Az én kis családom 93-97. rész tartalma

Az én kis családom 93-97. rész tartalma

 

 

2020.03.30., Hétfő 16:00 - 93. rész

Baris bizonyítékot talál apja ellen arra, hogy illegális cégeket hozott létre, és ezzel meg is zsarolja Servetet. A férfi tehetetlen, de azért még ügyködik azon, hogy bosszúból Filiztől megszabadítsa a fiát. Baris követi viszont őt egy találkára, ahol Servet Ömerrel találkozik. A fiú számára kezd összeállni a kép, ám végül eloszlatják a gyanúját. Azt játsszák el, amikor Baris közéjük lép, hogy Servet Filiz ellen bérelte fel Ömert, azaz hogy kirúgja az állásából a lányt, és semmilyen más piszkos ügyletük nincs. Ömer pedig erre látványosan nem hajlandó.

2020.03.31., Kedd 16:00 - 94. rész

Tülay ikrekkel várandós, úgyhogy nagy az öröm a barátoknál. S hogy tetézze, felveti Tufánnak, hogy fogadják örökbe a kis Zeynepet is. A férfi belemegy a dologba, ám aztán kételyei támadnak, hogy miből fogja fenntartani a leendő családját. Ömer elfogja Sükrant, és vallatni próbálja, de a nő nem beszél. Fikri ezalatt lázasan keresi a volt nejét. Aysel nagymama spártai szigort alkalmaz Filizéknél, kijelenti, hogy amíg náluk van, ő a főnök, ugyanakkor elintézi a gyámhatóságot. Egy vezetőjüket felkeresve eléri, hogy azok többé ne háborgassák a családot…

2020.04.01., Szerda 16:00 - 95. rész

Anyák napja közeleg, ezért Rahmet kitalálja, hogy szervez egy kis ünnepséget Filiznek. Miután sosem ünnepelték, és öt tartják anyjuk helyett is anyjuknak. Egy pikniket szervez a családnak, amiben Baris segítségét kéri. Tufan megrémül attól, hogy nem tudja majd ellátni a születendő gyerekeit, ezért megkeresi egy taxis ismerősét, hogy adjon neki valami munkát. Nem sejti, hogy a munka törvénytelen, amiért aztán elő is állítják. Szerencsére, és Cemilnek hála, megússza feljelentés nélkül. Baris sokadszorra is összevész Filizzel, mert a lány szerinte dacol a veszéllyel, amit Ömer jelent rá.

2020.04.02., Csütörtök 16:00 - 96. rész

A családi kiruccanás Ankarába kútba esik, ugyanis Sükrán váratlanul bejelentkezik azzal, hogy nagy bajban van. Sikerül megszöknie a fogságból, de egyelőre semmit nem mond, az elrablásáról, és Fikrinek is csak annyit, hogy dúsgazdag lett, mert nyert a lottón. Aysel nagymama nem veszi jó néven, hogy a volt menye megjelenik, és kipaterolja a házból. Fikri ezután Seymához viszi Sükránt, aki persze menedéket ad mindkettejüknek. Baris megismeri végre a nagymamát, és elmondja a szándékait Filizzel. Aysel azonban hallani sem akar a házasságukról.

2020.04.03., Péntek 16:00 - 97. rész

Baris Aysel engedélyét kéri, hogy eljegyezze Filizt. A nagymama azonban ragaszkodik a hagyományokhoz, és az a feltétele, hogy Baris szülei annak módja szerint kérjék ki az unokáját. Filiz közben beadja a válókeresetet, amit Cemil nem ír alá. Bíróságig fajulhat az ügy. Seymát egyre jobban bosszantja Sükran, és hogy Fikri megint a volt nejét részesíti előnyben, ezért Aysel tanácsára elhatározza, hogy a sarkára áll, és változtat az eddig jellemén, hogy Fikri vele foglalkozzon. Sükran elmondja Fikrinek, hogy nála vannak a gyémántok.