Magyar világsztárt rejtett Szörnyecske

Az ötödik adásban kiderült, kit rejt a Szörnyecske álarc

 

Az Álarcos énekes ötödik adásában a világ egyik leghíresebb internetes sztárja, Arató András, azaz Hide The Pain Harold volt a Szörnyecske maszk mögött!

 

A nyugdíjazása előtt villamosmérnökként dolgozó Arató András egy stúdióban történt fotózás eredményeként lett az egyik leghíresebb internetes mém, világszerte. Népszerűsége akkora, hogy több szereplésre hívják Európa-szerte, Oroszországban is fellépett már, Dél-Amerika több országában pedig biztonsági őrökkel közlekedik, akkora a rajongás körülötte. Egyes amerikai képmegosztó oldalak szerint Hide The Pain Harold az elmúlt évtized méme!

Végre Dancsó Péternek kedvezett a nyomozói szerencse! Nem csupán azzal, hogy egy internetes világsztár volt a maszk mögött, de ezúttal végső tippjében is telitalálata volt: megfejtette Arató András személyét.

A nyomozók egyre alaposabbak, egyre több nyomot találnak és egyre mélyebbre ássák magukat az ügyekben! Ennek a kitartó munkának meg is lett az eredménye. Ezúttal ugyanis nem csak egy nyomozó ért el sikert, hanem egyszerre kettő is: Dancsó Péter mellett Sebestyén Balázs is eltalálta, hogy ki van a maszk mögött, így ő is csatlakozhat a telitalálatos nyomozók táborához!