Az én kis családom 98-101. rész tartalma

Az én kis családom 98-101. rész tartalma

 

 

2020.04.06., Hétfő 16:00 - 98. rész

Filiz és Baris eljegyzi egymást Aysel áldásával. A fiatalok, hogy megünnepeljék az eseményt, elmennek egy szórakozóhelyre. A gyerekekkel Rahmet és Aysel marad otthon, ám előbbi elmegy Mujdével, míg utóbbiak Ayse biztatására kiszöknek, hogy belógjanak este az iskolába. Ismet és Zeynep magukra maradnak, mert a nagymama elalszik, és mivel éhesek lesznek, megtalálják Aysel allergia gyógyszerét, melyről azt hiszik, cukorka, és megeszik. Kórházba kerülnek, ahol Ömer is megjelenik, és elszólja magát, hogy ő Zeynep apja.

2020.04.07., Kedd 16:00 - 99. rész

Sükrán meghal agyvérzésben mialatt Seymánál vendégeskedik. Seymát lesújtja az eset, és magát okolja a tragédia miatt, meggyőződése ugyanis, hogy Sükrán szellemként visszatér hozzá bosszút állni. A családot is letaglózza a hír. Ömer üzletevezői állást ajánl Filiznek, aki azt elfogadja. De még mindig vacillál, hogy mi legyen Zeyneppel. Nem tudja, hogy támogassa-e, hogy Ömerhez kerüljön. Baris nem örül Filiz előléptetésének, de belenyugszik, és megfogadja, hogy nem foglalkozik többé Ömerrel. Ám ez nem tart sokáig, Tufan unszolására új ,,nyomozásba” kezd. Ömer családját vagy testvéreit akarja felkutatni, hogy igazolják a férfi történetét.

2020.04.08., Szerda 16:00 - 100. rész

Fikri megtalálja Sükrán kulcsát. Azé a raktárét, ahová a volt neje a gyémántokat rejtette elmondása szerint. Magát a raktárt viszont egyelőre nem leli. Ömer embere természetesen követi, azzal a szándékkal, ha Fikri elvezeti őt a kövekhez, rögtön el is veszi tőle azokat. Seyma félelemben él, mióta Sükrán meghalt. Meggyőződése, hogy miatta hunyt el, és attól fél, a szelleme kísérteni fogja. Cemil újfent közli Filizzel, hogy nem fog tőle elválni. Baris az ígérete ellenére továbbra is nyomoz Ömer után, és kideríti, hogy egyetlen testvére sincs, noha a férfi váltig állította. Ezek után Tufan kérésére elmennek a rendőrségre, hogy feljelentsék, de Cemil elküldi őket azzal, hogy semmivel nem tudják bizonyítani Ömer kétes ügyleteit.

2020.04.09., Csütörtök 16:00 - 101. rész

Fikri lázasan keresi a gyémántokat. Mígnem egy raktárházban meg is találja a keresett raktárt, benne egy széffel, és abban a gyémántokkal. Ömer embere végig követi. Őt ugyan sikerül leráznia, de Rahmetet nem, aki rajta kapja az apját. A köveket elveszi tőle, és hazamennek, hogy kitalálják, mi legyen velük. Fikri persze rögtön pénzé tenné azokat, de Filiz kiköti, hogy nem adják el, mert nem az övék. Ezen csúnyán összevesznek, és Filiz végleg elküldi az apját. A gyerekek időközben egy kis műsorral lepik meg Filizt, mert az iskolai évzárón nem léphetnek fel vele, és ezt Filiz zokon vette. Aysel a szárnyai alá veszi Seymát. Kitalálja hogy nagybetűs nőt farag belőle, annak minden csábos velejárójával, hogy a nő elkápráztathassa Fikrit.