Éjjel-nappal Budapest 1766-1770. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1766-1770. rész tartalma

 

 

2020.05.11., Hétfő 21:30 - 1766. rész

Dzseninek megszakad a szíve, hogy mennyire szenved Norbi attól, hogy Szilvia őt hibáztatja Robi halála miatt. Így hát elmegy Szilviához és rá akarja venni, hogy mondja ki, hogy Norbi ártatlan a testvére halálában. Azonban Szilvia ezt nem tudja és nem is akarja megtenni. Mikor Dominik is megjelenik, a vita élessé válik. Később Norbi kezébe kerül Robi fényképe, amit Lászlótól hoztak el. Dominik is eljön Norbihoz, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Tamara megdöbbenve értesül arról, hogy Joe a motorjában fogadott a bokszmeccs kimenetelét illetően. Később Izabellával együtt szidják Joe-t a macsó húzása miatt. Idővel azonban mindketten rájönnek, hogy mégiscsak segíteniük kellene Joe-nak, és Tamara végül mégis megkéri Izabellát, hogy adjon még egy esélyt neki. Ennek hallatán Joe az utolsó pillanatban mégsem lép vissza a meccstől.

Bár Bellának kellemetlen, hogy fény derült a viszonyára Milánnal, de annak érdekében, hogy újra jó legyen a hangulat a lakóhajón, le akarja zárni ezt a fejezetet, és felajánlja mindenkinek, hogy kössenek békét. Mikor később egy lány flörtölni kezd Milánnal, Bella abban reménykedik, hogy nemsokára Milán számára is már csak a múlt lesz, ami köztük volt. Milán viszont nem viszonozza a lány közeledését, hanem elmondja Bellának, hogy ő valóban érzelmeket táplált iránta.

2020.05.12., Kedd 21:30 - 1767. rész

Tekla hiába adott egy új esélyt a kapcsolatuknak, össze van zavarodva, mivel nem igazán érzi magát boldognak. Miközben elhatározza, hogy lazább lesz a Mátéval való kapcsolatában, Máté a szállítmányozási vállalatnál szenved a bunkó és őt szívató kollégák miatt. Tekla előtt azonban Máté jó képet vág az egészhez, és megpróbál mindenben a kedvére tenni, ahogy minden apróság miatt bocsánatot is kér.

Bence nehezen viseli a stresszt, ám ezt megpróbálja eltitkolni Orsi előtt. Ám nem tudja megakadályozni, hogy a betegsége utolérje őt, amikor pánikrohamot kap Karola előtt. Az orvos figyelmezteti Bencét, hogy vegyen vissza, különben a betegsége krónikussá válhat. Bence erre megesketi Karolát, hogy nem fog mondani semmit Orsinak arról, hogy milyen rosszul van igazából.

Milán és Bella még mindig fasírtban vannak. Ám Milánnak nincs már kedve ahhoz, hogy depizzen, ezért elcipeli a barátait egy bowlingterembe. A barátok valóban jól érzik magukat. Ám, amikor Milán a flörttudásával be akarja bizonyítani, hogy lazán túl tud lépni Bellán, befürdik a szörnyen kínos flörtölésével. Bella gúnyolódik, hogy egy ilyen szöveggel senkit sem fog megszerezni magának.

2020.05.13., Szerda 21:30 - 1768. rész

Máté reggel mindent megtesz, hogy Tekla kedvében járjon, de csak azt éri el vele, hogy a lány durván kifakad, és közli vele: taszítja Máté megalázkodó, szolgalelkű stílusa. Miközben Tekla később Tivadarnak elmondja, hogy mennyire kikészíti őt jelenlegi helyzetük, Máté még mindig a párja szavain rágódik, ráadásul a munkahelyén ismét szívatják a kollégái. Most azonban Máté nem hagyja magát, mire kirúgják. A fodrászat körül őgyelegve összefut Szofival, aki azt tanácsolja neki: ha meg akarja tartani Teklát, akkor vissza kell szereznie a régi önbizalmát.

Bence reggel tisztázza a lakótársai előtt, miért is nem mondta el az igazat Orsinak a visszaeséséről. Egyrészt nem akarja a lányt nyugtalanítani, másrészt elege van már, hogy Orsi és mindenki ápolni akarja. Karolának nem tetszik, hogy Bence titkolózik Orsi előtt, de végül Bence hatására belemegy abba, hogy egyelőre ne szóljanak Orsinak arról semmit, hogy előző nap Bence ismét rosszul lett. De Karola mindenképpen ragaszkodik ahhoz, hogy Bence ma Rolanddal tartson a bárba, hogy valaki vigyázzon rá. A bárban eleinte minden rendben van Bencével, de amikor Rolandnak kis időre el kell mennie, újabb roham tör rá.

