Julieta 3-7. rész tartalma

Julieta 3-7. rész tartalma

 

2020.05.18., Hétfő 14:50 - 3. rész

Genaro felkéri Gabrielt, hogy fesse meg a felesége portréját. A férfi előbb visszautasítja, majd meggondolja magát. Sofia hallani sem akar a portréról, de a folyóparton sétálva nem tud ellenállni régi szerelmének, és megcsókolja. Pedro, a nagyobbik fia észreveszi őket, és nagyon megbántódik. Carmina azon mesterkedik, hogy elválassza Genarót a feleségétől. Rosendo leüti Miguelt, és rágyújtja a házat.

2020.05.19., Kedd 14:50 - 4. rész

Az arra lovagoló Gabriel már holtan találja Don Miguelt az égő házban. Úgy dönt, ideiglenesen magához veszi Julietát. Genaro kirúgja Rosendót, aki túl messzire ment. Sofia rajtakapja a férjét, amint Carminaval csókolózik. Genaro nem akar elválni. Gabriel felajánlja Sofiának, hogy kezdjenek elölről mindent közösen.

2020.05.20., Szerda 14:50 - 5. rész

Sofia véletlenül megtudja, hogy Genaro el akar utazni a fiaival, ezért úgy dönt, hogy mégis elfogadja Gabriel ajánlatát, és új életet kezd vele. Megbeszélik, hogy este a folyóparton találkoznak. Carmina kihallgatja a beszélgetést, és beárulja Genarónak. Sofia a folyóparton várja Gabriel-t, de Genaro ér előbb oda. Dulakodni kezdenek, és Genaro pisztolya elsül.

2020.05.21., Csütörtök 14:50 - 6. rész

Gabriel már csak a haldokló Sofiát találja a folyóparton. Az asszony holttestét elviszi Genaro házába. Genaro Gabrielt gyanúsítja a felesége meggyilkolásával. Rosendo, aki tanúja volt a gyilkosságnak, megzsarolja Genarót, és eléri, hogy visszavegye a farmra. A temetésen Genaro uszítására az emberek megtámadják Gabrielt, és meg akarják lincselni.

2020.05.22., Péntek 14:50 - 7. rész

Memdoza nyomozó véget vet a lincshangulatnak. Gabrielt letartóztatják, de Mateo kezeskedik érte, és bizonyíték hiányában szabadon engedik. Julieta megtalálja a parton Sofia kitűzőjét, és zsebre teszi. A kislányt árvaházba viszik, de Gabriel végül úgy dönt, hogy magához veszi, és a fővárosba költöznek.