Sorsok útvesztője 106-110. rész tartalma

Sorsok útvesztője 106-110. rész tartalma

 

2020.06.08., Hétfő 15:10 - 106. rész

Sakine meghívja Mucellát és Gülesert magához vacsorára, hogy elterelje a figyelmüket, amíg Nuran és Ilyas megpróbálja kiásni a Yusuf úr holttestét. Nurant váratlanul megzavarja az egyik szomszéd, így nem tud időben nekikezdeni az ásásnak. Efsun Hasretnél van, hogy szintén lefoglalja, amíg a szülők a kertben vannak. Ates és Bahar áthívja Refikát, hogy vigyázzon a kislányra, ők pedig elindulnak a Gelincikre. Éppen akkor érnek haza, amikor Ilyas és Nuran a kertben ás, a férfi pedig a megerőltető fizikai munkától rosszul lesz, így Bahar és Ates kórházba viszi. A legnagyobb döbbenet azonban nem ez... a kiásott gödör ugyanis üres.

2020.06.09., Kedd 15:10 - 107. rész

Ilyast hazaengedik a kórházból, miután nem találnak semmit. Güleser munkát vállal, hogy megpróbáljon segíteni a családnak. Edibe asszony úgy érzi, eljött az idő, hogy beszéljen a fiával, hogy hozza rendbe a házasságát. Azt javasolja, hogy vállaljanak gyermeket Fulyával. Ismail házkutatási parancsot szerez, hogy átvizsgálja Nuranék házát, ám ezúttal arra készül, hogy a kertet is felásassa. Bahar és Ates elmennek a rendőrségre, hogy bejelentsék Esma megtalálását.

2020.06.10., Szerda 15:10 - 108. rész

Ismail rendőrkutyákkal és egy helyszínelő csoporttal szétszedi Nuranék házát Yusuf holtteste után kutatva, sőt a kertet is felásatja egy markolóval. A család egyszerre retteg, hogy találnak valamit, ugyanakkor megszégyenülten látják a szomszédok megvető pillantásait. A rendőrség végül nem talál semmit. Efsun kiborul, hogy Ismail ilyet tett, ám amikor a férfi megjelenik az Atahan villánál, nem tud ellenállni neki. Nuran, aki végignézi a pár romantikázását, úgy érzi a lánya elárulta őt. Bahar és Ates kénytelen egy gyermekotthonba vinni Esmát, amitől mindketten nagyon szomorúak. Berg úgy tesz, mintha Mugenek udvarolna, valójában arra készül, hogy kirabolja a családot. Efsun és Onur egyre mélyebbre süllyednek a pénzügyi taktikázásban.

2020.06.11., Csütörtök 15:10 - 109. rész

Miután Ates megmutatja Megmet Emírnek Esma fotóját és elmeséli, hogy a kislány egyedül van, a férfi úgy dönt, hogy szeretné örökbe fogadni. Ám Esmáért jelentkeznek a "rokonok", így Fulya és a férje hűlt helyét találja a kislánynak. Ates és Mehmet Emír a keresésére indulnak. Nurant és Ilyast újra beviszik a rendőrségre Yusuf eltűnése miatt, mert egy szemtanú azt állítja, hogy ismeri őket. Az Atahan villát kirabolják, Hulya magán kívül van az indulattól.

2020.06.12., Péntek 15:10 - 110. rész

Mehmet Emír és Ates segítségével a rendőrök kiszabadítják a fogvatartott árva gyerekeket, így Esmát is. Nurant és a családot behívják a rendőrségre, ahol végighallgatják egy szemtanú vallomását. A férfi Mehmet Emírt nevezi meg Yusuf úr gyilkosaként, ám nincs bizonyítéka. A kihallgatás után Mucella feldúltan elrohan otthonról, Nuran és Efsun követik. A két nő számára hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy ki áll Yusuf úr holttestének eltűntetése mögött.