Bosszú 1. évad, 10-14. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 1. évad, 10-14. rész tartalma

 

2020.05.11., Hétfő 15:00 - 1. évad, 10. rész

Leyla váratlanul beállít Şahika házába azzal a szándékkal, hogy bocsánatot kérjen, és kibéküljön régi barátnőjével. Az alapítványi rendezvényen is megjelenik, méghozzá egy olyan fotóval, amivel felfedheti Yağmur valódi kilétét. Emre csalódik apjában, amikor megtudja, hogy félrelépett, és azonnal kilép a cégtől. Cemre engedély nélkül elviszi anyja új luxusautóját.

2020.05.12., Kedd 15:00 - 1. évad, 11. rész

Cemre a rendőrségen köt ki, miután gyorshajtásért elkapják. Hakan betör Leyla házába, és szemtanúja lesz egy végzetes dulakodásnak Adem és Leyla közt. Sikerül feltűnés nélkül megszereznie a kamerát, ami mindent felvett. Yağmur engedély nélkül elküldi a videót Haldunnak, aki biztos abban, hogy a felesége bérelte fel Ademet. Şahikát megdöbbenti Adem vallomása.

2020.05.13., Szerda 15:00 - 1. évad, 12. rész

Adem bevallja Sahikának, hogy bármit megtenne érte, akár Haldunt is elintézi, ha szükséges. Şahika kitiltja a házból, Haldun pedig fegyvert vesz magához. Emre beáll pincérnek Rüzgarhoz, amivel nagyon feldühíti a szüleit. Hakan kétségbeesik, amikor rájön, hogy Adem mindenhová követi. Ragmur próbálja menteni a helyzetet, ám úgy tűnik, Ademet már senki sem állíthatja meg.

2020.05.14., Csütörtök 15:00 - 1. évad, 13. rész

Haldun elküldi biztonsági főnökét, Ademet, amikor meglátja a videón Leylával. Adem biztos benne, hogy őt is tőrbe csalták, és a biztonsági felvételen megdöbbenve fedezi fel, hogy Hakan is jelen volt, és ő készítette a videót. Adem fogadalmat tesz Sahikának, hogy kideríti, ki is valójában Ragmur, akinek a felbukkanása óta egymást követik a botrányok. Yağmur nem érti Emre viselkedését, ám hamarosan kiderül, hogy Selen megint kijátszotta.

2020.05.15., Péntek 15:00 - 1. évad, 14. rész

Yağmur megdöbbenve fedezi fel a fotóját az egyik bulvárújság címlapján. Ezzel új helyzet áll elő, úgy tűnik, hajszálra van attól, hogy leleplezzék. Hakan a segítségére siet, annak ellenére, hogy a lány életveszélybe sodorta. Emre rájön, hogy Selen szerelmes belé, és bármire hajlandó, hogy elválassza Yağmurtól. Azonnal elküldi a háztól, ám Şahika megakadályozza Selen elköltözését.