servet nem akarja eladni az ingatlant, mígnem Baris rövidre zárja a vitát, és ígéretet tesz, hogy eljön az apjához dolgozni, sőt az anyjához is hazaköltözik, és soha többé nem megy Filizékhez, csak cserébe fogadja el Fikri pénzét, és írassa át a házat a nevére. Így végül is Filizék visszaköltöznek. A családra egyébként erősen rájár a rúd, mert egy nagy eső miatt, szinte mindenük odalett, tönkrement. Az életük ugyanakkor kezd helyre rázódni, ám ekkor megjelenik a rejtélyes Aysel Fikri.

2020.03.26., Csütörtök 16:00 - 91. rész

Ayselről kiderül, hogy Fikri édesanyja, és azért jött, mert Fikri az ő pénzét lopta el, amiből kifizette Filizék házát. Az asszony pedig vissza szeretné kapni, máskülönben feljelenti a fiát, ugyanis a háza kamerája felvették a lopást. Fikri kétségbeesik, és jobb híján Ömerhez fordul segítségért, aki hajlandó is kölcsönözni, amennyiben Fikri elhozza hozzá a volt nejét, Sükrant. Baris kihallgat egy beszélgetést, melyből arra következtet, hogy az apja valami rosszban sántikál, és kapcsolatban állhat a „,főnökkel”, azaz Ömerrel. Újfent figyelmezteti Filizt, hogy óvakodjon a férfitól. Eliboléknál végül is az a megállapodás születik, hogy Fikri édesanyja, avagy a nagymama is marad a családnál, amíg vissza nem fizetik neki az ellopott pénzét.

2020.03.27., Péntek 16:00 - 92. rész

Fikri megkezdi a nyomozást Sükran után, hogy mielőbb megkapja a pénzt Ömertől, és abból kifizesse az anyját. A gyerekek is segítenek neki. Eljutnak Sükran egy barátnőjéhez, de a lány nem mondd semmi használhatót. Időközben Cemil panaszt tesz Filiz ellen, mondván a nő erkölcsileg rossz hatással van a gyerekekre, miután a házassága mellett, másokkal is viszonyt folytat. A gyámügy kiküldi a családhoz a képviselőit. Ömer elfogadja Servet megbízását, azaz hogy börtönbe juttatja Filizt, de az utolsó pillanatban eláll a tervétől, mert megérkezik az apasági teszt eredménye, ami igazolja, hogy ő Zeynep vér szerinti apja, így a saját lányát nem akarja veszélynek kitenni.