Sorsok útvesztője 79-82. rész tartalma

Sorsok útvesztője 79-82. rész tartalma

 

2020.04.27., Hétfő 15:00 - 79. rész

Hulya megtudja, hogy a fia a szobalánnyal a kapus házban van, ezért felszólítja Aytent, hogy a lánnyal együtt távozzon a villából. Efsun elkeseredetten próbál kapcsolatba kerülni az apjával, hogy visszahízelegje magát, ám Mehmet Emír hajthatatlan és nem akar szóba állni vele. Efsun egy csellel mégis bejut a házba, és rádöbben Edibe titkára, ami immár jó eszköz arra, hogy megzsarolja vele Hulyát, hogy fogadják vissza. Ates pedig hatalmas meglepetést szervez Baharnak.

2020.04.28., Kedd 15:00 - 80. rész

Hasret elköltözik Efsun és Nuran házának a szomszédságába, ám ők ennek nem örülnek. Efsun egyébként is úgy gondolja, hogy hamarosan visszaköltözhet a villába. Bahar nagyon boldog Atessal, aki megkérte a kezét, ezért úgy döntenek, hogy a lány végleg elköltözik otthonról. Eközben a rendőrség megtalálja Necati holttestét és elindul a nyomozás. Mehmet Emir az első, akit kihallgatnak.

2020.04.29., Szerda 15:00 - 81. rész

Bahar szállást keres, így kapóra jön neki, hogy Hasret felajánlja, hogy lakjon vele. A lány boldogan elfogadja az ajánlatot és beköltözik a nőhöz. A kettejük közötti hasonlóság egyre több embernek szúr szemet. Eközben Edibét az orvosok még mindig elég betegnek találják ahhoz, hogy ne kelljen börtönbe mennie, ám a szakértői bizottság közli, hogy három hónap múlva újra meg kell jelennie kontrollra. Hulya és Efsun között tovább tart a háború, ám mindkettőnek olyan információ van a birtokában a másikról, hogy úgy döntenek megegyeznek egymással. Hulya azonban ezt nem bírja sokáig.

2020.04.30., Csütörtök 15:00 - 82. rész

Hasret úgy érzi, egyre jobban kötődik Baharhoz, és megszületik a gondolat a fejében, miszerint, lehet, hogy inkább ő a lánya, mint Efsun. Hulya ármánykodásának meglesz a következménye: a rendőrök Necati halálának kapcsán átvizsgálják Efsun kocsiját, amiben vérfoltot találnak. A rendőrség hamarosan megjelenik Nuran házánál.