Második esély 44-48. rész tartalma

Második esély 44-48. rész tartalma

 

2020.07.20., Hétfő 22:00 - 44. rész

Valeria kissé zaklatott, mert nem tudja, hogy mondja el Franciscónak, hogy kezdetben azért lett a barátnője, mert alkut kötött az apjával. Zoraidának megfordul a fejében, hogy meg kellene öletnie a férjét, hátha így hozzájut a vagyonához. Pablo figyelmezteti Franciscót, hogy Don Chema feltehetően az életére tör majd.

2020.07.21., Kedd 22:00 - 45. rész

Chema meglátogatja Jorgét, és nagyon megveri a fiút, aki megfenyegeti, hogy feljelenti. Beto továbbra is azt állítja, hogy Belinda tőle vár gyereket, de a lány tagadja, hogy viszonya lett volna vele. Lulu elárulja az anyjának, hogy Ramiro megölte Gerardót. Pilar a hír hallatán szívrohamot kap és meghal.

2020.07.22., Szerda 22:00 - 46. rész

Pablo elmeséli Jorgénak, hogy a liftben leszólította a prostituált, aki a medence mellett napozik. Jorge döbbenten látja, hogy a lány Belinda. Jorge azonnal szól Valeriának a történtekről. Valeria szembesíti Belindát Pablóval. A lány mindent tagad, de Valeria ezúttal nem hisz neki. Mauro megbíz valakit, hogy lopja el Belinda telefonját. Abban reménykedik, hogy így megszerezhetik a kompromittáló fotókat.

2020.07.23., Csütörtök 22:00 - 47. rész

Chema megtiltja Belindának, hogy Pablo közelébe menjen. Valeria nagyon csalódott, mert azt hitte, elnyerte Belinda bizalmát és szeretetét, de rájött, hogy a lány csak kihasználta őt. Mauro felajánlja Jorgénak, hogy költözzön hozzájuk, míg nem talál egy lakást magának. Zoraida a gyerekeit használja arra, hogy jobb belátásra bírja férjét, de Carlos hallani sem akar arról, hogy felesége a házban maradjon.

2020.07.24., Péntek 22:00 - 48. rész

Alejandro háromezer dollárt ad Maurónak, hogy lefizesse a támadót, aki majd megszerzi Belinda telefonját. Ismael kitartóan udvarol Nanának, de ő túl idősnek érzi magát egy romantikus kapcsolathoz. Marciának nem tetszik, hogy Paula túl jóban van Miguellel, mert attól tart, húga túl sok mindent kifecseg cinkostársuknak.