Bosszú 1. évad, 29-38. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 1. évad, 29-38. rész tartalma

 

2020.06.08., Hétfő

14:20 - 1. évad, 29. rész

Derin nem tudja, hogy mit akar tőle a fogvatartója. Emre nem akar beszélni a nagyapjával, aki elvette az irányítást Halduntól, hogy őt nevezze ki a vállalat élére. Emre saját vállalkozásba szeretne kezdeni. Şahika és Haldun elhallgatja Emre elől, hogy Selen megszökött az elmegyógyintézetből. Rüzgar úgy dönt, hogy elmegy a városból, és a kávézót egy barátjára bízza.

15:35 - 1. évad, 30. rész

Derin hamarosan belátja, hogy hiba volt bíznia Selenben, aki azt tervezi, hogy az eljegyzésen végez Emrével. Igor figyelmezteti Yağmurt, hogy tartsa magát a tervhez, különben nem segítheti tovább. Şahika elfogadja Haldun válási feltételeit, aki cserébe meg akarja tartani a cég vezetői posztját. Derin az utolsó pillanatban megállítja Rüzgart, és rájön, hogy ki csapta be valójában. Az eljegyzési bálon kitör a botrány.

2020.06.09., Kedd

14:20 - 1. évad, 31. rész

Emre magához tér a kórházban, de nem emlékszik semmire, csak arra, hogy Selen egy pisztollyal meg akarta ölni. Şahika attól tart, hogy a fiát gyanúsítják a Selen megölésével, ezért megszervezi a szökését. Cemre és Baris a vallomásukban elhallgatja, hogy láttak a helyszínről elfutni egy férfit. Yağmur nem tudja, hová tűnt Derin, és Rüzgar felbukkanása is váratlanul éri. Haldun mindent elkövet, hogy Emre ügye titokban maradjon, Asli azonban kiszivárogtatja a hírt.

15:35 - 1. évad, 32. rész

Emre nem tudja kiverni a fejéből azt, amit Selen mondott neki az eljegyzési bálon. Haldun azt javasolja Şahikának, hogy keressenek egy bűnbakot, és fogják rá. Baris és Cemre összevesznek az alkohol és a gyógyszerek miatt. Rüzgar elmondja Hakannak, hogy a gyilkosság éjszakáján találkozott Derinne, akit egészen az Arsoy házig követett. Cemre egyre biztosabb abban, hogy látott valakit a gyilkosság helyszínén. Hakan biztos benne, hogy Rüzgarra fogják kenni Selen halálát.

2020.06.10., Szerda

14:20 - 1. évad, 33. rész

Emre előzetesbe kerül, miután feladja magát. Hakan bevallja Yağmurnak, hogy Igor arra kérte, hogy kapcsolja ki a kamerákat az eljegyzési partin. Şahika meggyőzi Cemrét, hogy rajta múlik a bátyja szabadulása. Cemre elmondja, hogy volt a gyilkosság helyszínén egy kapucnis férfi, viszont az arcát nem látta. Şahika meggyőzi arról, hogy Rüzgart látta akkor este. Cemre meglátogatja Barist, és kutakodni kezd a kávézóban, hogy bizonyítékot szerezzen.

15:35 - 1. évad, 34. rész

Emrét súlyos sérülésekkel a kórházba szállítják. Altan felhívja Şahikát, és közli vele, ha nem fizet, Emre legközelebb ennél is rosszabbul jár. A kórház orvosa, Oguz megdöbben, amikor meglátja Şahikát, aki egykor a nagy szerelme volt. Hakan felkeresi Seckint, hogy az Arsoy család számára írjon cikkeket. Yağmur eléri, hogy Seckin megtalálja Arsoyéknál a bizonyítékot a háza felgyújtására. Cemre vallomást tesz, így Emre kijöhet a börtönből.

2020.06.11., Csütörtök

14:20 - 1. évad, 35. rész

Cemre megpróbál kibékülni Barissal, és rávenni arra, hogy mondja el az igazat a kapucnis férfiról. Rüzgar addig nem akar elmenni, amíg nem beszélt Derinnel. Yağmur felhívja Igort, hogy engedje Derint telefonálni. Haldun lefizeti az egyik bírót, amit Yağmur és Hakan videóra vesz. Emre féltékeny lesz, feltűnik neki, hogy Yağmur mindenféle indokokkal állandóan faképnél hagyja. Şahika megbízza Altant, hogy találja meg azt a nőt, aki Rüzgar és Emre miatt megverte.

15:35 - 1. évad, 36. rész

Emre összeomlik, és féltékenységében meggondolatlan dolgot csinál. Összeverekszik Rüzgarral, majd gyorshajtás miatt elkapják. Mivel megszegte a szabályokat, visszakerül a börtönbe. Yağmur meg akarja menteni Rüzgart és Emrét is, ezért ellopja a bizonyítékként szolgáló ruhadarabot. Haldun titokban lefizeti Oguzt, Şahika újdonsült udvarlóját, aki a pénz fejében eltűnik. Cemre szakít Barış-sal, amiért a fiú a tanúvallomásában mindent elmondott róla.

2020.06.12., Péntek

14:20 - 1. évad, 37. rész

Emre tudni szeretné, hogy milyen viszony van Rüzgar és Yağmur között. Şahika és Haldun megegyezik abban, hogy Emrének Amerikába kell utaznia, amíg a közvélemény meg nem változik. Barış megpróbál kibékülni Cemrével, de a lány látni sem akarja. Yağmur megkéri Hakant, hogy segítsen helyreállítani az Emrével való kapcsolatát, különben a tervét nem tudja végrehajtani. Yağmur megtudja, hogy Haldun egy bérgyilkost küldött az apjára.

15:35 - 1. évad, 38. rész

Emre meggondolja magát az utolsó pillanatban, és nem megy el Amerikába. Kibékül Yağmurral, aki rábeszéli, hogy adjon nyilatkozatot az apja sajtótájékoztatóján. Haldun beleegyezik a fia akaratába, és mindent bevall neki Adil Çelikről és Altan megöléséről. Yağmur a beszélgetést kihallgatva arra számít, hogy Emre elmondja a nyilvánosság előtt, hogy Adil Çelik ártatlan volt. Şahika elbocsátja Aslit, amiért híreket szivárogtatott ki a családról. Cemre elintézi, hogy megvonja az egyetem Barış ösztöndíját.