Rózsák harca 36-40. rész tartalma

Rózsák harca 36-40. rész tartalma

 

 

2020.03.16., Hétfő 21:00 - 36. rész

A fekete alak ismét feltűnik, ezúttal bezárja Tessát a tárolóba és egy levelet hoz el a Taviani házból, a kis Eva-t is majdnem elviszi. Tessa nagyon megrémült a történtek miatt. Elvira és Elena ismét találkoznak, azonban Elvirának megtetszik Edoardo. Alessandro összejön Veronicával.

2020.03.17., Kedd 21:00 - 37. rész

Alessandro és Aurora végleg szakítanak, Aurora nem is akarja Eva közelébe engedni az apját, Alessandro pedig visszaköltözik a Monforte birtokra. Tessa nyomozásba kezd a sötét alak után, aki betört a házukba. Edoardo és Alessandro eltervezik, hogy elveszik Eva-t az anyjától. Antonio hozza el a kisbabát a Taviani családtól.

2020.03.18., Szerda 21:00 - 38. rész

A Monforte család nagyon örül, hogy a kis Eva hozzájuk került. Titokban akarják megkeresztelni a kislányt. Laura segít Ruggeronak és eközben Matteoval is összejön, amit Alfredo meg is tud. Tessa és Andrea is egymásra találnak. Edoardo igyekszik elcsábítani Elvirát, amitől Elena teljesen kiakad és megpróbálja megölni Edoardot. Aurora nem hagyja annyiban, hogy elvették tőle a lányát, egy puskával állít be a Monforte birtokra és rálő egykori szerelmére...

2020.03.19., Csütörtök 21:00 - 39. rész

Edoardo és Alessandro is túléli az estét, Andreát viszont meggyilkolták. Elena titokban elviszi Eva-t Auroához, hogy láthassa. Aurora megpróbálja elcsábítani Edoardot, hogy visszakapja a lányát, Edoardo viszont összejön Elvirával. Antonio és Tessa nyomozni kezd a gyilkosság ügyében...

2020.03.20., Péntek 21:00 - 40. rész

Aurorának meglenne a lehetősége, hogy elvigye magával Evat, azonban nem teszi meg. Ottavia magához tér, azonban nem mondd semmit a lányoknak, hogy mitől lett rosszul. Tessa minden követ megmozgat, hogy kiderítse ki ölte meg szerelmét. Edoardo meggyőzi Elenát, hogy tanúskodjon Alessandro ellen a gyámhatóságon, így Eva visszakerül az anyjához.