Fogd a kezem 113-117. rész tartalma

Fogd a kezem 113-117. rész tartalma

 

 

2020.07.27., Hétfő 18:45 - 113. rész

Cenk bejelenti a cégnél, hogy marad, továbbá, hogy az új jogi vezető Kadir, az új gyakornok pedig Melis. A lány nehezen viseli, hogy a fiú közelében kell dolgoznia, és elmondja neki, hogy tud a "betegségéről". Defne asztalt foglal Feride éttermébe, Serap pedig azt kéri Azrától és Minétől, hogy a csoportok miatt ők is szolgáljanak fel. Zerrin nem bír magával, és Azra ellen hergeli Serapot. Cansu megsajnálja az anyját, és nyit felé.

2020.07.28., Kedd 18:45 - 114. rész

Azra és Defne egy véletlennek köszönhetően megismerkednek egymással, és Azra gyorsan rájön, hogy valami nem stimmel Cenkkel. A férfi egyébként is meglepetés estét szervez, ahova Azra - nem minden hátsó szándék nélkül - elhívja a doktornőt is. Zerrin mindent és mindenkit csak kritizál, ám amikor meglátja Defnét, úgy érzi, ő lenne méltó Cenk mellé. Azmi békülni szeretne Sumruval, de amikor beállít hozzá, ott találja Burhant. A két férfi között pedig kitör a verekedés.

2020.07.29., Szerda 18:45 - 115. rész

Cenk és a többiek bulizni mennek, ahol Azra egyre inkább gyanakszik, hogy Defne és Cenk titkolnak valamit. Arda is észreveszi, hogy Melis és Kadir hogy néznek egymásra, és a maga módján próbál puhatolózni. Az est végén azonban olyan helyzet alakul ki, amitől Cenk kénytelen elmondani az igazat Azrának. Zerrin kellemetlen helyzetbe kerül, amikor egykori szobalánya megjelenik a Celen villában. Úgy tűnik, a nő hamarosan lebukik Serap előtt, de hazugságok ismét megmentik.

2020.07.30., Csütörtök 18:45 - 116. rész

A vizsgálatok után kiderül, hogy Cenk jól van, Defne azonban döbbenten veszi észre magán, hogy beleszeretett a férfiba. Serap egy híres étteremkritikust hív meg a vendéglőbe, reménykedve abban, hogy jó kritikát kapnak, így Sumru nehezebben szünteti meg a Feride konyhája nevet. Zerrin próbál munkát szerezni egykori szobalányának, aki továbbra is zsarolja. Burhan rájön, hogy Azmi felhasználja őt, hogy ártson Azminak. Cansu felkeresi Azrát, a két lány pedig kibékül. Melis egyre zavartabban érzi magát Kadir mellett. Sumru izgatottan készül az esküvőjére.

2020.07.31., Péntek 18:45 - 117. rész

Zerrin nem is titkolja, hogy szívesen látná Defnét az unokája oldalán. Ezt igyekszik is Azra tudomására hozni, a lány pedig féltékeny lesz a doktornőre. Serap, Feride asszony és az egész étterem izgatottan készül az étteremkritikusok fogadására. Sumru eközben az esküvőjére készül. Arda rajtakapja Melist és Kadirt. Azmi feljelenti Mesut építkezését, aki ezért kérdőre vonja. Mesut pedig dühében mindent elmond Sumrunak, amit a vőlegényéről tud. A vérig sértett asszony elindul, hogy kérdőre vonja Azmit és Feride asszonyt, akihez közben megérkeznek a fotósok és újságírók. Azra titokzatos üzenetet kap: ha szeretné tudni, hogy ki ölte meg az apját, menjen Kemal sírjához. A lány pedig odamegy....