Bosszú 1. évad, 15-19. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 1. évad, 15-19. rész tartalma

 

2020.05.18., Hétfő 14:55 - 1. évad, 15. rész

Adem rájön Yağmur titkára, és az éjszaka közepén felhívja Şahikát, hogy megbeszéljen vele egy találkozót. Másnap Haldun közli Şahikával, hogy holtan találták Ademet az egyik gyáruknál, és most őket gyanúsítják. Yağmur intézetbeli barátnője, aki Derinnek adja ki magát, megjelenik Yağmurnál, miután megszabadult Ademtől. Yagmur attól fél, hogy lebuknak, ezért Hakanhoz viszi a lányt, amíg ki nem találja, hogyan tegye újra láthatatlanná.

2020.05.19., Kedd 14:55 - 1. évad, 16. rész

Leyla magához tér a kórházban, viszont semmire sem emlékszik, ami az elmúlt hetekben történt. Şahika a saját házába hozatja egykori barátnőjét amíg felépül, és közben szeretné szemmel tartani. Haldun elköltözik a házból, de megfenyegeti és szívtelennek nevezi Şahikát, aki úgy tűnik, magára marad. Emre is megelégeli anyja állandó gyanakvását, aki közli vele, hogy Yağmur nevelőintézetben volt, méghozzá gyilkossági kísérlet miatt.

2020.05.20., Szerda 14:55 - 1. évad, 17. rész

Kiderül, hogy Derin mégsem utazott el Párizsba, hanem Rüzgarhoz ment, aki nagyon vonzódik hozzá. Hakan megpróbálja észhez téríteni Derint, aki azt hazudja Rüzgarnak, hogy a neve Hálé. Leyla emlékezete visszatér, és rájön, hogy Şahika áll a merénylet hátterében. Megpróbál hazajutni, ám Şahika nem engedi ki a házából. Megtalálják Adem mobilját az Arsoy ház kertjében, és a gyanú Haldunra terelődik.

2020.05.21., Csütörtök 14:55 - 1. évad, 18. rész

Şahika felkeresi a kávézót, hogy Barış-sal beszéljen. Pénzt ajánl fel azért, hogy a fiú elhagyja Cemrét. Derin szeretne Rüzgarral maradni, amit Hakan nagyon ellenez. Emre újra az apjának dolgozik, ám ahhoz, hogy megkapja az igazgatói pozíciót, befektetőt kell találnia, különben Selent nevezi ki. Asli meglátja Selent és Hakant titokban csókolózni Şahika partiján. Hakan megrémül, hogy Yagmur tudomást szerez a viszonyukról, és kiderül, hogy milyen nagy kockázatot vállal.

2020.05.22., Péntek 14:55 - 1. évad, 19. rész

Şahika és Haldun megegyezik abban, hogy elválnak, de a gyerekekkel még nem akarják közölni a döntésüket. Selen pénzt ajánl Aslinak a hallgatásáért cserébe, sőt arra is ráveszi, hogy segítsen neki szétválasztani Yağmurt és Emrét. Derin és Rüzgar között egyre szorosabbá válik a kapcsolat, Derin minden olyan emléket felhasznál, amit az intézetben Yağmur mesélt neki. Hakan megfenyegeti Derint, amiért a lány nem akar eltűnni a városból.