Sorsok útvesztője 126-130. rész tartalma

Sorsok útvesztője 126-130. rész tartalma

 

2020.07.06., Hétfő 14:15 - 126. rész

A féltékeny Fulya ráront Hasretre és Mehmet Emírre, hogy jelenetet rendezzen, amivel nagyon kellemetlen helyzetbe hozza őket. Bahar szakít Atessel, amikor megtudja, hogy a férfi meghiúsította az Atahan cég hitelkérelmét. Az egész család összeomlik a villa eladásának terve miatt, ezért Efsun úgy dönt, hogy saját kezébe veszi az irányítást. Mucella ismét Salihtól kér szívességet, ám a férfi olyan feltételt támaszt, amit a nő visszautasít.

2020.07.07., Kedd 14:10 - 127. rész

Nuran és családja hivatalosan is megnyitják a kifőzdét, azonban az esemény botrányba fullad. Először Fulya jelenik meg, hogy megfenyegesse Hasretet és Mehmet Emírt, utána Ates, akit Ilyas elzavar a bazárból. Salih ismét arra kéri Mucellát, hogy legyen a felesége. Amikor a nő elutasítja, Salih az orra alá dörgöl,i mi mindent köszönhet neki. A beszélgetésnek azonban van egy fültanúja: Bahar. Mehmet Emír elmondja az anyjának, hogy eladja a villát, aki hisztérikus rohamot kap. Edibe asszony rosszul lesz, és az orvosok sem tudják megmenteni. Ates értesül az asszony haláláról.

2020.07.08., Szerda 14:10 - 128. rész

Nuran és az egész család aggódik, hogy a dühös Bahar mindent elmond a rendőrségen Yusuf úrról. Mehmet Emír úgy érzi, ő tehet anyja haláláról. Edibe asszony temetésén megjelenik Ates, amivel kivívja a jelenlevők megvetését. Mucella felkeresi Saliht, hogy elmondja utoljára beszéltek egymással. A szerelmes férfi teljesen összetörik.

2020.07.09., Csütörtök 14:10 - 129. rész

lyas vállalja, hogy elmegy Bahar helyett a rendőrségre, hogy mindent bevalljon Yusuf úrról. A lány kétségek között van, hiszen nem akarja, hogy az apja börtönbe kerüljön, de a lelkiismeretével sem bír. Végül meghozza a döntést. Edibe asszony végrendelete, amiben az unokáira hagy egy jelentős összeget, megmenti az Atahan Holdingot. Hasretet felszólítja a főbérlője, hogy a botrányok miatt hagyja el a lakást. Bahar számára a sok hazugság és titok következtében megszűnik a család és magára marad.

2020.07.10., Péntek 14:05 - 130. rész

Ilyas elkeseredettségében magára zárja Nuran éttermét és felgyújtja, hogy ő is bennégjen. Ates kimenti, de a büfé leég. Bahar magán kívül sétál Isztambul utcáin, míg a kimerültségtől elájul. A rendőrök találnak rá, és értesítik Ismailt, aki felajánlja, hogy a lány lakhat nála, amíg nem szedi össze magát. Az egész család Bahrt keresi, egyre jobban tartva attól, hogy a lánynak komoly baja esett.