Maria 51-55. rész tartalma

Maria 51-55. rész tartalma

 

 

2020.03.16., Hétfő 22:05 - 51. rész

Luis Fernando azzal fenyegetőzik, hogy megöli Nandót, de María megvédi a fiút. Luis Fernando végül tajtékozva elrohan. Mikor María hazaér, Don Fernando és Victoria is arra biztatja, hogy mondja el Luis Fernandónak az igazságot Nandóról. Végül azonban, mikor Luis Fernandó a szemébe vágja, hogy egy magándetektívvel figyeltette, meggondolja magát. Luis Fernando úgy dönt, elköltözik otthonról. Sem a szülei, sem Tita nem tudja jobb belátásra bírni. Clemente a ház kapujában várakozik, és egy óvatlan pillanatban megszólítja a lányt, hogy közölje vele: nem a valódi szülei nevelik őt.

2020.03.17., Kedd 22:05 - 52. rész

Clemente elmondja Titának, hogy Veronica az édesanyja, ő pedig az apja. Tita sírva rohan haza, és előbb Carlotát, majd Victoriát kezdi faggatni, de mindenki tagadja a dolgot. Tita úgy dönt, bemegy Luis Fernando irodájába, hátha tőle megtudja az igazat. Eleinte ő is letorkolja Titát, de mikor Maria is megjelenik, és Don Fernando és Tita is Mariát védik, dühében elmondja Titának, hogy valóban nem ők a vér szerinti szülei. Clemente közli Veronicával, hogy Tita már mindent tud. Veronica kétségbeesve zárkózik be a szobájába.

2020.03.18., Szerda 22:05 - 53. rész

Tita meglátogatja Veronicát és Clementét, de elmondja nekik, hogy nem szeretné otthagyni azokat, akik felnevelték. Clemente mindenáron vissza akarja szerezni Titát. Agripina fél, hogy Maria visszaköveteli Nanditót, ezért egyszerűen eltűnnek a lakásból. A fiúnak azt hazudják, hogy veszélyben az élete, mert Luis Fernando meg akarja ölni. Luis Fernando válni akar Mariától. Nandito búcsúlevelet hagy Mariának, amiből kiderül, hogy Agripina el akarja szakítani az anyjától.

2020.03.19., Csütörtök 22:05 - 54. rész

Maria kétségbeesetten olvassa Nandito búcsúlevelét. Lupe tanácsára elmennek az asszony régi lakására, de ott sem találják Agripinát és Nanditót. Luis Fernando semmiképp se hajlandó lemondani a válásról. Soraya elintézi, hogy újdonsült férje autóbalesetet szenvedjen, és övé legyen a hatalmas vagyon. Nandito a pályaudvarról telefonál Mariának, de nem találja otthon. Victoria azonnal elindul megakadályozni a fiú megszöktetését.

2020.03.20., Péntek 22:05 - 55. rész

Dona Victoria nem tudja feltartóztatni Nanditót. Maria már csak a távolodó vonat után kiabál a fiúnak. Végül egy következő vasútállomáson utolérik a vonatot, és Maria elmondja Nanditónak az igazat. Agripinának megígéri, hogy sose választja el a fiától. Az asszony megengedi, hogy a fiú néhány napot a De la Vega házban töltsön. Amikor Luis Fernando megtudja, hogy a fiú az otthonukban van, pisztolyt ragad és hazasiet.