Bosszú 56-60. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 56-60. rész tartalma

 

2020.06.29., Hétfő 13:35 - 56. rész

Hakan megtalálja a bizonyítékot arra, hogy az Arsoyok mögött a Vállalat áll, az a szervezet, ami az egész országra nagy befolyással van. Yağmur végül kibékül Alival, aki már sokadszor bizonyítja be, hogy Igorral együtt az ő oldalán állnak. Şahika és Haldun nem is sejti, hogy a halott Agabej milyen meglepetést tartogat még számukra. Emre mindent elkövet, hogy átvegye apjától a céget, és véget vessen a hazugságoknak.

2020.06.30., Kedd 13:35 - 57. rész

Rüzgar végre megkapja az engedélyt a kávézó megnyitására. Nem is sejti, hogy rászedik. Hale megtudja, hogy a lánya valójában Yağmur és nem Derin. Ali figyelmezteti Yağmurt, hogy veszély fenyegeti Hakan cégét, miután Dicle kutatott utána és kijátszotta Emrének. A Vállalat megkeresi Haldunt az előzetesben és közli vele, hogy megmentik, és új terv lép életbe. Derin a kórházban rájön, hogy Hale tudja, ki az igazi lánya.

2020.07.01., Szerda 13:35 - 58. rész

Haldunt tisztázza a Vállalat, és szabadon távozhat. Yağmur megtudja, hogy az anyját baleset érte, és eltűnt a kórházból. Haldun és Şahika rájön, hogy ha Emre átveszi a cég vezetését, akkor a Vállalat vele is ugyanazt fogja tenni, amit Haldunnal tettek húsz évvel korábban. Ali választás elé állítja Hakant. Ha nem adja fel a cégét, akkor az Arsoyok rájönnek, hogy ő és Yağmur kapcsolatban vannak Adil Celikkel, és le fognak bukni.

2020.07.02., Csütörtök 13:35 - 59. rész

Ali súlyos lövést kap az Arsoy házban, Hale pedig előzetes letartóztatásba kerül. Haldun és Şahika úgy döntenek, hogy elhallgattatják Halét, mielőtt eljárna a szája. Yağmur arra kér Hakant, hogy minél előbb találja meg a videófelvételeken, hogy ki lehet a Vállalat képviselője. Emre megelégeli Asli követelőzését, és szünetet akar tartani a kapcsolatukban. Asli bosszúból felhívja Seckint, hogy kövesse Yağmurt, és tartsa távol Emrétől.

2020.07.03., Péntek 13:35 - 60. rész

Şahika meglátogatja Halét a kórházban, ahol orvosnak adja ki magát, hogy bejuthasson a kórterembe. Elmondja neki, hogy valójában a második férje, Agabej ölte meg az első férjét, Adil Celiket. Seckin követi Yağmurt és Derint, és egyre biztosabb abban, hogy a két nő személyazonosságot cserélt. Ali saját felelősségére elhagyja a kórházat, mert tudja, hogy Nurdan, a Vállalat képviselője miatt nincs biztonságban. Emre sarokba szorítja Hakant.