Barátok közt 9935-9944. rész tartalma

Barátok közt 9935-9944. rész tartalma

 

 

2020.06.29., Hétfő 20:10 - 9935-9936

Claudiáék bőszen készülnek egy üzleti tárgyalásra egy wellnessközpont képviselőjével, Gergő azonban elhappolja előlük az üzletet. Claudia nem érti, Gergő hogyan kerülhet mindig lépéselőnybe, mintha valahogyan belelátna a Trinitász titkaiba. László megpróbálja kimagyarázni Gizellának a földön heverő rengeteg pénzt, de csak olajat önt a tűzre, amikor kiderül, hogy a lekötött telekpénzből vett el magának titokban egy kis zsebpénzt. Gizella elárulva és megbántva érzi magát, amit Ildikó arra használ fel, hogy közelebb férkőzzön Gizellához. Máté és Panni szemtanúi lesznek, ahogy Gergő a wellnessközpont képviselőjével, Básti Annával üzletet köt. A gyerekek félreértelmezik a helyzetet, és Annára azt hiszik, hogy Gergő titkos szeretője.

2020.06.30., Kedd 20:10 - 9937-9938

Claudia ki akarja húzni Mátéból, hogy ő fecsegte-e el a céges titkokat Adélnak. Később Attila szembesíti azzal, hogy megtalálták nála Adél sálját. Máté bevallja, hogy szerelmes Adélba. Gizella boldog, hogy Londonba utazhat Lindához, de indulás előtt László bunkó Gergővel, összekapnak, és Gizella felszólítja Lászlót, hogy gondolkodjon el a viselkedésén a távollétében. Tünde azzal a szándékkal érkezik Claudiához, hogy elmondja: Gergő miként férhetett a céges adatokhoz. Megfutamodik viszont, mikor szembesül Claudia haragjával, amit az ügy kapcsán Júliára zúdít.

2020.07.01., Szerda 20:10 - 9939-9940

Szonja és Vince nem tudják, hogyan viszonyuljanak egymáshoz, mígnem Vince felajánlja, hogy legyenek barátok. Vince kétértelműen azt tanácsolja Szonjának, hogy menjen el bulizni, de ezt persze úgy érti, hogy vele, csakhogy ez Szonjának nem világos. Alizt egyre jobban zavarja, hogy Zsolt főnökösködik a Rózsában, és Oszkár javaslatára a sarkára állna, ám ekkor Zsolt átad neki egy pénzzel teli borítékot. Aliz erre dilemmázni kezd, hogy elfogadja-e a pénzt. Adél rajtakapja Tündét, hogy a Berényi irodában kutakodik, majd felajánlja, hogy segít bizonyítékot keresni arra, hogy Gergő ellopta Claudia adatait. Közben arra is bizonyítékot keres, hogy Gergő esetleg megcsalja.

2020.07.02., Csütörtök 20:10 - 9941-9942

Luca egyre nehezebben küzd meg a terhessége körüli nehézségekkel, menekülne a bajok elől. Aliz tovább, hogy mi Luca baja, aki végül nem tudja tovább magában tartani a titkát, és bevallja, hogy terhes. Panni és Máté együtt tanulnak Adéllal és Máté legnagyobb bánatára úgy látszik, hogy Gergő és Adél a kibékülés felé haladnak. Panni közben egyre jobban kezd beleszerelmesedni Mátéba és Gigitől kér tanácsot, hogy mit tegyen. Gigi szemtanúja annak, hogy Vince és Szonja milyen jól érzik magukat együtt, erről beszámol Adélnak is, aki nagyon izgatott az alakuló románctól. Mindeközben Bandi hasznos tippet ad Szonjáról Vincének, aki így Bandi segítségével meg tudja lepni Szonját.

2020.07.03., Péntek 20:10 - 9943-9944

Aliz döbbenetében nagyon rosszul reagál Luca terhességének hírére; azt feltételezi, hogy Luca felcsináltatta magát valami buliban, amíg ők Krisztiánnal azért güriznek, hogy Luca egyetemre járhasson. Vince romantikus randit szervez Szonjának, aminek Szonja nem tud százszázalékosan örülni, mert lefoglalják a Luca ügy aggodalmai. Vince azt hiszi, hogy Szonja nem érzi jól magát a randin. Gigi akaratlanul is elbizonytalanítja Pannit, hogy nem elég jó Máténak. Máté őszintén azt hiszi, hogy csak egy filmezős estét fog együtt tölteni Pannival, még ki is neveti Júliát, mikor Júlia azt feltételezi, hogy a gyerekek randiznak.