Fiorella 27-31. rész tartalma

Fiorella 27-31. rész tartalma

 

 

2020.06.29., Hétfő 21:00 - 27. rész

Andrés azt szeretné, hogy Fiorella és közte ne legyen semmi, Fiorella viszont róla álmodozik. Sandra nagyon elszánt Fiorella ellen, hogy megszerezze magának Andrés-t. Paricia férje, Diego a végrendeletek másolatát szeretné megszerezni, hogy az örökösök ne jussanak hozzá a hagyatékhoz. Fiorella felkeresi Christian-t, hogy megkaparintsa az Andrés-ról készült fotókat.

2020.06.30., Kedd 21:00 - 28. rész

Christian azt kéri Fiorellától, hogy a kertben találkozzanak, majd ott adja át a fotókat, amit a lány különösnek talál, de végül igent mond. Barrios Fiorellát is el akarja vinni a kiadó átvételére, de a lány fél elmenni. Fiorella felhívja Sandrát, hogy kiderítse, Andrés-szel van-e a lány, de Sandra leteszi a telefont, így Fiorellát még jobban gyötri a bizonytalanság, mint előtte. Lemegy a kertbe sétálni. Garabán felhergeli a kutyát, és elvágja a pórázát, mire a feldühödött kutya megtámadja Fiorellát.

2020.07.01., Szerda 21:00 - 29. rész

Felbukkan a kertben Andrés, és megmenti Fiorellát a kutyától, amiért a lány nagyon hálás. Rebeca azt tanácsolja Patriciának, hogy fizessen valakinek azért, hogy Diego szeretője legyen, így ürügyet találhat a válásra. Chabuca nagyon aggódik a kutya támadása miatt, de Fiorella boldog, mert Andrés volt az, aki megmentette. Andrés elmeséli Lucianónak, hogy valaki elvágta a kutya kötelét, és rájönnek, hogy valaki meg akarta ölni Fiorellát. Roberta hiába keresi a fényképeket, nem tudja, hogy Christian-nál vannak. Andrés, Fiorella, Rebeca és Christian egyszerre érnek a kertbe a titkos találkozókra.

2020.07.02., Csütörtök 21:00 - 30. rész

Andrés féltékenyen tudakolja, mi dolga van Christian-nak és Fiorellának együtt a kertben, a lány pedig nem érti, miért volt találkozója Andrés-nek és Rebecának. Christian végül odaadja Fiorellának a fotókat, és nem kér tőle semmit cserében. Megjelenik Caridad, aki elájul. Fiorella szalad segíteni neki, de Caridad nem fogadja el a segítségét. Andrés és Rebeca este egy diszkóba mennek szórakozni, Fiorella megbántottan otthon marad, és Caridad-ot ápolja, aki ellenségesen viseli a gondoskodást. Andrés hazatértekor Fiorellát Caridad szobájában találja.

2020.07.03., Péntek 21:00 - 31. rész

Fiorella nem árulja el Andrés-nek, hogy azért volt az anyja szobájában, mert Caridad rosszul érezte magát. Beszélgetésük heves vitába torkollik. Bárbara és Garabán újabb támadást terveznek Fiorella ellen, gázolást. Caridad azt tanácsolja Fiorellának, hogy hagyja békén a fiát, amibe a lány szomorúan beleegyezik. Andrés bocsánatot kér Fiorellától a pofonért, majd közli vele, hogy Cristian nem hozzá való. Sandra telefonon keresi Andrés-t, de nem tud beszélni vele, mert a fiú a kiadóban van. Garabán kidolgozza a tervet Fiorella meggyilkolására.