Bosszú 1. évad, 20-24. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 1. évad, 20-24. rész tartalma

 

2020.05.25., Hétfő 14:55 - 1. évad, 20. rész

Barış nem fogadja el a pénzt, amit Şahika ajánlott fel azért, hogy többet ne találkozzon a lányával. Amikor Cemre tudomást szerez erről, közli Şahikával, hogy az apjához költözik. Selen megkéri Hakant, hogy a Haldun gépéről lopott információk alapján derítse ki, mi történt valójában az igazi szüleivel.

2020.05.26., Kedd 14:55 - 1. évad, 21. rész

Rüzgarnak sejtelme sincs, hogy nem az igazi Derinbe szerelmes. Haldun és Şahika kidobja a házból Selent, amikor kiderül, hogy mit tett Emrével, és hogy viszonya volt Hakannal. Selen egy videóval zsarolja Haldunt és Şahikát, ami ha nyilvánosságra kerülne, az egész Arsoy család csődbe menne. Hakan és Yağmur megpróbálja megszerezni a videófelvételt, mert Hakan is rajta van, és kiderülne a titkuk.

2020.05.27., Szerda 14:55 - 1. évad, 22. rész

Şahika és Haldun megtudja, hogy Selen pszichiátriai eset, és erőszakra is hajlamos. Derin rájön, hogy Rüzgar valójában az emlékeiben élő lányba szerelmes, ezért elköltözik. Yağmur megszervezi Emre születésnapi buliját, amivel magára haragítja Şahikát. Selen nem fogadja el Haldun ajánlatát, aki hatalmas összeget ígér, amennyiben nem megy többet a család közelébe. Selen a régi életét akarja visszakapni, és Emre felesége lenni.

2020.05.28., Csütörtök 14:55 - 1. évad, 23. rész

Selen intézetbe kerül, miután kiderül, hogy súlyos pszichés problémája van, és a bizonyítékokkal ráterelik a gyanút Adem halálával kapcsolatban. Haldun és Şahika az ügyvédeik jelenlétében leül tárgyalni a válásról, de nem tudnak megegyezni. Haldun mindent elkövet, hogy bosszút álljon feleségén és teljesen kisemmizze a vállalat részesedéséből. Emre az anyja mellett áll, és a részvényeivel hajlandó támogatni Şahikát, és megvétózni az apja szándékát.

2020.05.29., Péntek 14:55 - 1. évad, 24. rész

Emrét váratlanul éri az a hír, hogy csak akkor jut hozzá a részvényeihez, ha megnősül. Şahika azt a riportert küldi Derinhez, aki annak idején interjúkat készített Adil Celikkel, és egy könyvet is írt róla, tele csupa hazugságokkal. Cemre retteg attól, hogy az apja Amerikába küldi a rossz tanulmányi eredményei miatt, és mivel nem készült a vizsgáira, azt találja ki, hogy éjszaka ellopja a tesztet az egyetemről. Yağmur feltett szándéka, hogy megszerzi azokat a videokazettákat, amiken apja vallomása van.