Bosszú 1. évad, 39-48. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 1. évad, 39-48. rész tartalma

 

2020.06.15., Hétfő

14:20 - 1. évad, 39. rész

Haldun új feladattal bízza meg Abejt, aki rájön, hogy Achmed, a vállalat egykori pénzügyi igazgatója még mindig él. Yağmur is meg akarja találni a férfit, aki az intézet után segített neki talpra állni. Rüzgar dühében elrohan az Arsoy házba, amikor megtudja, hogy Barış ösztöndíját valaki leállíttatta. Hakan felajánlja, hogy magára vállalja Barış tanulmányi költségeit. Emre kötelességének érzi, hogy segítsen az apjának, aki ellen vizsgálat folyik. Şahika elviszi Cemrét Adil sírjához, és a sírnál talált friss virág gyanút ébreszt benne.

15:35 - 1. évad, 40. rész

Haldun minden követ megmozgat, hogy kiderítse, ki a titkos informátor, aki feljelentette a céget, és bizonyítékai is vannak ellene. Felkeresi Leylát, mert úgy véli, hogy a régi szeretőjének alkalma és oka is van bosszút állni az Arsoyokon. Leyla azonban azt állítja, hogy egy ilyen botrány neki is rosszul jönne, ellentétben Sahikával, aki a válás kimondása után bármit megtehet. Haldun elküldi Agabeyt a volt feleségéhez, és halálosan megfenyegeti. Yağmur rájön, hogy Şahika átkutatta a házát, és már nem sokáig titkolózhat.

2020.06.16., Kedd

14:20 - 1. évad, 41. rész

Yağmur feltett szándéka, hogy leszámol Agabey-jel, aki megölte az apját a börtönben, Egy videófelvétel segítségével szembefordítja Haldunnal, aki azt hiszi, Agabey a háta mögött Emrét is fenyegeti. Şahika megpróbálja meggyőzni Emrét, hogy hiba elkapkodni az esküvőt, amit Emre már a jövő héten szeretne megtartani. Haldun támogatja a fiát, mert úgy véli, hogy egy látványos esküvő jót tenne a cég hírnevének. Şahika elmegy Leylához, hogy rávegye az együttműködésre.

15:35 - 1. évad, 42. rész

Leyla beleegyezik abba, hogy megkeresse a bizonyítékokat Haldun házában. Şahika kap az alkalmon, és elhozza a merevlemezt, amin minden rajta van az Adil Celik körüli csalásról. Emre megdöbben anyja elszántságán, aki gyűlölködésében bármeddig elmegy. Yağmur titokban megszerzi Hakantól Agabey címét, és elmegy a házához, hogy végezzen vele. Terve azonban balul sül el. Haldun megfenyegeti Şahikát a közös családi vacsorán. Cemre nem bírja elviselni tovább a szüleit, és elmegy Barışhoz.

2020.06.17., Szerda

14:20 - 1. évad, 43. rész

Agabey elrabolja Hakant, és fogva tartja. Yağmur és Rüzgar együtt gyászolja a közös kutyájukat, Kavicsot, és a gyász közben megcsókolják egymást. Asli szemtanúja lesz a pillanatnak, és megpróbálja elmondani Emrének. Barış megtalálja az egymillió dolláros csekket a kasszában, amit Emre adott Rüzgarnak a hallgatásáért cserébe. Rüzgar azonban nem akarja megtartani a pénzt. Şahika házából eltűnik a merevlemez, amin minden adat rajta van a csalásról. Emre megfenyegeti Rüzgart.

15:35 - 1. évad, 44. rész

Agabey nagyon furcsán viselkedik annak ellenére, hogy tudja, ki valójában Yağmur. Úgy tűnik, még Yağmur anyját is ismeri. Rüzgar boldog lesz, mikor megtudja, hogy Yağmur visszaadta a gyűrűt Emrének, és lefújták az esküvőt. Şahika ráveszi Leylát, hogy menjen vele Ankarába tanúskodni. Haldun bevallja a fiának, hogy ő ölette meg Adil Celiket, különben az Arsoyoknál befolyásosabb emberek az Arsoy családdal tették volna ugyanezt. Ha Şahika tanúvallomást tesz, a családból senkit sem hagynak életben.

2020.06.18., Csütörtök

14:20 - 1. évad, 45. rész

Yağmur hat hónap kiképzés után visszatér a házba. Közben Hakan is el kezdett önvédelmi edzésekre járni, hogy formába hozza magát a Haldun és Emre elleni harchoz. Şahika és Leyla repülőgép-balesete után Asli intézi az Arsoyok ügyeit, aki megpróbálja magához kötni Emrét. Haldun ajánlatot tesz a fiának, hogy megmentse a vállalatot. Cemre szanatóriumban van, és egyre egészségesebb. Yağmur egy régi újságcikk alapján arra következtet, hogy az anyja még él.

15:35 - 1. évad, 46. rész

Cemre kimenőt kap a klinikáról, hogy az alapítványi bálon részt vehessen. Haldun kihasználja a rendezvényt, és meghamisíttatja Cemre orvosával a lánya teszteredményét. Cemre összeomlik, amikor megtudja, hogy vissza kell mennie a klinikára. Yağmurhoz fordul segítségért, aki megtudja, hogy Şahika még él. Rüzgar elbizonytalanodik a várandós Derinnel kapcsolatban. Lehet, hogy Derin gyermeke nem is az övé.

2020.06.19., Péntek

14:20 - 1. évad, 47. rész

Şahika szökni akar, ám ahhoz szüksége van Cemre örökségére. Semmit sem akar a véletlenre bízni, ezért megbízza Agabejt, hogy intézze el Yağmurt, aki rátalált. Yağmur lenyomoztatja Cemre orvosát, és kiderül, hogy az orvos korrupt. Felhívja Emrét, hogy segítsen neki tisztázni Cemre helyzetét, mielőtt még Şahika megszökteti. Ali és Igor úgy dönt, hogy titokban segítik Yağmurt, aki nagyobb veszélyben van, mint gondolná.

15:35 - 1. évad, 48. rész

Derin izgul a teszt miatt, mert egyáltalán nem biztos, hogy Rüzgar a gyermek apja. Ezért megkéri Yağmurt, hogy segítsen neki. Şahika hazatér, miután Haldunnak szövetkezve megrendezi, hogy Agabejre terelődjön a gyanú. A média azonban többet akar tudni Şahika emberrablójáról. Cemre összezavarodik az anyja viselkedése miatt, aki most egy egészen más történetet ad elő. Yağmur megpróbál egyezségre jutni Agabejjel, ám Ali közbeavatkozik. Hakan jól érzi magát Yağmur házában.