Bosszú 1. évad, 49-55. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 1. évad, 49-55. rész tartalma

 

2020.06.22., Hétfő

14:40 - 1. évad, 49. rész

Şahika meghívja Yağmurt a házába, hogy titoktartásra kérje a távollétével és Agabejjel kapcsolatban. Emre tudja, hogy az anyja visszatérése mögött egészen más van, mint amit Haldun és Şahika a rendőröknek és a nyilvánosságnak elmondtak. Azt azonban még nem tudja, hogy az anyjának miért érte meg ez az áldozat. Aslinak nem tetszik, hogy Şahika megint ugráltatja, és semmibe veszi Emrével való viszonyát.

15:40 - 1. évad, 50. rész

Şahika sajtótájékoztatót akar rendezni, ahol Haldunnal együtt elmondják a kitalált emberrablási történetüket. Hakannak elege lesz abból, hogy folyton életveszélybe kerül Yağmur miatt. Egy férfi azzal keresi fel Rüzgart, hogy Barış betört hozzá, és ellopott egy antik órát, bizonyítékként pedig felmutatja a helyszínen talált vezetői engedélyt, ami Barışé. Derin elmegy Cemréhez, hogy átadja a naplót, amit Adil Celik írt. Ezzel azonban magára haragítja Rüzgart.

2020.06.23., Kedd

14:40 - 1. évad, 51. rész

Yağmur rájön, hogy régi bajtársa, Ali hazudik neki, és nem árulja el, hogy hol van az anyja. Azt azonban nem sejti, hogy Ali és Igor mindezt az ő érdekében teszi. Derin úgy dönt, hogy elköltözik, mert nem tud tovább Rüzgar mellett maradni, aki szakított vele. Emre úgy tesz, mintha együttműködne a szüleivel, ám Haldunt nem lehet félrevezetni. Érzi, hogy Emre készül valamire, ezért megbízza Aslit, hogy tartsa szemmel a fiát.

15:40 - 1. évad, 52. rész

Hakant lesújtja az apja halálhíre. Emre senkiben sem bízik, különösen Asliban nem, akiről tudja, hogy az apja kérésére kémkedik utána. Ali fogságba esik, amikor Yağmur anyjánál Camlik Sitesi után kérdezősködik. Yağmur nagyon aggódik, biztos benne, hogy Ali bajba került. Şahika felajánlja, hogy babapartit rendez Derin számára, ám súlyos baleset történik. Rüzgar megpróbálja rendezni Barış ügyét, de csőbe húzzák.

2020.06.24., Szerda 13:35 - 1. évad, 53. rész

Rüzgar meglepődik, amikor váratlanul megjelenik Derin anyja a kórházban, hogy lássa az unokáját. Yağmur próbálja figyelmeztetni, hogy ne hagyja a nőt egyedül a babával. Hale azonban megállíthatatlan, és feltett szándéka, hogy mindenkit félreállít, akinek köze van Agabej eltűnéséhez. Şahikát is felkeresi, aki halálra rémül, és azonnal hazarendeli Haldunt. Hale ugyanis halálosan megfenyegeti Cemrét.

2020.06.25., Csütörtök 13:35 - 1. évad, 54. rész

Yağmur felajánlja Halénak, hogy beköltözhet hozzá, amíg Derin kórházban van. Ali szerint veszélyes egy házban lakni az ellenséggel. Hakan nem is sejti, hogy a szépséges Dicle valójában egy jól képzett informatikus, akit Emre bízott meg azzal, hogy szerezzen meg minden információt Hakan gépéből az Arsoyokról. Ali emlékezteti Yağmurt, hogy Emre nem érdemli meg azt, hogy átverjék. Asli megszerzi Adil naplóját, ám kiderül, hogy hamis.

2020.06.26., Péntek 13:35 - 1. évad, 55. rész

Seckin, a népszerű író és riporter rájön, hogy Derin valójában nem Derin. Ugyanis hiányzik a tenyeréről a gyerekkori sérülés nyoma. Yağmur megtudja az anyjától, hogy az Arsoy család mögött egy sokkal befolyásosabb hatalom áll, a valódi bűnösök ott lapulnak. Emre rajtakapja Aslit, amint az irodája fiókjában kutat. Şahika és Haldun az esküvőre készül, és Cemre szeretné, ha Barış elkísérné. Rüzgar már semmit sem hisz el Derinnek.