Második esély 5-9. rész tartalma

Második esély 5-9. rész tartalma

 

2020.05.25., Hétfő 22:00 - 5. rész

Miguel próbálja újra elnyerni Valeria kegyeit, de sikertelenül. Francisco kapzsisággal vádolja Marciát. Danielának sikerül rávennie fivérét, Alejandrót, hogy hívja meg Maurót, aki nagyon tetszik neki, csak az a gond, hogy a fiú szegény, és Daniela családja ellenezné a kapcsolatot. Gerardo megveri Lulut, aki azt hazudja Veleriának, hogy elesett a fürdőszobában.

2020.05.26., Kedd 22:00 - 6. rész

Lulu folyton arról győzködi Valeriát, hogy Francisco milyen megnyerő férfi. Paula és Marcia állandóan veszekszenek, mert Paula a nővére szemére veti, hogy miatta megy tönkre a kapcsolata Franciscóval. Zoraida el szeretne válni Carlostól, de Chema próbálja lebeszélni róla.

2020.05.27., Szerda 22:00 - 7. rész

Jorge nem megy vissza New Yorkba, ahogy apja szeretné, inkább beköltözik a borászat feletti garzonba. Elhatározza, hogy munkát keres magának. Miguel reménykedik abban, hogy Valeria visszaadja a pénzt, amit leendő közös házukba fektetett, de a lánynak eszében sincs. Franciscót felháborítja, hogy Chema az apja temetésén üzleti ügyekről akar beszélni.

2020.05.28., Csütörtök 22:00 - 8. rész

Miután Francisco nem jut egyezségre Candidóval, a férfi megfenyegeti, hogy elvágja a torkát. A rendőrök elviszik ugyan, de bűntársa telefonon zaklatja a férfit. Valeria úgy dönt, árverésre bocsátja az esküvőre kapott ajándékokat, és a befolyó pénzből iskolát alapít a szegény gyerekeknek. Gerardo azzal fenyegeti Patriciát, hogy kiutasíttatja az országból, ha nem tesz a kedvére.

2020.05.29., Péntek 22:00 - 9. rész

Valeria bevallja a lelkésznek, hogy Belinda nem a húga, hanem valójában a lánya, de a szülei el akarták kerülni a szégyent, ezért mindenkinek azt hazudták, hogy Chema felesége újra gyereket vár. Gerardo állandóan botrányt rendez, sanyargatja az anyját, mióta Lulu elköltözött otthonról. Francisco közli Paulával, hogy köztük mindennek örökre vége.