Éjjel-nappal Budapest 1781-1784. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1781-1784. rész tartalma

 

 

2020.06.02., Kedd 21:30 - 1781. rész

Norbi kimerülten ér haza a srácokkal egy aggodalomban töltött éjszaka után, és nagyon megkönnyebbül, amikor sértetlenül beállít Dominik. Dominik pénteken tűnt el, Norbi egész hétvégén és hétfőn is aggodalommal kereste. Azonnal szól Szilviának, hogy elviheti. De mikor már azt hiszi, hogy az anyjával jó úton járnak a kibékülés felé, Szilvia továbbra is azt követeli tőle, hogy tűnjön el Dominik életéből.

Tamarának bűntudata van, mert Joe az ő táncversenye miatt nem ért oda a bokszmeccsre, és így elveszítette a motorját, ami a fogadás tétje volt. Mikor Tamara látja, hogy mennyire szenved ettől Joe, mindenáron vissza akarja szerezni a motort. Elmegy Artúrhoz, hogy ellopja a járgányt, és Joe hasztalan próbálja lebeszélni őt erről. Végül Joe a barátai előtt kihívja Artúr egy újabb bunyóra.

Karolát megdöbbenti, amikor a T.É.R. pultos lánya, Lea új barátjáról kiderül, hogy nem más, mint az exe, Kevin. Nem tud kitérni a konfrontáció elől, és nagyon megdöbben, mikor a fiú bagatellizálja a közös múltjukat Lea előtt. Karola tanácstalan, hogy nem kellene-e óvnia Leát Kevintől, és végül úgy dönt, hogy nem avatkozik bele. De mikor feltámad benne a gyanú, hogy Kevin a vécében drogozik, mégiscsak lebuktatja Kevint.

2020.06.03., Szerda 21:30 - 1782. rész

Norbi teljesen elzárkózik, amikor Dominik el akarja érni telefonon. Ám amikor Norbi később a parkban felismeri Dominik bringáját, amit kicsaltak tőle, feljön benne az érzés, hogy törődnie kell Dominikkel. Norbi úgy dönt, elveszi a bringát az új tulajdonosától és ez sikerül is neki. Nem szeretné személyesen visszavinni, mert szeretné elkerülni az újabb találkozást az anyjával. Végül sikerül legyőznie önmagát és visszaviszi Dominiknek a bringát.

A bokszmérkőzés előtt Joe egyre idegesebb, és megkéri a barátait, hogy ne kísérjék el. Gábor azonban nem hagyja lerázni magát és nem sokkal később már a ring egyik sarkában áll. Joe eleinte előnyben van Artúrral szemben, már hisz a győzelemben és alig várja, hogy újra a kezébe vehesse a motorját. Joe semmiképp sem akarja elveszíteni a motort és nagyon kemény meccsen mindent megtesz, de egyenlőek az erőviszonyok.

Amikor reggel Noémi telefonon közli Virággal, hogy ma a szülei meglátogatják őket és Lalit is beharangozta, Virág ideges lesz a húgára. Szerinte ez egy újabb húzás Noémitől, és nincs más célja, mint hogy a szülei előtt valahogy lejárassa Virágot. Lali először szomorú lesz, mert azt hiszi, hogy Virág nem akarja, hogy találkozzon a szülőkkel, mert szégyelli. Amikor Virág meggyőzi, hogy nem erről van szó, akkor pedig pánik lesz úrrá rajta a találkozó miatt.

2020.06.04., Csütörtök 21:30 - 1783. rész

Lali reggel elkésik a munkából, mert ő is részt vett Joe ünneplésében tegnap. Félálomban meg sem hallja, hogy ma lesz Virág általános iskolás találkozója, amire a lány nagyon készül. Később kiderül, Lali nem tud vele menni, a lány beletörődik, de Lali látja, hogy rosszul esik Virágnak, ezért megígéri munka után, amint tud, siet a buli helyszínére. De szórólapozás közben egy leánybúcsús csapat elrabolja, alig bír tőlük elszabadulni, így sietve és késve ér a buliba. A találkozón Lali kínos helyzetbe hozza Virágot, majd később mulatós koncertbe fog. Eközben egy srác kezd nyomulni Virágra, ami féltékenységet kelt Laliban, így bele köt a pasasba.

Tivadart egy ideje követi a zaklatója, akitől egyszerűen nem tud megszabadulni. Mikor a férfi először a fodrászatban aztán Tivadar otthonában is leskelődik Tivadar után és disco slágereket üvöltet neki, Tivadart tényleg hatalmába keríti a félelem. Tivadar kénytelen Tekla segítségét kérni, aki Szofiékkal együtt meg is jelennek Tivadar lakásán. Tivadarnak fogalma sincs, hogy tudna megszabadulni a zaklatójától, már a lakásából sem mer kimenni. Végül a lányok segítségével sikerül Tivadarnak kimenekülnie az otthonából.

Joe nagyon boldog, hogy végre visszakapta a motorját és fényesre polírozza azt. Amikor Barna két szép lánnyal csatlakozik hozzá, Joe, akinek hízeleg ez a helyzet, felajánlja, hogy menjenek egy kört a motorral. Ám ekkor felbukkan Barbi, aki gratulálni szeretne Joe-nak. Elmennek motorozni, mint a régi szép időkben és el is csattan egy csók, amit Sanyi váratlan felbukkanása zavar meg.

2020.06.05., Péntek 21:30 - 1784. rész

Joe teljesen ledöbben, amikor felhívják a kórházból, hogy menjen be Sanyi miatt, akivel gondok vannak. Kiderül, hogy a férfinak, nincs TB-je, és ezért könnyelműen el akarja hagyni a kórházat. Joe-t gyötri a lelkiismerete, ezért felajánlja, hogy beköltözteti magához, majd ő ápolja. A lakók szerint ez túlzás, miközben Joe-t hívják, hogy ugorjon be egy motoros túrára.

Lali feszülten próbál Virág kedvében járni, mert a tegnapi veszekedésük után érzi, hogy nem békültek ki igazán. De Virág közli, hogy délután is bent kell maradnia dolgozni és este sem ér rá. Lali Nikinek panaszkodik, aki biztatja, hogy hódítsa vissza a szerelmét. Lali az óvodában megtudja, hogy Virág kért magának plusz műszakot, ami megijeszti. Összevesznek azon, hogy Virág hazudott neki.

Szofi először nagyon örül, amikor Krisztián el szeretne tölteni egy szép napot vele. Ám, amikor Krisztián felajánlja neki, hogy ad kulcsot a lakásához és felszabadít neki egy polcot a szekrényben, Szofi hirtelen nem tud mit kezdeni a helyzettel. Ismét teljesen összezavarodik érzelmileg.