Maria 83-87. rész tartalma

Maria 83-87. rész tartalma

 

 

2020.05.04., Hétfő 22:05 - 83. rész

Carlota elmondja Mariának a börtönben, hogy Soraya ismét telefonált, és azzal hencegett, hogy Luis Fernando feleségül veszi őt, és Nandó is velük fog lakni. Luis Fernando újra Soraya ágyában tér magához az előző esti italozás után. Esperanza meglátja, amint elhagyja a házat. Don Fernando azt javasolja Luis Fernandónak, menjenek el Nanditoért, hogy rávegyék, látogassa meg Mariát. Nando azonban nagyapja rábeszélésére sem hajlandó megváltoztatni döntését. Penelope újabb verekedést provokál. Az igazgatónő magánzárkába záratja Mariát.

2020.05.05., Kedd 22:05 - 84. rész

Honorio atya közbenjárására Mariát kiengedik a sötétzárkából. Tita meghallja, amint Veronica azt mondja Clementének, hogy soha többé nem engedik vissza a De la Vega családhoz. Tita azzal fenyegetőzik, hogy megszökik. Mariának azt mondják, az ügyvédje keresi, de valójában Luis Fernando az. Maria hajthatatlan a válás kérdésében, és a beszélgetés ismét veszekedéssé fajul. Maria megígéri Gonzalónak, hogy hozzámegy, ha sikerül elválnia Luis Fernandótól. Aldo mindent bevall apjának Sorayával kapcsolatban. Abelardo megfogadja, mindent elkövet, hogy leleplezze Sorayát.

2020.05.06., Szerda 22:05 - 85. rész

Gonzalo bevallja Luis Fernandónak, hogy valóban feleségül akarja venni Mariát. Honorio atya meglátogatja Mariát a börtönben, és az asszony elárulja neki, hogy nem ő követte el a gyilkosságot. Luis Fernandónak elege van a veszekedésekből, és közli Mariával, hogy beleegyezik a válásba. Tita hiába kérleli szüleit, hogy térjenek haza Mexikóba. Veronica értésére adja, hogy most már vele és Clementével kell élnie. Tita feldúltan rohan ki az utcára, és figyelmetlenül egy autó elé lép. Azonnal kórházba szállítják. Honorio atya elmegy Nandóhoz, és elmondja neki, hogy Maria ártatlan. Agripina Veracruz rábeszélésére meglátogatja Mariát.

2020.05.07., Csütörtök 22:05 - 86. rész

Esperanza szembeszáll Sorayával, és pofonvágja. Soraya a megaláztatás nyomán úgy dönt, megöleti Esperanzát. Pénzt kínál Cirilónak, a sofőrjének, hogy intézze el az asszonyt, ellenkező esetben feljelenti őt lopásért. Cirilo azonban megszökik, de előbb elárulja Esperanzának, mit tervez ellene Soraya. Penelope ellopja Rosenda fizetését, és elrejti Maria holmija közé, majd feljelenti Mariát. Az igazgatónő azonban vizsgálatot rendel el, és kiderül az igazság. Nando hosszas vívódás után mégiscsak bemegy Mariához a börtönbe. A rendőrségi vizsgálat új fejleményeket hoz. Gonzalo közli Mariával, hogy napokon belül kiengedik a börtönből.

2020.05.08., Péntek 22:05 - 87. rész

Gonzalo elintézi, hogy Mariát bizonyíték híján szabadon engedjék. Maria nem akar visszaköltözni a De la Vega-házba. Megígéri az ügyvédnek, hogy feleségül megy hozzá, amint elválik Luis Fernandótól. Penelopét magánzárkába kísérik, de Maria szabadulása előestéjén elintézi, hogy kiengedjék onnan. A börtönben tűz üt ki...