Bella reggel a DJ Sport fitneszben ráveszi Milánt, hogy ugorjon fejest egy kisebb flörtbe. Bár a fiú belemegy, nem lát esélyt a folytatásra. Bella viszont komolyan veszi a kerítőnői szerepét, és ráveszi Milánt, hogy ne adja fel, és nyomuljon tovább a kiszemelt lánynál. Végül magával hurcolja a fiút, ahol Heléna a barátnőivel találkozik. Amikor a vállalkozás sikerrel kecsegtet, és úgy tűnik, hogy Milán és Heléna egyre hevesebben flörtölnek egymással, Bella már kezdi elbízni magát. Ám később véletlenül meghallja, hogy Heléna Milánt gúnyolja a barátnői előtt. Kifejti nekik, csak az a célja, hogy minél jobban kihasználja Milánt.

2020.05.14., Csütörtök 21:30 - 1769. rész

Máténak fogalma sincs, hogyan tovább. A kapcsolatuk még mindig zavaros Teklával, pedig vágynak egymásra. Máténak nem sikerül munkát találnia azóta, hogy kirúgták a szállítmányozó cégtől. Úrrá lesz rajta a kétségbeesés, ami Szofi tudomására jut, és meglátogatja. A lány kényszeríti, hogy szedje össze magát. Elcipeli a DJ Sport Fitneszbe, ahol egy véletlennek köszönhetően Máténak be kell ugrania egy boksz edzést tartani. Végre újra azt érzi, hogy nem egy csődtömeg, és még állást is kap Joe-tól.

Bence úgy dönt, hogy nem csak hogy a rehabra megy vissza, de önkéntes száműzetésbe vonul, hogy tényleg le tudjon számolni a démonaival és gyógyszerek nélkül is élni tudja az életét. Orsi megijed, hogy ez a kapcsolatuk végét is jelentheti.

A magányos és életunt Bécy a munkatársakkal packázik. Bori pedig nem tudja, mit tegyen, hogy Bécy ne keserítse meg a munkatársak életét. Roland tanácsára tantra jógára küldik el Bécyt. Balu elkíséri, de Bécy behal a tantra jógától, ahol egyetlen nő sincs, és ott hagyja az egészet. Bori ismét egy táncos lány castinggal próbálkozik, de a dühös Bécy elzavarja őket, nem kíváncsi az újabb aranyásókra.

2020.05.15., Péntek 21:30 - 1770. rész

Szofi reggel keresi a lehetőséget, hogy beszélhessen Krisztiánnal, miután elkerülték előző nap egymást, mert ő Mátéval töltötte az időt. Krisztián nem hajlandó megbocsátani és Szofi fejéhez vágja, hogy talán vannak érzései Máté iránt, amit Szofi vehemensen tagad. Amikor végül még Krisztián húga, Natália is leszúrja, Szofiban tudatosul, mennyire elhanyagolta Krisztiánt, és Mátén vezeti le a rosszkedvét. Erre Máté kérés nélkül elmegy Krisztiánhoz és próbálja elsimítani a konfliktust.

Barbi reggel a szokásos láthatásra vinné Noah-t, de döbbenten hallja, hogy István meghalt, és Mária nem hajlandó egy percre sem lemondania az unokájáról. Barbi kétségbeesetten hívja Teót, de az nem veszi fel, így Hektorhoz siet, hogy elkérje a bizonyítékokat, hogy elindíthassa a pert. Hektor azonban közli, hogy mivel Mária többet fizetett, azokat átadta neki, Barbi dühösen megy vissza Máriához.

Roland szeretné végre előmozdítani a párkapcsolati tanácsadó blogja közzétételét és Borival együtt szorgalmasan gyűjti a témákat, amiket szeretne kibeszélni. Többek között szeretne egy élő kérdezz-feleleket azokkal, akik követik őket. Amikor az első kérdező eléggé pikáns témákat feszeget, Roland erőlködik, hogy tanácsot tudjon adni neki, amíg fel nem fedezi, hogy André az, aki csak meg akarta szívatni és nevetségessé tenni.