Az én kis családom 102-105. rész tartalma

Az én kis családom 102-105. rész tartalma

 

 

2020.04.14., Kedd 16:05 - 102. rész

Ömer elviszi magával Zeynepet, és fény derült arra, hogy gengszter. Cemil is ráérez erre, de Ömer társa meglövi. A rendőr életveszélyes sérülésekkel kórházba kerül. Filiz nem tudja felfogni, hogy így félreismerte Ömert, és bánja, hogy nem hitt Barish-nak. Ugyanakkor megkéri a párját, hogy ne keresse a bajt Ömernél, hanem bízza az ügyet a rendőrségre. A fiú ezt meg is ígéri. Ömer ezalatt lerendezi a gyémántos üzletét Servettel, és közli vele, hogy több munkát nem vállal neki.

2020.04.15., Szerda 16:05 - 103. rész

Cemil kijön a kórházból, és újra munkába áll a rendőrségnél. Filiz bízik benne, hogy a halálközeli élménye megváltoztatta a férfit, és annak tudatában, hogy közvetve Barish mentette meg az életét, végre aláírja válási papírjukat. Cemil azonban továbbra is ódzkodik ettől. Mígnem tesz egy ajánlatot Filiznek, hogyha segít nekik kézre keríteni Ömert, aláírja a dokumentumokat. Filiz dolga az lenne, hogy előcsalja Ömert, és ránézve terhelő bizonyítékokat mondasson ki vele, melyeket a rendőrség rögzítene, majd azután őrizetbe venné.

2020.04.16., Csütörtök 16:05 - 104. rész

Filiz beleegyezik abban, hogy a válási papírokért cserébe segít Cemilnek kézre keríteni Ömert. Az akció azonban balul sül el, mert Baris követi a lányt, és közbe avatkozik, amikor az Ömerrel találkozik. Így a bűnöző ellen továbbra sincs bizonyíték. Cemil pedig ezek után – mondván Filiz nem teljesítette az alku ráeső részét, azaz, hogy érdemi információkat szed ki Ömerből, melyekkel vádat emelhetnének ellene - nem hajlandó aláírni a válási dokumentumokat.

2020.04.17., Péntek 16:05 - 105. rész

Filiznél házkutatást tartanak a rendőrök, előkerül egy adag kábítószer, amit még Ömer embere csempészett a házba. A lányt őrizetbe veszik. A gyorsított bírósági tárgyalás után hazaengedik ugyan, de a nyomozást megkezdik a hatóságok, és mert Cemil egyre elvakultabban hiszi, hogy összejátszhatott Ömerrel, félő, hogy el is ítélik, és börtönbe kell vonulnia. Tufan miután Barissal beszélt, enged Tülay minden akaratának a gyereknevelés terén, és megígéri, hogy a legjobb apa lesz.