Elif - A szeretet útján 3. évad, 216-220. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 216-220. rész tartalma

 

 

2020.07.27., Hétfő 16:45 - 3. évad, 216. rész

Yusuf és Selim megadják Sule címét a rendőröknek, és ők a ház előtt várnak rá. Azonban Leyla rábeszéli Sulét, hogy menjen vissza a szülőfalujába. Sitare meghallja, hogy Zeynep elfelejtette befizetni a villanyszámlát, és a határidő másnap van. Veysel elmondja a családjának, hogy Erkut eladja a Doruklart. Másnap Sitare kora reggel befizeti a számlát, viszont ennek Selim és Zeynep nem örülnek. Zeynep gyanítja, azért tette, mert úgy érzi, tartozik nekik.

2020.07.28., Kedd 16:45 - 3. évad, 217. rész

Selim és a két pasas eleinte csak vitatkoznak, de végül egymásnak is esnek. Az egyik férfi végül betöri Selim taxijának az ablakát, és elmenekülnek. Ümitnek megmutatják a holttestet, amit találtak, de annyira összeégett, hogy nem lehet felismerni. Viszont az ékszerek, amiket nála találtak, Arzué. Ümit bosszút fogad Melek ellen, mert meggyőződése, hogy miatta halt meg Arzu és a gyerekük is. Elif megkérdi Melektől, hogy mit jelent az a szó, hogy jelzálog, és elmondja, miért kérdi. Melek rájön, hogy Yusuf úgy szerzett pénzt, hogy jelzálogot vett fel a boltjára.

2020.07.29., Szerda 16:45 - 3. évad, 218. rész

Selim elmondja a családnak, hogy miért mondott fel, és ők megértik. Veysel és Murat arról beszélgetnek, hogy Erkut valószínűleg áron alul fogja eladni a Doruklart. Ayla arra gondol, hogy az apja biztosan szívesen megvenné. Melek elmondja Cevahirnak, hogy elvállalja a munkát. Elif és Inci pikniket terveznek Meleknek anyák napjára. A meglepetés jól sikerül, és mindenki remekül érzi magát. Yusuf megmutatja Meleknek, hogyan kell röptetni a sárkányt. Másnap Melek elmondja a többieknek, hogy megint a varrodában fog dolgozni.

2020.07.30., Csütörtök 16:45 - 3. évad, 219. rész

Yusuf rájön, hogy Melek miért ment vissza dolgozni, de nem tudja meggyőzni, hogy nem kell segítenie. Két diák bemegy Yusuf boltjába, mert néhány könyvet keresnek a tanulmányaikhoz. Végül ott is maradnak tanulni, és mivel jogot tanulnak, Yusuf tud segíteni nekik. Később Elif is átmegy Yusufhoz, hogy megírja a leckéjét, amíg az anyja dolgozik. Sitare végül elfogadja Cevahir ajánlatát, és ő is elkezd a varrodában dolgozni. Melek próbálja betanítani, de nem nagyon megy Sitarének a varrás.

2020.07.31., Péntek 16:45 - 3. évad, 220. rész

Selim minden erejével azon van, hogy munkát találjon magának, ezért egyik állásinterjúról a másikra megy, tudja, hogy el kell tartania valahogy a családját. Sajnos folyamatosan elutasításokba ütközik, amik nagyon megviselik őt. Nem ő az egyetlen, akit munkahelyi gondok nyomasztanak, Sitare sem vállt be a varrónői álláson, így azon gondolkozik, hogy visszamegy a klubba énekelni. Melek rávilágít, hogy Sitare nagyon jól főz, ezért azt javasolja, beszéljen Cevahirrel, és legyen ő a varroda szakácsnője.