Fogd a kezem 103-107. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 103-107. rész tartalma

 

 

2020.07.13., Hétfő 18:45 - 103. rész

Azmi felhívja Feride asszonyt, hogy szóljon mire készül Serap, de egyúttal Cenknek is küld egy üzenetet, amiben Sumru házához hívja. Így amikor Cenk odaér, rájön és kérdőre von mindenkit, Sumru elmondja, hogy Seraptól van a pénz, amivel a részvényeket vette. Cenk pedig hatalmasat csalódik az anyjában és a nagymamában.

2020.07.14., Kedd 18:45 - 104. rész

Arda is megtudja, hogy az anyja Sumrut bízta meg a részvények felvásárlásával, a fiú pedig magából kikelve ront rá. Melis és Arda is úgy döntenek, hogy ebben a helyzetben Cenk mellett a helyük, így Azrához mennek. Feride asszony egyedül marad Serappal, igazságtalan dolgokat vág az idős asszony fejéhez. Úgy tűnik Hülya kezdi társként elfogadni Burhant, és odaadja neki a havi profit ráeső részét. Kadír felkeresi Cenk orvosát, hogy tájékoztassa a fiú állapotáról, majd Cenkhez siet, hogy rábeszélje a műtétre.

2020.07.15., Szerda 18:45 - 105. rész

Cansu izgatottan készül az apjával közös vacsorára, ám Burhan nem érkezik meg. A férfi szeretné visszafizetni az adósságát, de a hitelező kamatostul szeretné visszakapni. Cenk megígéri a kezelőorvosának, hogy másnap elmegy a vizsgálatokra. Serap rádöbben, hogy egyedül maradt, amit magának köszönhet, sőt úgy tűnik, hogy az asszony enyhe idegösszeomlást kap a történtek miatt. Feride kérdőre vonja Azmit a telefonhívás miatt, és ultimátumot ad a férfinak. Mesut pedig fültanúja lesz a beszélgetésüknek.

2020.07.16., Csütörtök 18:45 - 106. rész

Cansu megbocsájt az apjának. Cenk vezetőségi értekezletet hív össze, hogy beadja a lemondását az igazgatói posztról. Feride asszony nem akarja elfogadni, ennek ellenére úgy tűnik a férfi megenyhül a nagymamája iránt. Ám Sumru most is a legjobbkor érkezik, és elmeséli, hogy Serap 5 százaléknyi részvényt adott neki a hallgatásért cserébe. Mesut és Sumru leülnek beszélgetni... Kadir megint felkeresi Azrát, hogy beszéljen vele, de ekkor megérkezik Melis

2020.07.17., Péntek 18:45 - 107. rész

Kadir felkeresi Azrát, hogy elmondja, amit Cenkről tud, de ekkor megjelenik Melis. Ráadásul Defne is felhívja, hogy segítséget kérjen Cenknek, így a férfi elrohan. Az eszméletlen Cenket kórházba viszik, Kadirnak köszönhetően életben marad. Mesut a maga módján tudatja Azmival, milyen megállapodás van közte és Feride asszony között. Kadir és Cenk megbeszélik a problémáikat és békét kötnek. Hulya kérdőre vonja Sumrut, ami a nőnek egyáltalán nem tetszik.