Bosszú 61-65. rész tartalma

ˆhirdetés

Bosszú 61-65. rész tartalma

 

2020.07.06., Hétfő 13:20 - 61. rész

Ali szerelmet vall Yağmurnak, aki nehezen tudja megbocsátani neki a múltbéli hazugságokat. Nurdan a Vállalt nevében tárgyalni kezd Emrével, aki nem is sejti, milyen veszélybe keveredett. Derin miatt napvilágra kerül az videó, amin Haldun megveri a megbilincselt Şahikát. Ezzel halálos veszélybe sodorta magát. Şahika két napot ad neki arra, hogy elhagyja a várost. Derin úgy dönt, hogy mindent elmond Seckinnek, aki egy leleplező cikk megírásán dolgozik.

2020.07.07., Kedd 13:20 - 62. rész

Emre a testületi ülés választására készül, abban bízva, hogy megválasztják igazgatónak. Hakan megkéri Dicle kezét. Barış rájön, hogy a bátyja üzlettársa drogot rejtett el a raktárban, hogy börtönbe juttassa Rüzgart. Seckint letartóztatják, de Yağmur megígéri neki, hogy ha megtartja a titkát, akkor segít neki kiszabadulni. Ali a parkolóban elkapja Nurdant, aki elárulja neki, hogy a nővére még mindig életben van, és rá sem ismerne.

2020.07.08., Szerda 13:20 - 63. rész

Rüzgar ügyvédet fogad, hogy visszaszerezze a kávézót. Nem is sejti, hogy Emre áll a háttérben, aki bosszút akar állni Yağmurért. Şahika felkeresi Yağmurt, és megkéri, hogy beszélje le Emrét az igazgatói székről. Cserébe személyesen rendezi meg az esküvőjüket. Yağmurt nem érdekli az ajánlat, mert Aliba szerelmes, ám hamarosan kiderül, hogy az apja ügyét tárgyaló bíró hamarosan Şahika vendége lesz néhány napra.

2020.07.09., Csütörtök 13:20 - 64. rész

Emre szakít Aslival, aki figyelmezteti, hogy Yağmur át fogja verni. Ali megkéri Hakant, hogy bármit is talál az Arsoy cég titkos mappáiban, először neki számol be róla, nem Yağmurnak. Emre tudni szeretné, hogy Şahika mire készül, és hirtelen miért lett olyan kedves Yağmurral. Rüzgar titokban előkészíti az esküvőt, ám egy fenyegetés miatt elköltözteti Derint pár napra. Dicle szeretné, ha Hakan találkozna leendő apósával.

2020.07.10., Péntek 13:20 - 65. rész

Yağmur elégedett, hogy újra tárgyalják az apja ügyét. A börtönben lévő Seckin azonban tájékoztatja, hogy eredménye csak akkor lesz a tárgyalásnak, ha találnak egy olyan megbízható tanút, aki kijelenti, hogy hamisan vádolták meg Adil Celiket. Yağmur úgy véli, csak Nurdan asszony jöhet szóba. Ali támogatja Nurdan felkutatását, de nem lelkesedik azért, hogy bármilyen módon is szövetségre lépjenek vele. Cemre elköltözik otthonról.