Luz Maria 1-5. rész tartalma

Luz Maria 1-5. rész tartalma

 

 

2020.07.13., Hétfő 17:55 - 1. rész

Luz María "Lucecita", az egyszerű és naiv vidéki kislány édesanyja társaságában a fővárosba utazik. Anyja, Rosa ugyanis nagyon súlyos betegségben szenved. A nagyvárosba azzal a reménnyel utazik anya és leánya, hogy ott esetleg Rosa gyógyulást találhat. Vendéglátójuk, Modesta, Rosa régi jó barátja, aki korábban szakácsként dolgozott a gazdag Mendoza család rezidenciáján.

2020.07.14., Kedd 17:55 - 2. rész

Lucecita és Rosa sikeresen megtalálják Modesta házát, ám az asszony fájdalmai egyre csak erősödnek. A Mendoza családban egyre fokozódik a feszültség. Angelina, Mendozáék lánya és férje, Gustavo kapcsolata a szánalmon alapul. Eközben Rosahoz végre megérkezik az orvos.

2020.07.15., Szerda 17:55 - 3. rész

Az orvos lesújtó hírekkel szolgál, Rosa halálos beteg. Az asszony végső elkeseredésében magához kéreti Miguel Mendozát. Gustavo bevallja testvérének, hogy már nem szereti a feleségét. Közben a tehetős család egyre rosszabb anyagi helyzetbe kerül.

 2020.07.16., Csütörtök 17:55 - 4. rész

Angelina, kerekesszékesként boldogtalanul éli mindennapjait. Rosa végstádiumba kerül, ezért szörnyű fájdalmak gyötrik. Miguel vonakodva ugyan, de mégis ellátogat hozzá. Az asszony utolsó kérése, hogy gondoskodjon közös lányuk, Lucecita jövőjéről.

2020.07.17., Péntek 17:55 - 5. rész

Miguel ígéretet tesz Rosanak, de nem veszi nevére Lucecitát. Modestát bízza meg azzal, hogy tanítsa meg lányának, hogyan kell jó szolgálólánynak lenni és a titok maradjon köztük. Miguel számító felesége, Graciela kérdőre vonja férjét, gyanús viselkedése miatt. A temetés után Lucecita vissza akar menni a hegyre, de Modestának sikerül marasztalnia és munkát is ajánl a lánynak.