Fiorella 42-46. rész tartalma

Fiorella 42-46. rész tartalma

 

 

2020.07.20., Hétfő 21:00 - 42. rész

Fiorellát megdöbbenti a hír, hogy valaki meg akarja ölni. Andrés felidézi neki a kutyás balesetet is, Fiorella értetlenül találgatja, kinek lehet az útjában. Andrés Robertára gyanakszik. Fiorellában végül megerősödik a gyanú, hogy Andrés volt a támadás hátterében, mert még mindig haragszik rá, amiért hozzáment az apjához. Andrés hatalmas haragra gerjed a vád hallatán. Barbarát boldoggá teszi Garaban ígérete, hogy legközelebb biztosan megöli Fiorellát. Fiorella két részre osztja a házat, hogy Andrés ne léphessen az ő térfelére.

2020.07.21., Kedd 21:00 - 43. rész

Andrés megpróbálja elmondani az anyjának, hogy Fiorellát szereti, de Caridad közli, hogy hallani sem akar semmilyen kapcsolatról kettejük között. Alicia elmeséli Andrés-nek, hogy a baleset éjszakáján látott egy gyanús autót a ház előtt. Fiorella és Andrés nem tudják tisztázni a viszonyukat, így Andrés kijelenti, hogy már nem szereti a lányt. Fiorella vigasztalhatatlanul sír, majd elájul. Christian és Meche segítenek a kétségbeesett lánynak.

2020.07.22., Szerda 21:00 - 44. rész

Andrés elmeséli Rebecának Ofelia halálát, és a gyanúját, hogy nem volt baleset, mire Rebeca is elmondja neki, hogy valószínűleg Roberta tette a bombát az irodába. Meggyőzi a fiút arról, hogy Fiorella nagyon törekvő, és minden bizonnyal Barrios-szal együtt tervelték ki Ofelia halálát, hogy félreállítsák az útból. Beszélgetésük ölelkezésbe fordul. Christian bevallja Mechének, hogy szerelmes Fiorellába. Rebeca megkéri Andrés-t, hogy vegye feleségül, ugyanakkor Christian is megkéri Fiorella kezét.

2020.07.23., Csütörtök 21:00 - 45. rész

Fiorelláék véletlenül ugyanoda mennek vacsorázni, ahová Andrés és Rebeca. A találkozás nagyon kínosra sikerül. Andrés nem tölti az éjszakát Rebecánál, mert csakis Fiorellára tud gondolni. Hazatérve dühösen vádolják egymást, de nem sikerül tisztázniuk a helyzetet. Barrios azt tanácsolja Andrés-nek, hogy ne áldozza fel a boldogságát Caridad miatt, aki a beszélgetést meghallva kijelenti: amíg ő él, Andrés és Fiorella nem lehet egymásé.

2020.07.24., Péntek 21:00 - 46. rész

Andres nem ígér semmit édesanyjának. Barrios pénzt ajánl Pichon-nak, hogy mondjon fel a kiadónál, de ő visszautasítja az ajánlatát. Garabant rajtakapják Fiorella házában. Caridad beszél Fiorellával, és megkéri, gyógyítsa ki fiát ebből az őrültségből. Andres visszaveszi a hatalmat Rebecától.