Éjjel-nappal Budapest 1752-1756. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1752-1756. rész tartalma

 

 

2020.04.20., Hétfő 21:30 - 1752. rész

Norbi elhatározta, hogy mégiscsak le fog nyelvvizsgázni, így mindent belead, amikor a barátaival tanul. Nem hagyja, hogy Dominik segítsen neki, még akkor sem, amikor kiderül róla, hogy nagy segítség lenne. Ám amikor Norbi végighallgat egy beszélgetést Dominik és az anyja, Szilvia között, bántja őt a meghitt és kedves hangulat kettőjük között. Hirtelen durván nekiesik Dominiknak.

Bori és André keserű küzdelemben vannak a nők és a férfiak becsületéért. Amikor Bori megkapja a jelmezét a holnapi nagy csatához és abban gyakorolni kezd, rémülten állapítja meg, hogy valaki viszketőport szórt a ruhába. Feldúltan Andrét hibáztatja ezért a szabotázsért, aki azonban felháborodottan tiltakozik a vád ellen. Eközben egyikük sem tudja, hogy valójában ki volt az, aki manipulálta Bori jelmezét, ezzel feltüzelve a versenyt.

Szofi dühös Tekla kiborulásai miatt, és egy óvatlan pillanatban kikotyogja, hogy ő és Máté a múltban együtt jártak. Tekla teljesen kiakad, amiért ezt titokban tartották előtte, és megbántódva elrohan. Szofi úgy dönt, hogy Krisztiánnal is megosztja ezen titkát, aki Teklával szemben nagyon jól fogadja Szofi vallomását.

2020.04.21., Kedd 21:30 - 1753. rész

Norbi mindenáron szeretné letenni a nyelvvizsgát, és mindent bele akar adni. Elnézést kér a barátaitól, hogy összeveszett Dominikkel, és így végre számíthat a támogatásukra. De mikor a szóbeli nyelvvizsgán a család tételt húzza, és a vizsga közepén eszébe jut, milyen szeretetteljesen telefonált előző nap Dominik az anyjával, akkor egy csapásra maga alá kerül, és oda a motivációja. A vizsgáztatók nagy döbbenetére tombolni kezd, és bedobja a törölközőt.

Máté ledöbben, amikor reggel Andor és az apja a kilakoltatókkal együtt érkezik meg a lakáshoz. Elbarikádozza magát és nem hajlandó elhagyni a lakást, mert a fejébe vette, hogy ha a lakást meg tudja tartani, akkor Tekla is visszatér hozzá. Mikor Szofi és Joe tudomást szereznek erről, odamennek, abban reménykednek, hogy sikerülhet észhez téríteniük.

Bori és André a döntő összecsapás előtt állnak. Már reggel óta egymást hergelik, és egymással versengenek, ki lesz az Éjszaka királya vagy királynője. Az előkészületek hevében megtudják, hogy Bécy szándékosan heccelte fel őket egymás ellen, hogy ezzel élezze ki a konkurenciaharcot. Végül úgy döntenek, hogy együtt kiállnak Bécyvel szemben. Végül tisztességes és szexi műsort nyomnak le.

2020.04.22., Szerda 21:30 - 1754. rész

Mátét nagyon felzaklatja Andor, akitől megtudja, hogy másnap reggel a rendőrség segítségével fogják őt eltávolítani, ha nem megy magától. Máté keserűen leszámol az egykori barátjával és részben őt hibáztatja Tekla vetéléséért, ami nagyon megrázza Andort..

Norbi jókedvűen élvezi a szabadságát, miután otthagyta a nyelviskolát és most teljes erőből a DJ karrierjére akar koncentrálni. Kata nagyon aggódik Norbi miatt, és meg is jelenik Norbi apja az albérletben, hogy közölje a fiával, befejezte a támogatását. Norbi közben a városban kószál és haverokkal akad össze, akik arra az illegál partira várnak, ahol Norbi játszani fog. Később össze is balhézik velük, és a közteresek is figyelmeztetik, hogy ne igyon közterületen alkoholt. Ekkor megjelenik az apja, és indulatosan összevesznek.

