Éjjel-nappal Budapest 1757-1760. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1757-1760. rész tartalma

 

 

2020.04.27., Hétfő 21:30 - 1757. rész

Joe végre eltölt egy laza napot a régi motoros barátaival, mikor egy csapat ismeretlen beleköt Joe-ba és haverjaiba, és verekedni akarnak. Joe először felnőtt módjára kihátrál a helyzetből. Nem sokkal később a kötekedő csapat megfenyegeti az egyik haver unokaöccsét, így végül Joe megküzd velük. Joe rájön, hogy többet kellene bokszolnia.

Dzseni úgy érzi, Gábor elhanyagolja és nem mutatja ki az érzelmeit. Mikor délután Patrik egy csokor rózsával lepi meg Katát, Dzseni ráébred, hogy Kata ötlete Gábor félténnyé tételére nem is olyan rossz ötlet. Azt reméli, hogy ettől Gábor majd odaadóbb és romantikusabb lesz.

Karesz nagyon igyekszik teljesíteni Izabella pénteken állított feltételeit, hogy megnyerje őt, és a lány edzőként dolgozzon a DJ Sportban. Bár Joe-t nem tudja meggyőzni arról, hogy jó az ötlete, Karesz biztos benne, hogy a tanfolyammal becsalogatott új vendégek bőven fedezni fogják a plusz kiadásokat is. Karesznak végül sikerül meggyőznie Izabellát, és kezet fognak a dologra. Izabella késve jelenik meg az első salsa órán, így Karesz már azt hiszi, a lány átverte őt. De Izabellát csak feltartották a körülmények, ezért késett az első óráról.

2020.04.28., Kedd 21:30 - 1758. rész

Joe nagyon felbosszantja magát, amikor reggel megtudja, hogy Karesz az utasítása ellenére, önhatalmúlag alkalmazta Izabellát, az új salsa-oktatót. Elhatározza, hogy egyből ki is rúgja a nőt, de amikor először látja táncolni, Izabella annyira lenyűgözi őt öntudatos viselkedésével és szexis kinézetével, hogy bármennyire is szeretné, képtelen felmondani neki. Egymásnak feszülnek és szinte izzik körülöttük a levegő.

Reggel Maxim magához hívatja Karolát, mert elégedetlen a fellépéseivel, szerinte Karola nem foglalkozik eleget a karrierjével. Zsuzsanna felajánlja, hogy írjanak egy PR-cikket Karola magánéleti válságáról, de erre Karola nem hajlandó. Később Zsuzsanna megkeresi Bencét, és lelkifurdalást kelt a srácban, majd ráveszi, hogy beszéljen Karolával, hogy szedje össze magát. Bence ezt meg is teszi, de Karola rögtön rájön, hogy honnan fúj a szél. Először kiakad Bencére, majd végül Bence és Bori együttesen meggyőzik Karolát, hogy a Teó miatti szomorúságát próbálja a munkájában levezetni. Közben kiderül, hogy a neten megjelent egy sajtóanyag, amit Zsuzsanna írt, amiben Karola közli a rajongóival, hogy milyen magánéleti válságon megy keresztül.

Norbi elhatározta, hogy a továbbiakban nem hajlandó szenvedni elcseszett szülei miatt, inkább előre néz. Elektroszmog néven saját parti-sorozatot akar indítani, és úgy tervezi, hogy ennek reklámjával telegraffitizi a várost. Arra azonban nem számít, hogy megjelenik mostohatestvére, Dominik, aki nála köt ki a szüleivel folytatott veszekedés után. Kata meggyőzi Norbit, hogy vigye magával a srácot, és most először valóban jól érzik magukat egymás társaságában.

2020.04.29., Szerda 21:30 - 1759. rész

Tekla reggel megkapja a meghívókat, amik fájdalmasan emlékeztetik a meghiúsult esküvőjére. Teljesen kiborul, hogy a nagy drámában elfelejtette lemondani az esküvői előkészületeket, és most teljesen elsodorja a fájdalom. A szülei felrázzák, és Tekla elhatározza, hogy erős lesz, és végleg maga mögött hagyja a múltat. Mivel el kell hoznia Mátétól a könyvelőjének a céges iratokat, nem is akarja tovább halogatni a találkozást Mátéval. A lakásban sikerül pont Máté egyik telefonszex-beszélgetésére belépniük Attilával.

Nikit biztatják a barátai, hogy találkozzon már az exével. Niki vívódik, hogy akarja-e ezt valójában, de Gábor feldühíti, majd Evelin meggyőzi, hogy nincs veszteni valója. Péter elkápráztatja Nikit a randijukon, és bevallja neki, senkibe nem volt olyan szerelmes azóta, mint anno Nikibe. Közösen főznek vacsorát maguknak egy helyen, ahol Niki nagyon jól érzi magát az exével. Fel is viszi az albiba Pétert, ahol spontán buli van éppen.

Norbit megint felkeresi Dominik, aki újra lóg az iskolából, csak hogy a mostohatestvérével lehessen. De a könnyed hangulat nem tart sokáig, mert beállít Norbi anyja. Azzal vádolja a fiát, hogy rossz hatással van Dominikre, és közli vele, hogy pénzt adott a barátnőinek, csak hogy Norbi hagyja békén a családját. Norbi elhűl, és nagyon megbántódik. Mérgesen és csalódottan visszaadja az anyjának a maradék pénzt, és közli vele, hogy mondja ki, hogy nem szereti.

2020.04.30., Csütörtök 21:30 - 1760. rész

Norbit nagyon megviselik az anyjával történtek és emiatt a barátaira is haragszik, amiért a háta mögött mégis elmentek az anyjához. Eközben Norbi mostohatestvére, Dominik egyre többet töpreng azon, hogy az amúgy kedves mostohaanyjának mi baja van Norbival. Dominik naivan megpróbálja összehozni őket, hogy megbeszéljék a dolgot, és kényszeríteni akarja a mostohaanyját, hogy legalább mondja el Norbinak, mi baja van vele. A dolog balul sül el, és Szilvi megint bunkó Norbival..

Tekla végre maga mögött akarja hagyni Mátét, és le akarja zárni a régi életét. Viszont teljesen összezavarja, mikor Máténak küldik ki Tekla korábban megrendelt menyasszonyi ruháját, amit Máté bevisz neki a fodrászatba. Teklában újra felszínre törnek a régi érzések, és keserűen eltaszítja magától Mátét. Miután Szofi beolvas Teklának, az rájön, hogy még mindig szereti a fiút.

Roland és Bori, mióta Roland hazajött egyfolytában egymással vannak elfoglalva és le sem szakadnak a másikról. Bori különösképpen fel van ajzva, de Rolandnak egész nap nem sikerül lefeküdnie vele, ehelyett felcsap szexuálpszichológusnak és sikerül megoldania Lea szexuális problémáit, és így nem várt hírnévre tesz szert Lea barátai körében. Rolandnak tetszik a gondolat, és olyannyira átadja magát a szerepének, hogy megfeledkezik a randijáról Borival.