Maria 88-92. rész tartalma

Maria 88-92. rész tartalma

 

 

2020.05.11., Hétfő 22:05 - 88. rész

A börtönben támadt tűz gyorsan terjed, pillanatok alatt lángokba borul az egész épület. Penelope ki akar törni a lángok gyűrűjéből, de rossz irányba indul el. Maria kimenti a tűzből, de neki már nem sikerül kijutnia. Az egész De la Vega család a börtönhöz siet, de csak annyit sikerül megtudniuk, hogy a négy hiányzó rab között van Maria is. A tűzoltók pontosan négy szénné égett holttestet találnak...

2020.05.12., Kedd 22:05 - 89. rész

Maria az éhségtől félájultan bolyong az utcákon, míg össze nem esik egy idősek otthona bejáratánál. Az otthon vezetője, doktor Daniel befogadja. Maria amnéziás, még a nevére sem emlékszik. Doktor Daniel nemrég veszítette el a feleségét, akitől nagy vagyont örökölt. A felesége egykori barátnője, Cecilia eljön hozzá, hogy meghódítsa a férfit. Maria cserébe, amiért befogadták, segít az otthon lakóinak gondozásában. Doktor Daniel kinevezi Mariát nevelőnőnek a gyermekei mellé.

2020.05.13., Szerda 22:05 - 90. rész

Cecilia attól fél, hogy Maria is doktor Danielre pályázik, és megfenyegeti, hogy hagyja békén. A De la Vega családdal közlik, hogy egyik holttest sem Mariáé volt a tűz helyszínén, így nyilván életben van. Valvina asszony a levél nyomán, amit Ricardo hagyatékában találtak, feljelenti Sorayát a rendőrségen Oscar Montalban és Ricardo meggyilkolásáért. A rendőrök elindulnak, hogy letartóztassák, de Soraya nincs otthon. A városban találkozik Aldóval, aki a szemébe vágja, hogy mindent elmondott az édesapjának. Mapjának. Mikor Soraya hazaérve egy rendőrautót lát a bejáratnál, már tudja, hogy bajban van.

2020.05.14., Csütörtök 22:05 - 91. rész

Soraya kis híján elüti Mariát és doktor Daneil gyerekeit. Elképedve látja, kivel találkozott össze, de Maria őrá sem emlékszik. Nando pánikba esik, amikor nem tudja felébreszteni Agripinát, és segítségért kiabál. A ház lakói beviszik őt a klinikára, ahol kiderül, hogy válságos az állapota. Cecilia hashajtót kever Perlita italába, hogy emiatt Daniel elküldje Mariát. A jajgató kislányt Maria azonnal a klinikára visszi, ahol éppen Luis Fernandóval fut össze, de ösztönei azt súgják, hogy tartania kell a férfitól. Soraya Gonzalóhoz megy, és azt ajánlja, ha segít neki elszökni az országból, megmondja neki, hol van Maria.

2020.05.15., Péntek 22:05 - 92. rész

Caridad épp doktor Danieléknél jelentkezik takarítónőnek. Azonnal felismeri Mariát, és elviszi a kórházba, ahol az egész De la Vega család Agripináért aggódik. Soraya ápolónőnek öltözve azt hazudja Mariának, hogy a lányához, Titához kell menniük. Soraya a vidéki faházába viszi Mariát. Mikor odaérnek, Soraya felfedi az igazságot: elmondja Mariának, hogy meg fogja ölni. Dulakodni kezdenek, és Maria elájul. Mikor magához tér, már mindenre emlékszik. Közben Soraya az egész házat telelocsolta benzinnel, és gyufát vesz elő.