Éjjel-nappal Budapest 1795-1799. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1795-1799. rész tartalma

 

 

2020.06.22., Hétfő 21:30 - 1795. rész

Miután pénteken Bécy terve Mirjam lenyűgözésére nem sikerült maradéktalanul, egy közös reggeli alkalmával újabb lehetősége adódik, hogy javítson a róla kialakult képen. Mivel kiderült, hogy Mirjamnak a melegszívű Bécy jön be, aki szereti a kutyákat, így Bécy úgy gondolja, hogy Mirjamnak fontos a család is. Ezért úgy dönt, hogy megmutatja Mirjamnak, hogy milyen gondoskodó és meghívja Mirjamot a házba vacsorára. Ehhez persze újra ugrasztja a lakókat, akiknek el kell játszaniuk egy szerető családot.

Karesz újabb zöld terveket sző, de Bella és Milán nem akarnak szemetet szedni vele. Amikor meghallja, hogy Mesi munkahelye, a kutyamenhely, bajban van, Karesz faültetési akciót szervez oda, hogy arra közösségi média kampányt építsen. Milán óvni próbálja a csalódástól, de Karesz bevásárol egy faiskolában, és odamennek a kutyamenhelyre, ahol Mesi értetlenül fogadja őket, de a főnöke örömmel veszi a felajánlást. Karesz és Milán fákat ültet.

Karola reggele elég kapkodósra sikeredik, mivel elaludt és nagyon kell sietne, hogy időben odaérjen a T.É.R.-be, hiszen hamarosan kezdődik a találkozója a rajongókkal. Miközben Karola kiugrik egy elvihető kávéért, egy üzletember el akarja vinni a taxiját, hogy időben odaérjen egy üzleti találkozóra. Miközben Karola és az üzletember, akiről időközben kiderül, hogy nagy rajongója Karolának, a taxin vitatkoznak, a taxis váratlanul otthagyja őket, mert üldözőbe vesz egy bicajos huligánt. Mivel Karola és és az üzletember pénz és telefon nélkül marad, próbálnak valami megoldást találni, végül az üzletember hirtelen megjelenik két kerékpárral.

2020.06.23., Kedd 21:30 - 1796. rész

Joe Barnáékkal motorozik, de hazajön, mert nem tudja, hogy mi van közte és Barbi között, hiszen csókolózva váltak el, de Barbi nem akarta elkötelezni magát. Joe folytatni akarja a kapcsolatot Barbival, járni akar vele, mert úgy érzi, ő élete nője. Barbi a vallomás hatására lefekszik vele, de most sem határozza el magát, amiből Joe-nak elege lesz és lelép. Teljesen véletlenül összefut régi szerelmével, Gingerrel, akivel le is fekszik.

Orsi reggel izgatott, hogy miképp fog alakulni a viszontlátás Bencével: azt reméli, hogy a barátja tényleg jobban van a klinikai tartózkodása után. Úgy tűnik, hogy az aggodalma alaptalan volt, ám ekkor váratlanul beállít Zoé, Bence egyik betegtársa, akivel a fiú a klinikán barátkozott össze. Zoé szorult helyzetben van, ezért Bence megengedi neki, hogy átmenetileg ott aludjon náluk a házban. Orsi csalódott, mert azt remélte, hogy kettesben lehetnek Bencével. Zoé később tönkreteszi Orsi esti randiját Bencével.

Bella reggel még ünnepli magát azért, hogy összehozta Milánt és Szonját, a tökéletes álompárt. Ám nemsokára már idegesítőnek találja Milán és Szonja folyamatos enyelgését, főleg, hogy Milán emiatt a menedzseri teendőit is elhanyagolja. Mikor Szonja később magától értetődően megeszi Bella tejberizsét, Bellánál elszakad a cérna. Bella később is nehezen képes elviselni, hogy Szonja és Milán össze van nőve.

2020.06.24., Szerda 21:30 - 1797. rész

Amikor reggel Roland és Bori el akar vonulni a régi szobájukba, véletlenül rányitnak Bécyre és Mirjamra, akiket az ágyban lepnek meg. Bécy nem jön zavarba és provokálja Rolandot, hogy ki tud jobb szex történettel előállni. Bori attól tart, hogy Bécy nem fogja annyiban hagyni ezt a provokációt, amit azonban Roland hülyeségnek tart. Ám később a kiadójukkal való találkozáskor érdekes fordulatot vesz az ügy.

