Bosszú 1. évad, 5-9. rész tartalma

Bosszú 1. évad, 5-9. rész tartalma

 

2020.05.04., Hétfő 15:10 - 1. évad, 5. rész

Şahika körül felfordul minden, és úgy tűnik, kicsúszik a kezéből az irányítás. A férje nyíltan ellene szegül, ráadásul a legjobb barátnőjével csalja, lánya, Cemre pedig épp lázadókorban van. De a legrosszabb, hogy fia, Emre a tiltása ellenére is randevúzik Yağmurral, akinek kinyomozhatatlan a múltja. Közben hazaérkezik Dicle, az Arsoy család örökbefogadott lánya. Dicle szeretne Emrével lenni, ezért féltékeny lesz Yağmurra.

2020.05.05., Kedd 15:10 - 1. évad, 6. rész

Şahika megpróbálja csapdába csalni Yağmurt, és meghívja a házukban tartandó sajtótájékoztatóra, ahol hivatalosan is bejelentik barátjuk indulását a polgármesteri címért. Az eseményre elhívja Ahmet Saygınt is, aki korábban egy félrelépése miatt botrányba keveredett, de soha nem derült ki, hogy ki volt a férfi fiatal barátnője. Şahika azt a fülest kapja, hogy Yağmur volt az.

2020.05.06., Szerda 15:10 - 1. évad, 7. rész

Şahika férje, Haldun nem tudja megbocsátani, hogy felesége a házába hívta egykori ellenségét. Ezért Haldun úgy dönt, hogy többé nem ad az idillikus házasság látszatára. Ráadásul a polgármesteri jelöltség sorsa veszélybe kerül, amikor kompromittáló videó érkezik egy üzenetben. Yağmur újabb bűnössel szemben szolgáltat igazságot, ám Hakan felhívja a figyelmét, hogy ezúttal a bűnös ártatlan családtagjai is szenvednek.

2020.05.07., Csütörtök 15:10 - 1. évad, 8. rész

Yağmur móresre akarja tanítani Emrét, aki pár éve ittasan súlyos balesetet okozott, és kis híján megölte az akkori barátnőjét. Emre büntetés nélkül megúszta az esetet, míg a lány lerokkant. Közben Yağmur felkészül az újabb botrány kirobbantására, ezúttal egykori pszichológusa a célpont, aki módszeresen gyötörte őt gyermekkorában. Hakan sem tétlenkedik, megpróbálja Yağmurt összehozni Rüzgarral, a lány gyermekkori szerelmével.

2020.05.08., Péntek 15:10 - 1. évad, 9. rész

A házasságtörés miatt kisemmizett Leyla megállapodik Haldunnal, aki a nő hallgatásárért cserébe milliókat is hajlandó fizetni. A nő feltett szándéka, hogy visszaszerzi a házát. Yağmur biztos benne, hogy Leyla valamit titkol, ezért megkéri Hakant, derítse ki, hogy honnan van pénze a vásárlásra. Emre rájön, hogy mostoha húga, Selen szándékosan félrevezette, és hazudott Yağmurról. Cemre nem tud megbocsátani az anyjának.