Karesz nagyon frusztrált, mert ma van a kocka hasas/átalakulós kihívásának a vége. Úgy látja, nemcsak ő mondott csődöt, hanem a DJ Sport Fitneszt is leégette, mivel nem fogyott eleget és nem lett kockás a hasizma. Milán rábeszéli Kareszt, hogy csaljon a közösségi oldalán és a kihívásos táblán is azzal, hogy photoshoppolt képeket tesznek ki. A hamisítás azonban kiderül, amikor pár pasi az edzőteremből leleplezi. Karesz csalódottan fel akar mondani a teremben. De bejön pár új vendég a terembe, akik végigcsinálták Karesz kihívását és köszönik, hogy motiválta őket.

2020.04.23., Csütörtök 21:30 - 1755. rész

Máté eltökélten meg akarja nehezíteni a bírósági végrehajtó helyzetét. Mikor a végrehajtó, rendőrök kíséretében megjelenik a lakásnál, hogy kivigye onnan Mátét, Máté konokul a bútorhoz bilincseli magát. Közben Andor rájön, hogy az apja őt tette meg Máté lakásának új tulajdonosává. Andor felismeri, hogy ezzel megmentheti barátját, és gyorsan készít egy bérleti szerződést, hogy Máté a lakásban maradhasson. Andornak valóban sikerül is nagy nehezen aláíratnia Mátéval a szerződést, aminek az apja egyáltalán nem örül.

André a verseny fináléja óta élvezi, hogy jó a kapcsolata Borival. Bencének azonban feltűnik, hogy ez talán több is, mint barátság, legalább is André részéről, aki láthatóan belezúgott Boriba. Bence ezt André szemébe is mondja, de André azonnal tagad. André kamuzik, hogy számára Bori csak haver, csak az különbözteti meg őt a többi haverjától, hogy neki vannak mellei.

Kata aggódik Norbiért miután tegnap az apja felnyomta őt a rendőröknél az illegál buli miatt. Kata szerint Szilvinek, Norbi anyjának a felelőssége, hogy kérdőre vonja Lászlót. Kata és Patrik Norbi háta mögött felkeresik Szilvit. Kata azt követeli tőle, hogy végre viselkedjen anyaként, és ne csak a nevelt fiával törődjön. Szilviről azonban leperegnek Kata szavai, aki azonban nem tágít. Végül Szilvi pénzt ad Katának, hogy kivásárolja magát a felelősségvállalás alól, és a jövőben békén hagyják őt. Kata egyelőre annyiban hagyja a dolgot, és elveszi Szilvi pénzét.

2020.04.24., Péntek 21:30 - 1756. rész

Tekla reggel kénytelen beismerni magának, hogy a Máté iránti érzéseit képtelen kikapcsolni. Amikor azonban visszatér a lakásukba, Tekla döbbenten látja, hogy minden üres. Teklának rettenetesen rosszul esik a dolog, mert azt hiszi, hogy Máté azért pakolt össze, mert túl van a gyerekük elvesztésén. Tekla dühösen kiosztja Mátét, és elrohan.

Máté reggel hiába hívogatja Teklát, a lány telefonja ki van kapcsolva. Miután az áramszolgáltató munkatársa is figyelmezteti, hogy ha nem fizeti ki a hátralékát, most lekapcsolja az áramot, Máté kénytelen-kelletlen megválik az utolsó tartalékaitól is. Szofitól kér kölcsön, hogy egyáltalán el tudjon menni egy állásinterjúra. Az interjúján azonban kudarcot vall, és Máté teljesen padlóra kerül, noha Szofi, aki elkísérte, megpróbálja tartani a lelket benne.

Karesznek egy vendéggel való véletlen találkozás során az az ötlete támad, hogy tánctanfolyamot szervezzen a DJ Sport Fitneszbe. A személyzet támogatásával néhány óra alatt megszervez egy edzői castingot. Nézőként Izabella, a salsatanár is felbukkan a castingon, és miután Karesz tesz rá egy szkeptikus megjegyzést, válaszképpen egy fantasztikus egyveleget mutat be. Karesz lelkes és mindent megtesz azért, hogy edzőként felvegye Izabellát.