Elif - A szeretet útján 3. évad, 133-142. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 3. évad, 133-142. rész tartalma

 

 

2020.05.04., Hétfő

16:10 - 3. évad, 133. rész

Mindenki kimenekül a házból, és végül Elif is megérkezik. Amikor megtudja, mi történt, nagyon sajnálja, de a többiek szerint az a lényeg, hogy mindenki jól van. A konyhát fel kell újítani, és Yusuf felajánlja, hogy küldd egy szerelőt is. A szerelő végül nem fogad el pénzt. Murat továbbra sem hiszi el, hogy lefeküdt volna Aylával, de ő váltig állítja. Ümit egy légzésterapeutát küld Arzunak, hátha megtanulja kontrollálni a dühét, de a terapeuta felmérgesíti, és Arzu kidobja őt.

17:00 - 3. évad, 134. rész

Asuman elmegy Melekékhez, és Elif és Inci nagy bánatára elhozza Incit. Ümit kifizeti Murat tartozásának a felét, ezért Latif emberei elengedik. Ümit azt mondja, a másik felét csak akkor fizeti ki, ha Murat elhozza neki a jelentést Erkutttól. Ayla közli Murattal, hogy már mindenki tud róla, hogy nála éjszakázott, ezért el kell vennie őt feleségül. Murat pánikba esik, mert nem akar nősülni. Asuman elviszi a birtokra Incit, de ő nem akar ott maradni Elif nélkül.

2020.05.05., Kedd

16:10 - 3. évad, 135. rész

Ümit és Arzu Inci miatt vitatkozik. Ümit nem érti, hogy Arzu miért nem boldog, és az ajánlja, hogy fogjon valami üzletbe, hogy lefoglalja magát. Inci feldúlja Arzu szobáját, hogy elküldje őt a házból, de csak azt éri el, hogy Arzu még dühösebb lesz rá és Asumanra. Arzu textilüzletbe akar fogni, de Ümit nem örül neki. A lányok a varrodából elviszik Meleknek a huzatokat a kanapékra. Azt mondják, hiányzik nekik Melek, mert Bahriye csak nyaggatja őket. Selim taxisofőrként kezd el dolgozni, de Aliye nagyon aggódik miatta.

17:00 - 3. évad, 136. rész

Selim taxisofőrnek áll, hogy el tudja tartani a családját. Mivel Zeynep és Aliye is tudja, hogy milyen veszélyes munka autót vezetni, nagyon aggódnak Selim miatt. Zeynep éjjel nem is tud aludni, mert fél, hogy a férje megfázik az autóban, hiszen tél van. Selim munkanapja viszont egész jól alakul, amíg meg nem lát egy férfit, aki rátámad – első gondolata szerint – a barátnőjére. Selim, természetesen a segítségére siet és megtudja, Sitare valójában elég sok időt tölt az éjszakában.

2020.05.06., Szerda

16:10 - 3. évad, 137. rész

Selim hazaérkezik az aggódó felesége, Zeynep karjai közé, aki le sem feküdt, éberen várta, hogy férje hazatérjen. Sajnálatára Selim csak 4-5 órát tud otthon tölteni, amíg alszik egyet, és már megy is vissza dolgozni. Eközben Arzu újabb ötlettel áll elő, hogy megnehezítse Melek életét. Mivel nem tudja, hogy a nő már nem dolgozik a varrodában, Feraye segítségét kéri, hogy módosítsa a könyvelést, ez által elhitetné Cevahirrel, hogy a cég a csőd szélén áll.

17:00 - 3. évad, 138. rész

Ayla megbékél, és átöleli Muratot a padon a parkban. Latif emberei ekkor érnek oda, és elviszik Muratot Latifhoz. Ott Ayla könyörög Latifnak, hogy hagyja békén Muratot, de az apja kiküldi őt. Murat megdöbben, hogy Latif Ayla apja, és mivel Latif azt akarja, hogy ne találkozzon többé a lányával, arra is rájön, hogy Ayla hazudott neki. Amikor elszabadul, megírja Aylának, hogy mindent tud, és többé nem akar beszélni vele. Feraye rábeszéli Cevahirt, hogy beszéljen Arzuval.

2020.05.08., Csütörtök

16:10 - 3. évad, 139. rész

Aysel elmondja Cevahirnek, hogy Melek nem jön vissza, ezért Cevahir saját maga megy el bocsánatot kérni Melektől. Viszont Melek már nem bízik benne, ezért megint visszautasítja. Murat átkutatja Erkut irodáját, de nem találja meg a dokumentumot. Erkut megbízza Veyselt, hogy fuvarozzon el egy dobozt. Arra kéri, hogy egy taxisofőrrel küldesse el. Veysel meglát egy taxit, és kiderült, hogy a sofőr Selim. Veysel megdöbben, de nem akarja vele fuvaroztatni a dobozt, nehogy baja essen. Inci feláll az ágyból, elindul valahová, de a szoba közepén összeesik.

17:00 - 3. évad, 140. rész

Melek elmegy egy állásinterjúra, de otthon felejti a mobilját. Asuman felhívja, és Aliye veszi fel. Asuman elmondja neki, hogy Inci beteg, és Elifet szeretné látni. Megkéri, hogy vigye át Elifet, mert Arzu késő estig nem lesz otthon. Yusuf végül elviszi Elifet és Zeynepet a birtokra, de amíg ott vannak, Arzu megérkezik, és elküldi őket. Yusuf elviszi Incit és Asumant a kórházba. Orhan elmondja Yusufnak, hogy az egyik örökös beleegyezett, de a másik Németországban él, és mielőtt visszahívnák, Yusufnak ki kéne kérnie Melek véleményét.

2020.05.09., Péntek

16:10 - 3. évad, 141. rész

Yusuf megtudja, hogy Melek visszament a varrodába, és figyelmezteti Cevahirt, hogy bánjon jól vele. Asuman elmegy Erkuthoz, aki egy hotelben szállásolja el őt és Incit. A rendőrség a feljelentés alapján elmegy Cevahirhoz, de kiderül, hogy van engedélye. Cevahir tudja, hogy Bahriye jelentette fel, ezért kirúgja, de végül Melek meggyőzi, hogy vegye vissza. Egy férfi beszáll Selim taxijába, és az úton a padlóra ejt egy borítékot, ám nem veszi észre. Később Sitara megtalálja, és kiderül, hogy rengeteg pénz van benne.

17:00 - 3. évad, 142. rész

Selim a rendőrségre viszi a pénzt, amit az autójában talál. Bár nagy összegről van szó, ami kisegíthetné szorult helyzetében, az erkölcsei azt diktálják, hogy ne éljen vissza vele. Mint másnap megtudja, helyesen döntött: Akin úr érkezik a családhoz látogatóba, aki régről ismeri Kenant. Kenan segítette ugyanis őt, és szegény családját a nehéz időkben. A kis nosztalgia sok régi szép emléket idéz fel Aliyeban. Eközben Ümit és Arzu közt egyre feszültebb a viszony.