Karesz két napos kempingezést tervez egy eldugott helyre, mert meg van győződve a hely mágikus erejéről és ezért itt szeretne Mesinek szerelmet vallani. Mesi azonban elutasítja Kareszt, aki bánatában egy üveg pálinkával együtt eltűnik. Mikor Milán észreveszi Karesz eltűnését dühösen nekiesik Mesinek, aki sértetten összepakol és elmegy. Bella, Milán és az egyre furcsábban viselkedő Szonja Karesz keresésére indul, de az expedíció közben a két lány összeveszik.

Evelin úgy érzi, hogy el kell mondania Nikinek az egyéjszakás kalandját, ám Péter kényszeríti őt arra, hogy hallgasson, amit Evelin kényszerűségből elfogad. Ám, amikor Evelin látja, hogy Péter mennyire kihasználja Niki bűntudatát, egy idő után nem tudja magát visszafogni és kibukik belőle az igazság. Niki mélyen megbántódik, de közben Péternek sikerül kibékülnie Nikivel.

2020.06.25., Csütörtök 21:30 - 1798. rész

Reggel az erdőben mindenki feszült Karesz eltűnése miatt, a lányok természetesen Mesi miatt is aggódnak. Közben Milán kérdőre vonja Bellát a tegnapi csók miatt. Bella nemigen tud rá magyarázatot adni, ezért Milán idegesen félbeszakítja a beszélgetésüket. Hazaúton Milán továbbra sem hajlandó szóba állni Bellával. Később azonban, amikor Orsi azzal az örömteli hírrel jelentkezik, hogy Karesz előkerült, Milán és Bella olyan megkönnyebbülést érez, hogy örömükben átölelik egymást. A levegőben vibrál a feszültség, de Milán kibontakozik az ölelésből, és Szonjára koncentrál.

Barbi reggel Joe-t keresi, mert kedd óta nem éri el. Elmeséli Gáboréknak, hogy mi történt köztük. Mindenki aggódni kezd, hogy Joe hová tűnhetett… Végül elérik, és Barbi számára kiderül, hogy Joe jól van, amit nem tud hová tenni, de ekkor megjelenik Ginger, aki szintén Joe-t keresi. A beszélgetés során kiderül, hogy Joe kedden mind a két lánnyal lefeküdt.

Amikor Niki reggel felbukkan az albiban, Evelin ismét reménykedni kezd, hogy tisztázni tudják a dolgokat. Niki azonban csak a bankkártyájáért jött. Evelin felemlegeti a régi barátságukat, és már-már sikerül Niki szívét meglágyítania, de Péter meghiúsítja a közeledésüket. Niki nehéz szívvel, de beszáll mellé az autóba. Evelin már-már azt hiszi, hogy elvesztette a barátnőjét, ám amikor Péter ismét felemlegeti Nikinek a történteket, világossá válik a lány számára, hogy nem tette jól, amikor megbocsátott neki.

2020.06.26., Péntek 21:30 - 1799. rész

Bella a születésnapján már nagyon várja a buliját a lakóhajón. De Milán nem akar ott lenni, és távolságtartó Bellával. A lány rosszkedvűen úgy dönt, hogy a bulira koncentrál, de amikor Milán ajándékul egy új PR-menedzsert prezentál neki, elszakad nála a cérna. Feldúltan közli vele, hogy ő nem akarja, hogy távolságtartó legyen, de fél egy kapcsolattól.

Bécy türelmetlenül várja, hogy végre találkozhasson Mirjammal, aki miatt nem akar lemenni vidékre, hanem Borit próbálja maga helyett kiküldeni. A nő irodájában türelmetlenül várakozik, és próbál nem féltékenykedni, de feltűnik neki, hogy Mirjam csak szép, fiatal férfiakat alkalmaz. Az edzőteremben rivalizál Mirjam személyi edzőjével, majd nem bírja visszafogni magát, és féltékenykedik is rá.

Borit frusztrálja – miután Bécy felveti, hogy egy hónapra vidékre kellene mennie, hogy ott segítsen egy új hely beindításában -, amikor rájön, hogy Roland és Bécy játékszerévé vált a konkurenciaharcukban. Roland nem érti meg a feleségét: szerinte ez csak Bécy trükkje, hogy akadályozza azt, hogy közös könyvükön dolgozhassanak. Ezt a magánéletük is megszenvedi, mivel Roland csak ezen pörög. Összevesznek.