Második esély 1-4. rész tartalma

Második esély 1-4. rész tartalma

 

2020.05.19., Kedd 22:00 - 1. rész

Valeria, a gazdag birtokos lánya esküvőjére készül Miguellel. Apja, don Chema, örül, hogy végre megszabadul lányától, akivel mindig is rossz volt a kapcsolata. Valeria azzal vádolja apját, hogy ellopta anyjától a földjét, majd megölte. Chema kedvence Belinda, aki bármit el tud érni apjánál, és gyűlöli nővérét, Valeriát, mert folyton anyáskodik felette. Az esküvő előtt Valeria véletlenül kihallgatja apja és vőlegénye beszélgetését, melyből kiderül, hogy Chema fizetett Miguelnek, hogy feleségül vegye a lányát.

2020.05.20., Szerda 22:00 - 2. rész

Valeria az oltár előtt mond nemet Miguelnek, és a hüledező vendégsereg előtt leleplezi apja és Miguel összeesküvését. Francisco, a szomszéd földbirtokos fia dühöng, amiért apja, Gustavo, beleesett Marcia hálójába, és haragszik Paulára, Marcia húgára, aki egyébként a barátnője, amiért eltitkolta előle, hogy az apja és Marcia összeházasodtak. Marcia túlságosan szórja a pénzt, Gustavónak komoly anyagi gondjai támadtak. Miguel békülni próbál Valeriával, de a lány hallani sem akar róla.

2020.05.21., Csütörtök 22:00 - 3. rész

Gerardo terrorizálja húgát, Lulut, és anyjukat. Lulu azt fontolgatja, hogy elköltözik otthonról. Valeria azt követeli apjától, hogy hagyja el a házat, de Chema azzal fenyegetőzik, hogy magával viszi Belindát. Don Chema eljátssza, hogy szívrohamot kap, még az orvost is megvesztegeti, hogy ráijesszen a családra, de Valeria átlát rajta. Gustavo arra kéri Marciát, kissé fogja vissza a költekezést. Gustavo kihallgatja Marcia és Paula beszélgetését, rájön, hogy feleségét csak a pénze érdekelte, és öngyilkos lesz.

2020.05.22., Péntek 22:00 - 4. rész

Franciscót megrázza apja öngyilkossága, és arra gondol, hogy minden bizonnyal Marcia a felelős a történtekért. Jorge azt tanácsolja Valeriának, hogy vallja be Belindának, hogy ő valójában az anyja, nem a nővére, de Valeria erre nem hajlandó. Francisco nem hisz Paulának, amikor azt állítja, nem tudta, hogy nővére és Gustavo össze akarnak házasodni.