Bosszú 1. évad, 1-4. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 1. évad, 1-4. rész tartalma

 

2020.04.27., Hétfő 15:15 - 1. évad, 1. rész

Şahika Arsoy, az ország legismertebb és legbefolyásosabb családjának a feje nagy bejelentésre készül. Egy fényűző parti keretében fogja nyilvánosan is a család tagjává nyilvánítani Yağmurt, fia menyasszonyát, ami hatalmas elismerésnek és rendkívüli eseménynek számít. Ilyenre még nem volt példa, Şahika ugyanis gyanakvóbb, mint bárki, és mindenkit kézben tart. Fia eljegyzési partiján mindenki ott van, aki számít, kivéve Emrét, a vőlegényt. Yağmur azonban nem Emre miatt ideges, hanem az informatikai zseni, a milliomos Hakan miatt, aki előtt semmi nem marad titokban.

2020.04.28., Kedd 15:15 - 1. évad, 2. rész

Hakan figyelmezteti Yağmurt, hogy Şahika előtt nem titkolózhat sokáig, és bármilyen tökéletes is a terve, az könnyen az életébe kerülhet. Yağmur azonban megállíthatatlan, és készen áll arra, hogy a tagja legyen az ellenséges családnak. Ám épp a bejelentés pillanatában kiderül, hogy Emre, a vőlegény holtan fekszik a parkban. A meglőtt Emrét húga, Cemre és a barátja, Barış találja meg, akik titokban kiszöktek a partiról. Şahika nem omlik össze, hanem minden befolyását mozgósítja, hogy kiderítse, ki áll az események mögött.

2020.04.29., Szerda 15:15 - 1. évad, 3. rész

Yağmur csak az alkalomra vár, hogy bosszút állhasson. Hamarosan kibérli egykori otthonát, szemben az Arsoy rezidenciával. Barátnője, Asli, aki Şahika asszisztense épp egy jótékonysági bált szervez. Yağmur kap az alkalmon, és végre bemutatkozik a szomszédainak. Az eseményen sikerül meghódítania Emre Arsoyt, ami azonnal felkelti Şahika gyanakvását, és megbízza a biztonsági főnökét, hogy derítsen ki mindent a lányról. A rendezvény botrányba fullad, amikor Şahika legjobb barátnőjéről egy intim videó lerántja a leplet.

2020.04.30., Csütörtök 15:15 - 1. évad, 4. rész

Yağmur rájön, hogy Şahika megpróbálja titokban megvenni a házat, ami egykor az apjáé volt. Hakan a segítségére siet, és olyan összeget kínál fel, amit az ingatlaniroda nem tud visszautasítani. Közben Yağmur elhiteti, hogy hatalmas összegeket szeretne a tőzsdén befektetni. A hír eljut Orhanhoz, aki annak idején hamisan tanúskodott Yağmur apja ellen, és felajánlja a segítségét. A férfi illegális üzelmeinek lebuktatásához elterjesztenek egy pletykát Hakan üzleti terveiről. Ohran ráharap a csalira, és ezzel csődbe viszi az irodáját és a befektetőit is.